Spring naar content

Interim

Ben je zelfstandig ingesteld en hou je van afwisseling in je werk? Als zzp arts heb je de regie over je opdrachten en werk je waar en wanneer je wilt.  Privé en werk zijn in balans en je hebt van nature interesse voor nieuwe kansen en opdrachten. Er zijn meer keuzes dan menig arts beseft. Heel begrijpelijk dus dat er behoefte is aan bemiddeling. Daar komen wij in beeld. We hebben niet alleen mooie opdrachten voor je, maar denken ook mee over jouw persoonlijke wensen en eisen. 

Werken als ZZP arts

zzp zorg

Wil je als ZZP arts opdrachten die bij je functie passen? Of ben je juist op zoek naar opdrachten die je ergens anders niet vindt? DoctorConnect biedt artsen en medisch specialisten een kijkje in diverse keukens. Zo hebben we werk als waarnemer, korte projecten, klussen buiten het ziekenhuis en voor langere tijd. DoctorConnect staat klaar ook voor jou als ZZP’er in de zorg!

-> Bekijk de ZZP vacatures

Of laat je detacheren

Detachering is sterk in opkomst. Meer vrijheid en diversiteit in het werk spreken tot de verbeelding. Je laat je als arts inhuren voor korte periodes bij verschillende zorgverleners. Dat geeft je ruimte om bijvoorbeeld aan een promotieonderzoek te werken, of te achterhalen waar je toekomst als arts ligt. Bovendien is detachering een van de manieren om aan het groeiende zorgtekort te werken. Flexibilisering van de markt helpt ons om meer artsen op de juiste plek te krijgen.

Wij bieden projecten aan van een paar weken tot een jaar. Ideaal als je niet precies weet welke kant je op wil, of als je gewoon houdt van afwisseling. Interim-functies geven je de kans om snel veel ervaring op te doen.

Hoe werkt het?

Je hebt een interessante vacature gezien, en dan?

  • Reageren op een vacature is heel simpel (en kosteloos) op onze site.
  • Na je reactie nemen we meestal dezelfde werkdag contact met je op.
  • In een goed gesprek bekijken we of er een goede match is met de opdrachtgever. Zo ja, dan ga je daar ook op gesprek. Misschien loop je zelfs een dagje mee.
  • Komt het tot een akkoord, dan treed je tijdelijk bij ons in dienst (dus niet bij de zorgverlener).

Vragen? Bel ons gerust op 085-2006199, we vertellen je graag alles!

Schrijf je vrijblijvend in

Heb je niet direct een vacature gezien, maar ben je wel benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in via onderstaand contactformulier. Wij kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

×

Stuur ons een appje!

×