Spring naar content

Basisarts (ANIOS)

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is een grote organisatie binnen de psychiatrie.

Het zorgonderdeel klinische behandeling acuut/hoog intensief biedt intensieve zorg aan mensen bij wie veiligheid in eerste instantie de hoogste prioriteit heeft. De basisarts wordt zowel ingezet op een afdeling van het zorgonderdeel klinische behandeling in een van de locaties. In de toekomst horen er ook diensten binnen de crisisdienst buiten kantoortijden tot de werkzaamheden.  Op dit moment loopt er een pilot voor de werkzaamheden binnen de crisisdienst.

Als arts ben je onder supervisie verantwoordelijk voor het controleren van medicatie. Je hebt een rol in de diagnostiekfase, voert opnamegesprekken, bepaalt mede het behandelbeleid en voert dit ook uit. Er kan hierbij ook sprake zijn van opnamen binnen een gedwongen juridisch kader. Je draagt bij aan dossiervorming en controle op dossiers. Er wordt een actieve bijdrage van je gevraagd aan het bieden van onderwijs aan cliënten dat met name gericht is op psychiatrische stoornissen in combinatie met somatische problematiek.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding geneeskunde
  • Je beschikt over een Big registratie
  • Je beschikt over een AGB registratie
  • Ervaring binnen de psychiatrie is gewenst

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze klanten zeggen

×

Stuur ons een appje!

×