Spring naar content

Wij zoeken een salarisadministrateur!

Wil jij bij óns werken?
DoctorConnect begeleidt steeds meer artsen in hun loopbaan en helpt steeds meer zorginstellingen met hun HR-vraagstukken. Daarom hebben we dringend een salarisadministrateur nodig, die ervoor zorgt dat onze artsen krijgen wat ze verdienen.

Wat ga je doen?
Je voert de wekelijkse salarisadministratie uit, factureert aan onze klanten en maakt pro forma loonberekeningen. Je houdt de CAO ABU en andere relevante CAO’s bij. Je voert personeelsgegevens en salarisaanpassingen in en verwerkt de urenregistraties. Verandert iets in belastingen, salaris- en personeelswetgeving, dan ben jij de eerste die het weet en doorvoert. En je beheert de debiteuren van DoctorConnect. Kortom, jij bent een echte baas in administratie.

Wat moet je daarvoor kunnen?
Je beschikt over een Praktijk Diploma Loonadministatie (PDL) en je kent Easyflex en Exact Online (althans, dat is een pré). Verder heb je een HBO-denkniveau en kun je wekelijks 20 tot 28 uren voor ons vrijmaken (indeling bespreekbaar). Kun jij ons helpen de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en naar een nog hoger niveau te tillen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat krijg je daarvoor terug?
Afhankelijk van je opleiding en ervaring doen wij je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Mail je CV (info@doctorconnect.nl) en/of bel met Claudia Huls (06-14233051) of Edmée van Montfort (06-11453373) voor meer informatie. Neem zeker ook een kijkje op www.doctorconnect.nl.

 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze klanten zeggen

×

Stuur ons een appje!

×