Spring naar content

Loopbaancoach voor artsen en medici

Een vitale arts in een gezonde organisatie. Dat is het recept voor de beste zorg en de drijfveer van DoctorConnect. Omdat vitaliteit nooit vanzelf spreekt, bieden wij artsen en medici alle coaching en ondersteuning voor een duurzame carrière. En adviseren wij opdrachtgevers in goed werkgeverschap. Telkens als carrières een impuls nodig hebben, staan wij in de startblokken.

Coaching voor artsen en medici

Met onze coaching voor medici haal je het beste uit jezelf als persoon en als arts. Daarbij is het van belang dat je in staat bent om goed te zorgen voor jezelf, in balans, evenwichtig en vitaal. Je bouwt aan een stevig fundament en versterkt jouw persoonlijk leiderschap. Op basis van jouw persoonlijk kompas (dat wat voor jou echt belangrijk is, verlangen, drijfveren) kun je navigeren vanuit een stevige basis, in balans, in verbinding met jezelf, de ander en je omgeving.

  • Ervaar meer rust, ruimte en vertrouwen
  • Werk met meer energie en plezier (samen)
  • Breng focus en balans aan in je dagelijkse hectiek
  • Stel grenzen
  • Versterk je veerkracht en vitaliteit
  • Leer jezelf, je drijfveren en kwaliteiten beter kennen
  • Bepaal de koers van je werk en loopbaan
  • Versterk je impact en realiseer je doelen
Monique van Baar – Coach & trainer
Monique van Baar – Coach & trainer

Sinds 2019 werkt Monique met veel plezier en passie als coach en trainer voor DoctorConnect. Ze nodigt artsen en medisch specialisten uit om meer ruimte te creëren om echt het verschil te kunnen maken in dat wat ze doen.

Lees meer

Sinds 2019 werkt Monique met veel plezier en passie als coach en trainer voor DoctorConnect. Ze nodigt artsen en medisch specialisten uit om meer ruimte te creëren om echt het verschil te kunnen maken in dat wat ze doen. Met focus, vertrouwen, plezier en energie. Dat doet ze vanuit een rijke persoonlijke ervaring en professionele expertise, met 30 jaar ervaring met persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, en meer dan 20 jaar ervaring met vitaal leiderschap en teamontwikkeling.

Monique nodigt je met haar krachtige en succesvolle programma’s uit om ruimte te creëren om licht, vrij, energiek en waardevol te werken en te leven. Om gericht in acties en beweging te komen. Op een manier die volledig bij jou past.

Inge Kroese – Coach Coach
Inge Kroese – Coach

Als voormalig huisarts kent Inge de medische wereld van binnenuit. In coaching ligt de nadruk op weer meer leren voelen, voor mensen met beide benen stevig op de grond. Inge begeleidt jou vanuit een systemisch perspectief.

Lees meer

Als voormalig huisarts kent Inge de medische wereld van binnenuit. In coaching ligt de nadruk op weer meer leren voelen, voor mensen met beide benen stevig op de grond. Inge begeleidt jou vanuit een systemisch perspectief. Dat betekent dat je meer grip krijgt op jouw patronen door uit te zoomen en te onderzoeken hoe ze samenhangen met dynamieken in jouw (werk)omgeving en geschiedenis. Inge komt snel tot de kern, waar het voor jou werkelijk om draait. De rode draad is het verbinden van je hart met je hoofd. Het blijft niet bij ’praten over’. De ervaring staat centraal. Ze legt bloot waar het stagneert en helpt je in beweging te brengen wat vastzit. Zodat jij ook echt verder kan.

Inge is LVSC gecertificeerd coach en trainer en NLP-practitioner. Na de huisartsopleiding volgde ze jarenlang opleidingen in transactionele analyse, systemisch werken, lichaamswerk en NLP.

Andries Breel – Coach Coach
Andries Breel – Coach

Andries is een ervaren coach die je doelgericht ondersteunt bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling en loopbaanvragen. Hij combineert een warm luisterend oor met een scherpe analytische blik en een nieuwsgierige intuïtie.

Lees meer

Je komt tijdens je loopbaan soms situaties tegen waarin het fijn is als iemand met je meekijkt. Iemand met een open blik, die je helpt weer even scherp te stellen. Iemand waar je mee kunt sparren, die je helpt je blikveld te verruimen en waarmee je samen een nieuwe weg naar voren kunt uitstippelen. Om vervolgens met vertrouwen en kracht weer verder te gaan op jouw loopbaanpad.

Andries is een ervaren coach die je doelgericht ondersteunt bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling en loopbaanvragen. Hij combineert een warm luisterend oor met een scherpe analytische blik en een nieuwsgierige intuïtie. Deze kwaliteiten zet hij in om samen met jou in kaart te brengen waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en waar je heen wil. Vervolgens begeleidt hij je bij het uitwerken van de stappen die je te zetten hebt om verder te komen.

