Spring naar content
onze referenties

Mooie woorden zijn weinig waard als ze niet worden gestaafd door de werkelijkheid. Daarom laten we graag de mensen aan het woord voor wie we het allemaal doen: artsen (in spe) en werkgevers in de zorg.

Anna (basisarts) juni 2023

“Hannelore heeft mij benaderd met de vraag of zij wat voor mij kan betekenen. Aangezien ik niet helemaal gelukkig was met mijn werk, stond ik graag open voor dergelijke hulp. Ik ben super tevreden met haar dienstverlening. Zij heeft uitgebreid en regelmatig de tijd genomen voor mij en ik heb gemerkt dat bij haar dienstverlening ‘persoonlijke benadering’ centraal staat. Daarnaast hebben wij hele gezellige gesprekken gehad, lekker informeel, voor mij ook niet onbelangrijk! Naast professionaliteit doet zij ook zeker geen tekort aan mensenkennis, want zij heeft mij kennis laten maken met meerdere opdrachtgevers, maar zij wist ook welke van deze het beste bij mij zou passen. En ja hoor, dat was voor mij inderdaad de beste match! Ik ben ontzettend blij met mijn keuze en ben Hannelore en DoctorConnect ook dankbaar hiervoor”.

Valentina (basisarts) mei 2023

“Ik heb DoctorConnect benaderd in mijn zoektocht naar een passende functie en ik was aangenaam verrast door de efficiëntie en effectiviteit van hun diensten. Vanaf het allereerste contact was het duidelijk dat DoctorConnect een goed georganiseerd bedrijf is, gericht op het verbinden van gekwalificeerde professionals met passende carrièremogelijkheden. Hannelore heeft mijn behoeften en voorkeuren zorgvuldig geëvalueerd en heeft snel een functie gevonden die perfect aansluit bij mijn vaardigheden en ambities. Ze heeft me waardevol advies gegeven en me geholpen me voor te bereiden op gesprekken met potentiële werkgevers. Dankzij DoctorConnect heb ik nu een uitstekende functie gevonden die volledig aansluit bij mijn carrièredoelen”.

Lucile (basisarts) april 2023

“Als bijna afgestudeerde basisarts had ik een challenge voor me: 6 maanden om een niet voltijd baan als arts te vinden in een kleine regio om wat ervaring op te doen. DoctorConnect heeft de uitdaging opgepakt. Ook heeft het maanden geduurd, hebben ze niet opgegeven en uiteindelijk iets gevonden die perfect bij mij paste. Die eerste werkervaring was echt fijn voor mij. Ook tijdens de werkperiode kon ik DoctorConnect zeer laagdrempelig bereiken en alle mijn vragen stellen. Ik ben zeer dankbaar voor hun inzet!”

Nicole (basisarts) maart 2023

“Na het afronden van mijn baan als vaccinatiearts bij de GGD was ik op zoek naar een nieuwe tijdelijke uitdaging ter overbrugging tot de start van de huisartsenopleiding. Gezien ik op zoek was naar een baan voor maar 6 maanden vond ik het lastig waar ik de zoektocht moest beginnen. De meeste werkgevers zoeken toch iemand die in ieder geval 1 jaar kan blijven. Verder werd mijn zoektocht bemoeilijkt doordat ik in Oostenrijk was voor 2 maanden om te werken als skileraar.  Bij het eerste contact met Hannelore van DoctorConnect voelde ik direct een goede klik. Hannelore had gelijk een paar suggesties en wist bij welke werkgevers ik een goede kans zou maken. In het contact met de werkgevers heeft Hannelore geregeld dat ik mijn sollicitatiegesprekken via Teams kon voeren vanuit Oostenrijk. Binnen een paar weken had ik een nieuwe baan gevonden! Hannelore is gedurende de gehele periode erg betrokken geweest en kwam regelmatig polshoogte nemen om te horen hoe het met mij ging in Oostenrijk en hoe de sollicitatiegesprekken waren gegaan. Ik wil Hannelore erg bedanken voor de persoonlijke begeleiding”.

