DoctorConnect groeit. Dat is mooi, want wij hebben de ambitie om nog méér artsen te begeleiden in hun loopbaan. De juiste arts op de juiste plek, dat is onze taak. Voortdurend zijn wij op zoek naar talentvolle collega’s, die ons daarbij kunnen helpen. Zo geven we de zorg toekomst en ons werk betekenis. Kijk hier eens rond en maak je interesse bekend. 

Consultant basisartsen en medisch specialisten

DoctorConnect heeft de ambitie om nog meer artsen te kunnen begeleiden in hun loopbaan en daarom zijn wij op zoek naar versterking. Heb je ervaring met loopbaanbegeleiding en recruitment van artsen, minimaal HBO werk- en denkniveau en kan jij ons helpen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en naar een nog hoger niveau te tillen?

 

Administratief/office/finance/account/communicatie/commercieel talent (28-40 uur)

Hoe je deze functie in deze uren doet, dát weet alleen jij. Want jij bent kei goed georganiseerd, kordaat, scherp, aardig als het kan en streng als het moet. En je bent vooral lekker jezelf. Daar houden we van bij DoctorConnect. Je bent een alleskunner, maar de functie vatten we samen als: administratief/office/finance/account/communicatie/commercieel talent. Kortom, zonder jou zijn wij nergens.

 


Ik wil hierover persoonlijk contact