Andries heeft professionals gecoacht en getraind in een verscheidenheid aan werkvelden en sectoren en daarmee een brede ervaring opgebouwd. Hij investeert veel in zijn eigen ontwikkeling om dit in zijn coaching weer door te kunnen geven. Andries heeft een NOBCO-geaccrediteerde coach-opleiding gevolgd en put bij zijn begeleiding o.a. uit het gedachtegoed van Rationeel-Emotieve Training (RET), Positieve Psychologie, Dynamisch Coachen en Mindfulness.

Jacqueline van Duijn – Mediator Mediator
Jacqueline van Duijn – Mediator

Jacqueline is sinds 2016 geregistreerd bij de Mediator Federatie Nederland en gespecialiseerd arbeidsmediator. Zij begeleidt vanuit een onpartijdige rol het gesprek tussen partijen en geeft ruimte aan ieders verhaal.

Lees meer

Je kunt zomaar problemen krijgen met een collega of leidinggevende, vaak in de communicatie of samenwerking. Er is bijvoorbeeld verschil van inzicht of gebrek aan erkenning. Dat kan uitlopen op een conflict dat je niet meer zo gemakkelijk oplost. Dan is begeleiding van een onafhankelijke derde partij, een professionele mediator, een effectieve manier om met elkaar ‘het goede gesprek’ te voeren.

Jacqueline is sinds 2016 geregistreerd bij de Mediator Federatie Nederland en gespecialiseerd arbeidsmediator. Zij begeleidt vanuit een onpartijdige rol het gesprek tussen beide partijen en geeft ruimte aan ieders verhaal. Hierbij heeft zij oog voor de belangen en emoties die een rol spelen en draagt zij bij aan wederzijds begrip. Uiteindelijk gaat het om oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn. Jacqueline heeft ruim 30 jaar ervaring in de academische wereld, onder andere als HR-manager en momenteel als manager Gezondheid bij de interne arbodienst van het LUMC en de universiteit Leiden.

Fabrizio Micciche – Coach Coach
Fabrizio Micciche – Coach

In his coaching practice, Fabrizio Micciche employs a ‘whole-person approach’, focusing on the connections between emotional states, nutrition, and overall health for a balanced life for physicians.

Lees meer

Originally from Italy, Fabrizio Micciche is an ICF ACC and BLCN accredited health coach, blending his profound scientific knowledge with a deep understanding of emotional well-being. His journey from a corporate scientist, supported by a Ph.D. in Chemistry and over 15 years of corporate experience, to a dedicated health coach, reflects his commitment to life balance. This transition, sparked by a personal burnout, led Fabrizio to realize that true fulfillment is more than professional success.

In his coaching practice, Fabrizio employs a ‘whole-person approach’, focusing on the connections between emotional states, nutrition, and overall health.

His approach helps physicians reassess their life priorities, leading to transformative changes for a balanced and fulfilling life.

Als arts word je uitgedaagd:

  • Om goede evenwichtige keuzes te maken in je beroep en carrière als arts of medicus, rekening houdend met jouw persoonlijke kwaliteiten, drijfveren, waarden, prioriteiten en de levensfase waarin je je bevindt.
  • Om vakinhoudelijk te groeien, je deskundigheid te vergroten en de nodige vaardigheden eigen te maken en te blijven ontwikkelen.
  • Om te dealen met hoge verwachtingen, werkdruk en spanningen. Veelal in een dynamische, turbulente, complexe omgeving, volop in verandering en ontwikkeling, met uiteenlopende belangen en stakeholders.
  • Om te zorgen voor een goede Work-Life Balance.

Daarom bieden wij jou:

  • De mogelijkheid om met een ervaren coach te verkennen, te onderzoeken en (verder) te ontwikkelen.
  • Wij nodigen je uit en bieden je de nodige tools en inspiratie, zodat jij goede en evenwichtige keuzes kunt maken vanuit een stevig fundament als persoon en als arts.
  • Je krijgt tools en je oefent om jouw leiderschap en impact te versterken. Je versterkt jouw vitaliteit en veerkracht.
  • En… jij bepaalt. Jij hebt de regie in jouw proces. Je leert jezelf (nog) beter kennen, komt gericht in actie en beweging, op een manier die volledig bij jou past.
  • Je krijgt inspirerende en professionele begeleiding, coaching en training, toegespitst op jouw specifieke vraag, context en doelen, zodat jij maximaal kunt leren en ontwikkelen als persoon en als arts.

Meer weten of sparren?

Wil je meer weten of wil je even sparren over een persoonlijk programma op maat, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden of een loopbaancoach voor artsen en medici zoekt, neem dan contact met ons op.  Je kan ook telefonisch contact opnemen via +31 85 200 6199 of mailen op info@doctorconnect.nl. Of je kan je gratis inschrijven via het inschrijfformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Stuur ons een appje!

×