Natasha (gynaecoloog) februari 2023

“Toen ik mijn werkzoektocht begon, kwam ik de website van DoctorConnect tegen. Werkwijze van DoctorConnect: “de juiste arts op de juiste plek” sprak mij erg aan. Vrij snel heeft Kelly Cimarelli ons eerste gesprek gepland en er was meteen een klik . Ik voelde me gehoord en gecoacht. Kelly heeft mij snel in contact gebracht met werkgevers voor kennismakingsgesprekken en meeloopdagen, waardoor werkgevers en ik het juiste beeld van elkaar kregen. Tussendoor nam Kelly regelmatig contact op om te horen hoe de gesprekken en meeloopdagen verliepen en hoe ik  me voelde. Ik ervaarde de samenwerking met DoctorConnect  en Kelly zeer prettig  door de professionele aanpak van één kant en individuele laagdrempelige warm contact van de ander kant. Samen voelde het erg fijn. In maart start ik met mijn baan bij UWV. Enorm bedankt DoctorConnect en Kelly”

referentie dc

Ine (huisarts) januari 2023

“De laatste jaren merkte ik steeds minder plezier te hebben in mijn werk als praktijkhoudend huisarts. Na veel wikken en wegen verkocht ik mijn praktijk. Dat gaf veel opluchting maar ook weer stof tot nadenken: wil ik nu blijven werken als waarnemer? Wil ik nog wel dokter zijn? Bij Doctor Connect kwam ik in gesprek met Monique en Claudia. Door die gesprekken ben ik tot het inzicht gekomen dat ik mij toch nog steeds huisarts voel en ben ik mij meer bewust van mijn interesses binnen de huisartsgeneeskunde. Nu krijg ik zelfs weer energie van het werken! Door te werken als waarnemer ervaar ik veel vrijheid waar ik op dit moment behoefte aan heb. Voorlopig dus geen carriereswitch voor mij. Mocht dat later alsnog aan de orde zijn, dan zal ik mij weer wenden tot Doctor Connect met wie ik heel plezierig heb samengewerkt. Bedankt, Claudia, voor alle hulp!”

 

Marlou (aios cardiologie) januari 2023

“Halverwege mijn opleiding tot cardioloog besluit ik om dé witte jas uit te doen. Want naast arts zijn, kies ik ervoor om meer tijd en energie te hebben voor mijzelf en mijn gezin. Maar het is ook een besluit waardoor mijn meisjesdroom om medisch specialist te worden uiteenspat. Wat gaat de toekomst brengen? Er komen opeens allerlei onzekerheden en nieuwe mogelijkheden op mijn pad. Op het moment dat ik de website van DoctorConnect bezoek, ervaar ik ineens rust en vertrouwen. Na mijn intake verlaat ik met een grote glimlach hun kantoor in Breda: ‘Deze club is precies wat ik nodig heb’. Het team is professioneel, proactief en biedt mij de ondersteuning in een traject met onverwachte wendingen. Als professional heb ik mijzelf opnieuw ontdekt. Het resultaat is een duidelijk zelfbeeld en empowerment in 4 sessies met coach Monique. Haar collega Claudia kent haar. netwerk uitstekend, is een goede matchmaker én blinkt uit in betrokkenheid: regelmatig een telefoontje voor een professionele update of om gewoon even te horen hoe het met mij gaat. Ik weet nu dat er verschillende werkplekken zijn waar ik me thuis voel en mij verder kan ontwikkelen. En deze plekken kende ik voordat ik de samenwerking aanging met DoctorConnect nog niet. Ik heb zin om binnenkort te beginnen aan weer een nieuwe fase van mijn carrière. Bedankt!”

Johan (huisarts) januari 2023

“Na jarenlang als huisarts gewerkt te hebben besloot ik, om een aantal uiteenlopende redenen, het werk als huisarts te stoppen en ben ik me te gaan oriënteren op ander werk. Mijn aandacht werd getrokken door de website van DocterConnect. De werkwijze van DoctorConnect en de referenties op de website spraken mij aan. Op basis van werkervaring en interesses werd tijdens een prettig, persoonlijk gesprek samen met mij gekeken welk werk zou kunnen passen. Hannelore bracht  me vervolgens in contact met een aantal werkgevers en kreeg ik de gelegenheid om mee te lopen en een indruk te krijgen van het werk én de werkgevers. Via deze weg ben ik uitgekomen bij een leuke, uitdagende nieuwe werkplek. Tijdens het proces hield Hannelore contact via telefoon, app en mail contact. Dank daarvoor !”

