Spring naar content

Re-integratie & Outplacement

We Connect & Reconnect

DoctorConnect heeft de kennis, expertise en het netwerk om iedere arts de optimale carrière te bieden. Bínnen de functie, bíj de werkgever, maar eventueel ook daarbuiten. Want er is meer mogelijk dan menigeen denkt.

Als arts word je volop uitgedaagd om…

  • de juiste carrièrekeuzes te maken
  • te blijven groeien in je vak
  • werkdruk te weerstaan
  • met hoge verwachtingen om te gaan

DoctorConnect helpt je die uitdagingen te lijf te gaan. Als het spannend wordt, maar liever daarvoor al. Want ook preventief kunnen we veel voor je betekenen. Een gezonde loopbaan vraagt onderhoud, zoals reflectie en ontwikkeling met een coach. Ken jezelf als mens en arts, daar begint alles mee.

Als je afscheid moet nemen van je baan, om welke reden dan ook, verdien je een passend traject naar nieuw perspectief. Samen zoeken we een goede oplossing.

DoctorConnect heeft alle kennis en kunde in huis om artsen te bemiddelen en te coachen. Samen met onze partners bieden wij de kortste weg naar nieuwe carrièrekansen. Wij zorgen voor begeleiding, arbeidsmarktverkenning en bemiddeling naar een nieuwe baan of een plek om te re-integreren.

Samen bepalen we de aanpak

Samen met jou en je huidige werkgever brengen we de doelen in beeld en bepalen we de aanpak. Dat is altijd maatwerk. Het kan zijn dat we direct op zoek gaan naar passend werk. Daarbij wordt het netwerk van DoctorConnect actief ingezet. Soms is eerst meer onderzoek en/of coaching nodig.

Loopbaan en arbeidsmarktverkenning

In gesprekken en met bijvoorbeeld een online assessment en loopbaanprogramma krijg je een duidelijker beeld van je ambitie, doelen, drijfveren, kwaliteiten en interesses. Op basis van een profiel verkennen we de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Coaching

Aanvullende coaching is gericht op het versterken van je persoonlijke effectiviteit en persoonlijk vitaal leiderschap. We bouwen aan een stevig en gezond fundament. Door onze verdiepende aanpak is de kans op duurzame inzetbaarheid het grootst. We gaan samen op verkenning, onderzoeken en bouwen het beeld op. Je krijgt handvatten aangereikt, meer zelfinzicht, ervaart en oefent met hoe het ánders kan: met meer plezier, energie, vertrouwen en impact.

Benaderen arbeidsmarkt

Op basis van het persoonlijk zoekprofiel benaderen we gericht de arbeidsmarkt en het netwerk van DoctorConnect. De begeleiding is gericht op persoonlijke profilering, oriënteren en meelopen bij andere specialismen en effectief solliciteren. Krachtig, authentiek en vanuit vertrouwen.

Nazorg

Na afronding van het traject houden we contact met je. Eventuele knelpunten worden besproken en opgelost om duurzame plaatsing te borgen.

 

Contact opnemen

 

Wij werken onder meer voor

×

Stuur ons een appje!

×