Spring naar content

Carrièrestress? Je kunt meer met je vak dan je denkt!

Heel wat artsen voelen de angst om een fout te maken. Omdat de gevolgen enorm zijn, misschien zelfs levensbedreigend, hangt voortdurend een zwaard van Damocles boven hun werk. Die angst kan beklemmend zijn en funest voor je carrière. De hoge werkdruk en het dito verwachtingspatroon kunnen leiden tot ernstige twijfels over het vak dat je hebt gekozen. Je overweegt te stoppen als arts.

Op zulke momenten, maar liefst al wat eerder, gaan wij graag het gesprek aan. Bij DoctorConnect hebben we regelmatig contact met artsen die hun werk goed beu zijn. Die het patiëntencontact kunnen missen als kiespijn, die gebukt gaan onder de verstikkende bureaucratie, meer tijd willen maken voor hun gezin, kortom: artsen die het gevoel hebben een doodlopende straat in te zijn gereden.

Wat moet je met dat gevoel? Je hebt een nogal specifieke opleiding gevolgd en nog specifiekere ervaring opgebouwd. En er moet wel brood op de plank komen. In zo’n situatie wil DoctorConnect je niet per se op andere gedachten brengen, maar op z’n minst laten zien dat er wel degelijk kansen voor je zijn. Mooie kansen ook, bínnen het artsenvak en búiten je bestaande vakgebied.

Wij denken niet in kaders. Op basis van ons netwerk en eventueel persoonlijke coaching zoeken wij een rol die bij jou past. Bij jouw opleiding en ervaring, maar ook bij jouw wensen en mogelijkheden. Eerst stoken we het vuurtje weer op: de brandende ambitie waarmee je aan je vak begon. Dan overtuigen we je ervan dat je zoveel méér kunt met je diploma en je kennis. Meer dan genoeg voor een verfrissende carrièreswitch.

Je hoeft het niet van ons aan te nemen. Zij maakten de switch (én zijn arts gebleven).

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze klanten zeggen

×

Stuur ons een appje!

×