carriereswitch arts

Bemiddeling en begeleiding

Voordat je als arts aan de slag kan, heb je vaak een lange weg afgelegd. Onderweg kan van alles gebeuren. Tijdens de coschappen blijkt de praktijk vaak zwaarder dan verwacht. Werk en privé zijn soms lastig in balans te brengen. En er zijn meer keuzes dan menig arts beseft. Heel begrijpelijk dus dat er behoefte is aan bemiddeling en begeleiding.

Daarom biedt DoctorConnect:
De mogelijkheid om je te oriënteren
✓ 
Bemiddeling tussen arts en werkgever
Begeleiding bij carrièreswitch / andere medische specialisatie

Om je veilig te oriënteren zonder meteen te hoeven solliciteren, biedt DoctorConnect medisch specialisten een kijkje in diverse keukens. Zo hebben we werk als waarnemer, maar ook klussen buiten het ziekenhuis en buiten Nederland. DoctorConnect staat klaar voor iedere professional en elke instelling. We gunnen de arts een mooie toekomst en ons allemaal de beste zorg.

Bij verschillende fasen van je loopbaan horen vaak verschillende wensen. Met een uitgebreid en kwalitatief netwerk binnen de zorg vinden wij nieuwe wegen voor je carrière. Ben je als arts toe aan een carrièreswitch? Een tijdelijke waarneming? Wellicht een mooie uitdaging in het buitenland? Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij je wensen en ambities in kaart en gaan ermee aan de slag.

* Gratis en vrijblijvend

Carrièreswitch arts of medisch specialist

Als bemiddelaar tussen arts en werkgever komen wij frequent tegen dat artsen een carrièreswitch maken. Je begint vastbesloten en hebt tijdens je studie naar dit punt toegewerkt. Je gaat als arts aan de slag binnen het specialisme wat je voor ogen had. In praktijk blijkt het anders dan je had verwacht. Overweeg je als arts een carrièreswitch naar een ander specialisme? Wij kunnen je daarbij helpen!

Meer informatie

Wil je weten hoe we voor jou het verschil kunnen maken? Neem contact met ons op via 085 – 200 6199 of info@doctorconnect.nl. Onze bemiddeling is kosteloos. Naast bemiddeling verzorgen wij ook coaching en outplacement van artsen en medisch specialisten.


Ik wil hierover persoonlijk contact