Spring naar content

Maak kennis met Annemieke

Met een koffer vol ervaring én enthousiasme stond Annemieke van Deursen maandag op de stoep als onze kersverse Consultant Re-integratie & Outplacement. Zij is het levende bewijs van onze aandacht voor die specifieke diensten. Als ‘specialist in gezonde carrières’ zijn wij er voor de arts in alle fasen van de loopbaan, óók als het tegenzit. Een nieuwe functie bij DoctorConnect, ingevuld door een nieuwe, zeer gemotiveerde collega. Maak kennis met Annemieke.

Na diverse omzwervingen in de HR-wereld, ook als casemanager en verzuimspecialist in de zorg, heeft ze hier een plek gevonden waar haar kwaliteiten en ambitie samenkomen. “Door mijn eerdere functies weet ik dat mijn hart bij de zorg ligt, dat ik graag mensen naar een nieuwe werkomgeving coach en dat ik als teamspeler graag in een platte organisatie werk. Als commercie en maatschappelijk bewustzijn hand in hand gaan, zit ik helemaal op mijn plek. Bij DoctorConnect dus.”

Annemieke heeft zich gespecialiseerd in verzuim. “Ik adviseer klanten en coach artsen. In alle openheid en onbevangenheid zoek ik verbinding. Mijn studie psychologie helpt me diepgaande gesprekken te voeren en drijfveren boven tafel te krijgen. Daarmee begint elke zoektocht naar nieuw perspectief.”

De intensieve contacten op de werkvloer en de drukte van haar gezin met drie kinderen, compenseert Annemieke graag door er alleen op uit te trekken: wandelen met de labradoodle, temporondjes maken op de racefiets, taarten bakken. “Ik hou van actie. Volgend jaar wil ik voor het eerst gaan skiën, bij voorkeur meteen hard naar beneden.”

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze artsen zeggen

×

Stuur ons een appje!

×