Spring naar content

Arts / medisch specialist op ZZP basis

Ben je zelfstandig ingesteld en hou je van afwisseling in je werk? Als ZZP arts of medisch specialist heb je de regie over je opdrachten en werk je waar en wanneer je wilt. Heb je van nature interesse in nieuwe kansen en opdrachten? Er zijn meer opties dan je denkt, als medisch specialist en als basisarts. We hebben niet alleen mooie opdrachten voor je, maar denken ook mee over jouw persoonlijke wensen en eisen.

Werken als ZZP arts

zzp zorg

Wil je als ZZP-arts opdrachten die bij je functie passen? Of ben je juist op zoek naar een switch? We geven je advies op maat over het starten als ZZP’er. Waar moet je aan denken als je als ZZP arts of medisch specialist gaat starten? Wij zijn bekend met de wetgeving DBA en actuele ontwikkelingen.

Als je een andere branche overweegt, helpen wij je de switch te maken. Als psychiater in de gehandicaptenzorg werken? Als specialist ouderengeneeskunde? Als huisarts in de psychiatrie, verslavingszorg of ouderengeneeskunde?

DoctorConnect biedt je een kijkje in diverse keukens. Zo hebben we werk als waarnemer, korte projecten, klussen buiten het ziekenhuis en voor langere tijd. DoctorConnect staat klaar ook voor jou als medisch specialist als ZZP’er in de zorg. We gaan niet per se uit van actuele opdrachten, maar zoeken samen met jou naar de beste opdracht! En besluit je onderaan de streep tóch liever in vaste dienst te werken, dan hebben we ongetwijfeld een passende vacature voor je.

-> Bekijk de ZZP vacatures

Hoe werkt het?

Je hebt een interessante vacature gezien, en dan?

  • Reageren op een opdracht of vacature is heel simpel (en kosteloos) op onze site.
  • Na je reactie nemen we meestal dezelfde werkdag contact met je op.
  • In een goed gesprek bekijken we of er een goede match is met de opdrachtgever. Zo ja, dan ga je daar ook op gesprek. Misschien loop je zelfs een dag mee.
  • Komt het tot een akkoord, dan treed je tijdelijk bij ons in dienst (dus niet bij de zorgverlener).

Vragen? Bel ons gerust op 085-2006199, we vertellen je graag alles!

Schrijf je vrijblijvend in

Heb je niet direct een vacature gezien, maar ben je wel benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in via onderstaand contactformulier. Wij kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

×

Stuur ons een appje!

×