Spring naar content
kreukel11
Group 1

Het werkveld van de arts is ongekend breed. Dus hoe maak je de juiste keuzes voor nu, voor later, voor jou? En hoe vind je als werkgever de allerbeste kandidaat? Je wil oprecht advies, van een partij die de markt door en door kent. Met een netwerk waar je u tegen zegt. Dáár maakt DoctorConnect het verschil. Wij coachen carrières en vervullen vacatures, in die volgorde. Zo zetten wij de juiste arts op de juiste plek. En dat is in ieders belang.

De tijd en aandacht die wij investeren in zowel kandidaten als klanten, betaalt zich terug in waardevolle relaties. Wij doen ons werk het beste als we elkaar écht kennen, in alle openheid. Jezelf zijn, is een groot goed in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat wensen wij iedere arts, maar ook iedere werkgever toe, en we geven graag het voorbeeld. Geen beren op de weg, geen olifanten in de kamer.

Betrouwbaarheid is de kurk waarop wij drijven. We begrijpen de problematiek van zorgorganisaties, we kennen de vraagstukken van artsen. Met beide gaan we zorgvuldig om. Bemiddeling is een verantwoordelijkheid die verder gaat dan een mooie match.

Aan ons de taak om organisaties en vakgebieden eerlijk te presenteren en vooroordelen weg te nemen, zodat je zelf een afweging kunt maken. Solliciteren kun je leren, wij zijn je trainer.
DoctorConnect heeft meer dan 20 jaar ervaring in recruitment, coaching en outplacement van medisch specialisten en basisartsen. Met een uitgebreid, kwalitatief netwerk in de zorg zijn wij de aangewezen partij voor mobiliteitsvraagstukken. Doortastend en doeltreffend zetten wij de juiste arts op de juiste plek.

DrConnect2021-contact(3)

Ons team

Claudia Huls

Managing Consultant / Partner claudia@doctorconnect.nl +31 6 1423 3051

Edmée van Montfort

Managing Consultant / Partner edmee@doctorconnect.nl +31 6 1145 3373

Kelly Cimarelli

Senior Consultant kelly@doctorconnect.nl +31 6 3926 7002

Hannelore Schijf

Senior Consultant hannelore@doctorconnect.nl +31 6 4220 7597

Dorine Olyslager

Officemanager dorine@doctorconnect.nl +31 6 5891 5281

×

Stuur ons een appje!

×