 

Maarten (huisarts) december 2022

“Kelly Cimarelli nam het initiatief voor een uitnodiging aan mij voor een gesprek met DoctorConnect. Al tijdens dit eerste gesprek had Kelly een vacature in de portefeuille, die bij mij paste. Ik moest bij deze sollicitatie slechts een ervaren internist laten voorgaan in de vervulling van de functie, hetgeen mij geenszins demotiveerde. Inmiddels had ik een wat uitgebreider gesprek gehad met Kelly op het sfeervolle kantoor van DoctorConnect in hartje Breda. Een dag na de afwijzing van mijn eerste sollicitatie ontving ik van Kelly een advertentie voor een volgende mogelijkheid voor een parttime functie. Wat een tempo en engagement! Ook deze functie wekte mijn enthousiasme: ik heb gereageerd, het klikte, en ik ben na 2 gesprekken aangenomen. Ik sta nog steeds versteld van de snelheid en trefzekerheid van handelen van Kelly: ik vergeleek haar met een TGV naar Parijs. Ik weet zeker, dat ik als senior op de arbeidsmarkt
deze steun-mij zomaar aangeboden- goed heb kunnen gebruiken. Ik voel mij bij DoctorConnect respectvol en betrokken behandeld en heb ook alle vertrouwen in hun werkwijze. Ik raad hun steun ook voor mijn oudere collega’s van harte aan.”

review doctorconnect

Ellen (huisarts) december 2022

“Deze zomer had ik besloten om te stoppen als huisarts, daarna heb ik contact opgenomen met DoctorConnect. Vanaf het begin geen spijt gehad! Kelly nam de tijd om mijn wensen te bespreken. Dankzij haar inspanningen kon ik op verschillende plekken kennismaken en meelopen. Tussendoor hield zij contact met mij, ook kon ik laagdrempelig al mijn vragen stellen. Inmiddels ben ik als arts gestart binnen de bedrijfsgeneeskunde en heb het erg naar mijn zin!”.

Ruben (anios longgeneeskunde) oktober 2022

“Na meerdere jaren op verschillende plekken te hebben gewerkt, twijfelde ik of ik verder wilde in het ziekenhuis. Ik herinnerde mij een berichtje van Hannelore, wie mij aan had geboden om eens laagdrempelig in gesprek te gaan. Na meerdere prettige en attente contacten ben ik erg goed geholpen naar een passende baan op ook een passende plek. Heel erg bedankt aan DoctorConnect en Hannelore!’

Sereyna (basisarts) september 2022

“Na een jaar in de psychiatrie te hebben doorgebracht, wat mijn eerste werkervaring was, besloot ik dat dit vakgebied niet echt geschikt voor mij was. Terwijl ik worstelde met de vraagtekens in mijn hoofd, kwam ik DoctorConnect tegen. Ze kwamen me zo snel mogelijk te hulp en vanaf het begin waren Hannelore en haar collega’s heel behulpzaam. We hebben samen nagedacht over wat het beste bij mij zou passen en kwamen met opties. Ze volgden elke stap nauwgezet; ze waren altijd zeer attent, vriendelijk en professioneel. Nu heb ik dankzij DoctorConnect een plek gevonden in de bedrijfsgeneeskunde en ik heb er zo’n zin in. Ik wens dat ze veel verwarde artsen blijven helpen om de juiste plek te vinden, onder het motto “de juiste arts op de juiste plek”.

Desiree (basisarts) september 2022

“Ik mag van geluk spreken dat ik bij het zoeken en oriënteren bij DoctorConnect uit kwam. Hannelore van DoctorConnect is een geweldige vrouw die zich met heel haar hart heeft ingezet om samen met mij te kijken naar wat het beste bij mij past. Het contact was altijd heel prettig en Hannelore is een coach in hart en nieren. Hannelore heeft een baan voor mij gevonden binnen de bedrijfsgeneeskunde en ik heb het als arts daar heel erg naar mijn zin. “.

