Spring naar content

Re-integratie & Outplacement

We Connect & Reconnect
DoctorConnect heeft de kennis, expertise en het netwerk om iedere arts de optimale carrière te bieden. Bínnen de functie, bíj de werkgever, maar eventueel ook daarbuiten. Want er is meer mogelijk dan menigeen denkt.

Als arts word je volop uitgedaagd om…

  • de juiste carrièrekeuzes te maken
  • te blijven groeien in je vak
  • werkdruk te weerstaan
  • met hoge verwachtingen om te gaan

DoctorConnect helpt je die uitdagingen te lijf te gaan. Als het spannend wordt, maar liever daarvoor al. Want ook preventief kunnen we veel voor je betekenen. Een gezonde loopbaan vraagt onderhoud, zoals reflectie en ontwikkeling met een coach. Ken jezelf als mens en arts, daar begint alles mee.

Een passend traject

Als je afscheid moet nemen van je baan, om welke reden dan ook, verdien je een passend traject naar nieuw perspectief. Samen zoeken we een goede oplossing.

DoctorConnect heeft alle kennis en kunde in huis om artsen te bemiddelen en te coachen. Samen met onze partners bieden wij de kortste weg naar nieuwe carrièrekansen. Wij zorgen voor begeleiding, arbeidsmarktverkenning en bemiddeling naar een nieuwe baan of een plek om te re-integreren.

Claudia Huls – Managing Consultant/Partner Managing Consultant/Partner
Claudia Huls – Managing Consultant/Partner

“Wat mij persoonlijk motiveert in ons werk, is de verrassing. Wij kunnen zowel een opdrachtgever als een arts tot nieuwe inzichten brengen. In de personele invulling van een organisatie enerzijds en loopbaanperspectief anderzijds.”

Lees meer

“Wat mij persoonlijk motiveert in ons werk, is de verrassing. Wij kunnen zowel een opdrachtgever als een arts tot nieuwe inzichten brengen. In de personele invulling van een organisatie enerzijds en loopbaanperspectief anderzijds. De soms latente behoefte aan sturing en advies brengen wij naar boven en vullen we in. En ik durf wel te stellen dat ik daarin bijzonder fanatiek ben. Onze werkwijze slaat aan, mensen voelen zich gehoord en geholpen. Dat lukt alleen vanuit oprechte interesse, doelgericht doorbijten en de beste willen zijn. Dáár hou ik van.”

Kelly Cimarelli – Senior Consultant Re-integratie & Outplacement Senior Consultant
Kelly Cimarelli – Senior Consultant Re-integratie & Outplacement

“Ik vind het heerlijk om in een gespecialiseerde organisatie met een enthousiast team te werken. We zijn goed op elkaar ingespeeld. Dit past perfect bij mij: samenwerken om mooie resultaten te boeken.”

Lees meer

“Ik vind het heerlijk om in een gespecialiseerde organisatie met een enthousiast team te werken. We zijn goed op elkaar ingespeeld. Dit past perfect bij mij: samenwerken om mooie resultaten te boeken. We willen zoveel mogelijk artsen aan een passende job helpen. En daarmee de druk bij zorginstellingen verlichten. Zowel het kennismaken met nieuwe relaties en het onderhouden van bestaande relaties  is me op het lijf geschreven.”

Annemieke van Deursen – Senior Consultant Re-integratie & Outplacement Senior Consultant Re-integratie & Outplacement
Annemieke van Deursen – Senior Consultant Re-integratie & Outplacement

“Het is schitterend werk om samen met een arts op verkenningstocht te gaan naar nieuw perspectief. De kandidaat komt bij ons binnen op een kwetsbaar moment, wil iets anders, maar weet niet wat en hoe.”

Lees meer

“Het is schitterend werk om samen met een arts op verkenningstocht te gaan naar nieuw perspectief. De kandidaat komt bij ons binnen op een kwetsbaar moment, wil iets anders, maar weet niet wat en hoe. Eerst maken we verbinding, helpen we keuzes te maken en dan gaan we de markt op. We slagen er altijd in een mooie plek te vinden. En zo behouden we de artsen voor de zorg!”

Samen bepalen we de aanpak

Samen met jou en je huidige werkgever brengen we de doelen in beeld en bepalen we de aanpak. Dat is altijd maatwerk. Het kan zijn dat we direct op zoek gaan naar passend werk. Daarbij wordt het netwerk van DoctorConnect actief ingezet. Soms is eerst meer onderzoek en/of coaching nodig.

Loopbaan en arbeidsmarktverkenning

In gesprekken en met bijvoorbeeld een online assessment en loopbaanprogramma krijg je een duidelijker beeld van je ambitie, doelen, drijfveren, kwaliteiten en interesses. Op basis van een profiel verkennen we de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Coaching

Aanvullende coaching is gericht op het versterken van je persoonlijke effectiviteit en persoonlijk vitaal leiderschap. We bouwen aan een stevig en gezond fundament. Door onze verdiepende aanpak is de kans op duurzame inzetbaarheid het grootst. We gaan samen op verkenning, onderzoeken en bouwen het beeld op. Je krijgt handvatten aangereikt, meer zelfinzicht, ervaart en oefent met hoe het ánders kan: met meer plezier, energie, vertrouwen en impact.

Benaderen arbeidsmarkt

Op basis van het persoonlijk zoekprofiel benaderen we gericht de arbeidsmarkt en het netwerk van DoctorConnect. De begeleiding is gericht op persoonlijke profilering, oriënteren en meelopen bij andere specialismen en effectief solliciteren. Krachtig, authentiek en vanuit vertrouwen.

Nazorg

Na afronding van het traject houden we contact met je. Eventuele knelpunten worden besproken en opgelost om duurzame plaatsing te borgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.