Spring naar content

vacature KNO-arts voor een ziekenhuis in Bristol, UK

Het ziekenhuis is een modern onafhankelijke ziekenhuis gerund door een grote zorgaanbieder in het Verenigd Koninkrijk. Het ziekenhuis verzorgt patiënten in de regio’s Bristol, Bath, Noord en Noordoosten Somerset en South Gloucestershire, alsook aan de bredere gemeenschap zoals Gloucestershire en Wiltshire.

Functieomschrijving

Als KNO arts komt u te werken in een toegewijd, multidisciplinair en professioneel medisch team. Het is een permanente positie, maar voor de functie kan een parttimer of fulltimer worden aangenomen.
De zorgaanbieder is opzoek naar een enthousiaste KNO arts (m/v) met veel algemene ervaring en een breed georiënteerde achtergrond. U moet kunnen aantonen dat u goed groepen kunt leiden en dat u uw klinische en praktische vaardigheden kunt ontwikkelen. Verder moet u beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden die u gebruikt bij patiënten en de andere artsen.
U zult een competitief basissalaris ontvangen met een groot scala aan voordelen waaronder premievrije pensioenregeling volledig CNST dekking en 10 dagen CPD met royale financiële bijdrage. Verder hebben zij ook vergoedingen voor de verhuizing naar Bristol.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze artsen zeggen

×

Stuur ons een appje!

×