Harry de Vries (orthopedisch chirurg) augustus 2022

“Enige maanden geleden wilde ik toch weer wat meer gaan doen met mijn tijd, die ik nu in overvloed heb als AOW-gerechtigde. Ik zag een vacature bij DoctorConnect staan voor arts die belangstelling had voor vaccineren of keuringen verrichten bij vluchtelingen. Via DoctorConnect hebben we beide mogelijkheden bekeken en met voorbeeldige inzet van Hannelore kwamen we tot een pracht oplossing: Ik werk nu een dag per week op de locaties waar Oekraïense vluchtelingen wonen en bekijk de vaccinatiestatus van die kinderen. Een prettige bijkomstigheid is dat ik op deze manier mijn Russisch kan onderhouden. Met die cursus was ik twee jaar geleden gestart bij de Volksuniversiteit Utrecht en nu al beleef ik daar reuze veel plezier aan en kunnen we het spreekuur grotendeels zonder externe tolk doen!”

Janneke (huisarts) augustus 2022

“Toen ik eenmaal de keuze gemaakt had om met het huisartsenvak te stoppen, heb ik contact opgenomen met DoctorConnect. De slogan “de juiste arts op de juiste plek” sprak me aan en de referenties op de site waren erg positief. Mijn ervaring met DoctorConnect en Edmée is niet anders geweest. Vanaf het begin voelde ik me in goede, bekwame handen. Na het uitgebreide intakegesprek waarin duidelijk naar voren kwam waar mijn interesses en behoeftes lagen, koppelde ze me al snel aan een potentiële werkgever waar het direct goed mee klikte. Inmiddels is het contract getekend en ga ik binnenkort beginnen als bedrijfsarts. Binnen twee maanden van veel twijfels, vragen en onzekerheden naar een goed gefundeerde keuze voor een nieuwe stap in mijn carrière. Ik kan niet wachten om te starten!
Edmée, dank je wel!”

Bernadette (anios interne geneeskunde) augustus 2022

” Na een lange periode van twijfel heb ik contact opgenomen met DoctorConnect en dit is voor mij persoonlijk een goede beslissing geweest. Ik heb vroeg in mijn carrière voor een bepaald specialisme gekozen en dit bleek uiteindelijk toch niet helemaal te passen. DoctorConnect en de persoonlijke coaching hebben mij geholpen om weer helder te krijgen waarom ik voor dit vak heb gekozen en wat ik belangrijk vind in patiëntenzorg. De medewerkers van DoctorConnect zijn betrokken, laagdrempelig benaderbaar en zetten zich voor de volle honderd procent in. Ik heb nooit het gevoel gehad dat het alleen om het vullen van een vacature ging. Er wordt oprecht aandacht geschonken aan een passende plek. Er was ook ruimte om te praten over de gemengde gevoelens die ik soms had om mijn oude vertrouwde plek te verlaten. Ik kan iedereen met twijfels over zijn carrière aanraden om gewoon eens het gesprek aan te gaan met DoctorConnect”.

referentie

Mariëlla Rutjes (aios ouderengeneeskunde) juli 2022

“ DoctorConnect heeft mij zeer prettig geholpen bij mijn carrière switch. Vanaf het begin was het contact warm, betrokken en professioneel. Het eerste oriëntatiegesprek voelde direct goed. Hierin gaf Edmée een zeer kundige inschatting van wat bij mij zou passen met daarbij duidelijke doelen en wensen. Het hieropvolgende traject, met de mogelijke partijen, was snel geregeld. Daarnaast nam ze regelmatig contact op om het proces soepel en prettig te laten verlopen. Inmiddels heb ik een fijne plek gevonden waar ik over enkele weken ga beginnen. Al met al een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele en betrokken organisatie voor advies in hun loopbaan.”

Hilde (gynaecoloog) juli 2022

“DoctorConnect heb ik ervaren als een zeer betrokken en deskundig bureau. Hannelore heeft mij begeleid bij de zoektocht in mijn carrièreswitch en daarbij goed met mij in kaart gebracht wat mijn wensen en behoeftes waren voor een nieuwe baan. Daarbij heeft ze snel connecties gelegd met werkgevers voor kennismakingsgesprekken en meeloopdagen, waardoor alles heel vlot liep. Tussendoor hadden we regelmatig contact om te horen hoe de gesprekken waren gegaan, hoe ik de meeloopdagen ervaren had en of er nog andere dingen waren die ze voor me kon betekenen. Die betrokkenheid heb ik als erg waardevol ervaren. Inmiddels ben ik recent met veel enthousiasme gestart met mijn nieuwe baan binnen de bedrijfsgeneeskunde”.

