Spring naar content

Basisarts vacatures

Ben je op zoek naar een basisarts vacature die compleet op jouw lijf is geschreven? DoctorConnect vindt samen met jou de beste baan. Wij coachen carrières en vervullen vacatures, in die volgorde. Met deze methode plaatsen wij iedere basisarts op de juiste plek.

Bekijk alle vacatures

Wat doet een basisarts?

Als basisarts heb je jouw opleiding geneeskunde afgerond en kan je aan de slag als anios óf je kan ervoor kiezen om je te specialiseren (aios). Doordat je op dit moment nog breed opgeleid bent, kan je nog veel kanten op. Met onze basisarts vacatures kan je aan de slag in verschillende werkgebieden. Weet je nog niet goed wat bij je past? Dan helpen wij je! Onze coaches begeleiden je in alle fases van je loopbaan en zorgen ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt.

Wat verdient een basisarts?

Wat je als basisarts verdient is afhankelijk van de functie die je gaat invullen. De bruto maandsalarissen van basisartsen zijn daarnaast afhankelijk van de eventuele vervolgopleiding en de CAO die van toepassing is. Gemiddeld zal je tussen de €3500,- en €6600,- bruto per maand verdienen.

Solliciteren via DoctorConnect

Zoek jij een basisarts vacature waarin je de ruimte krijgt om jezelf te oriënteren en te ontwikkelen? Zoek dan niet verder! Bij DoctorConnect krijg je de ruimte om te ontdekken wat bij jou past. Daar helpen we je ook graag bij. Benieuwd welke basisarts vacatures wij op dit moment open hebben staan? Bekijk dan onze vacatures. Liever eerst een oriënterend gesprek met één van de coaches van DoctorConnect? Schrijf je dan vrijblijvend in. Wij komen graag met je in contact! Neem telefonisch contact op via +31 85 200 6199 of mail naar info@doctorconnect.nl.

×

Stuur ons een appje!

×