Esther (revalidatiearts) juni 2022

“Gisteren kreeg ik een kaartje van DoctorConnect in de brievenbus voor m’n verjaardag, wat leuk en attent! Dat triggerde me om je bij deze even als update te laten weten dat ik nu, bijna een jaar later, nog steeds met enorm veel plezier bij het CIZ werkzaam ben, en geen enkele spijt heb maar vooral ongelooflijk blij ben met mijn overstap van revalidatiearts naar medisch adviseur –> naar een functie die ik inhoudelijk nog steeds heel uitdagend vind maar zonder de stress en verantwoordelijkheid van direct patiëntencontact. En daarnaast vind ik het CIZ ook een heel prettige organisatie om voor te werken met veel ruimte voor eigen ontwikkeling en balans. Ik heb inmiddels ook een vast contract voor onbepaalde tijd aangeboden gekregen 🙂 Dus nogmaals bedankt voor je/jullie begeleiding en advies hierbij!”

Inge (jeugdarts) mei 2022

“In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heeft Hannelore van DoctorConnect mij uitstekend geholpen. Buiten de opties die ik zelf in gedachten had, droeg Hannelore een aantal opties aan waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben, maar die mogelijk wel interessant waren. Hannelore sloot aan bij mijn wens om op mijn gemak te zoeken. Dat was fijn. Ze was erg betrokken en ze nam regelmatig contact met mij op om mij op de hoogte te brengen. Dankzij Hannelore heb ik het idee dat ik een weloverwogen beslissing heb gemaakt en ga ik over enkele weken starten met mijn nieuwe baan.”

Brenda Verton (regioleider) van Novicare mei 2022

“Ik wil toch even met je delen dat we na een week echt een ontzettende goede indruk van de arts hebben en heel blij zijn met haar komst! Jullie selectieproces m.b.t. het zoeken van de juiste kandidaten lijkt tot zo ver echt heel mooi aan te sluiten bij de kandidaten die wij zoeken”.

Rick Oudshoorn (geregistreerd verzekeringsarts) maart 2022

“Eind december 2021 werd ik benaderd door Kelly Cimarelli van DoctorConnect met de vraag of wij iets voor elkaar konden betekenen in de zin van het vinden van een nieuwe baan als arts. Nu was ik juist toen ook op zoek naar ander werk na een langdurige periode werkzaam te zijn geweest bij UWV, kortere tijd bij APG en de laatste tijd als zelfstandig verzekeringsarts. Ik miste daarbij de directe contacten met collega’s, de overlegvormen, de samenwerking om gezamenlijk een probleem op te lossen. In februari 2022 heb ik contact opgenomen met Kelly om te bekijken of zij mij verder kon begeleiden in de speurtocht naar een nieuwe baan. Zij kwam al snel met twee mogelijke opties. Met beide werkgevers heb ik een gesprek gehad en dat heeft geresulteerd in een nieuwe baan als verzekeringsarts bij Salude, waar ik 15 maart zal starten. Ik ben zeer tevreden met de begeleiding door DoctorConnect en Kelly in het bijzonder. Zij ging zeer voortvarend te werk, had een duidelijk beeld voor ogen wat het beste bij mij zou passen gezien mijn CV en eigen wensen. Zij kwam de afspraken goed na, communiceerde op een goede en snelle manier met kandidaat-werkgevers en heeft mij daarbij snel, efficiënt en naar volle tevredenheid geholpen”.

Marjolein (SEH arts) februari 2022

“De eerste weken bevallen me heel erg goed. Fijne organisatie en een leuk team. Ik voel me wel nog “groen” en heb nog veel te leren maar dat is een leuke uitdaging waar ze me ook de ruimte voor geven. Dus dank je wel voor al je hulp! Een schot in de roos”.

×

Stuur ons een appje!

×