Spring naar content

Loopbaancoach voor artsen

Geef een impuls aan jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling. DoctorConnect is dé loopbaancoach voor artsen en medisch specialisten. In samenwerking met Human Impuls, geven wij graag een impuls aan jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière. Zo haal je het maximale uit jezelf als persoon en als arts. Vitaal, energiek en met meer plezier!

Met onze coaching en begeleiding haal je het beste uit jezelf als persoon en als arts. Daarbij is het van belang dat je in staat bent om goed te zorgen voor jezelf, in balans, evenwichtig en vitaal. Je bouwt aan een stevig fundament en versterkt jouw persoonlijk leiderschap. Op basis van jouw persoonlijk kompas (dat wat voor jou echt belangrijk is, verlangen, drijfveren) kun je navigeren vanuit een stevige basis, in balans, in verbinding met jezelf, de ander en je omgeving.

Als arts word je uitgedaagd:

 • Om een goede evenwichtige keuze te maken in jouw beroep en carrière als arts, rekening houdend met jouw persoonlijke kwaliteiten, drijfveren, waarden, prioriteiten en de levensfase waarin je je bevindt.
 • Om vakinhoudelijk te groeien, je deskundigheid te vergroten en de nodige vaardigheden eigen te maken en te blijven ontwikkelen.
 • Om te dealen met hoge verwachtingen, werkdruk en spanningen. Veelal in een dynamische, turbulente, complexe omgeving, volop in verandering en ontwikkeling, met uiteenlopende belangen en stakeholders.
 • Om te zorgen voor een goede Work-Life Balance.

Daarom bieden wij jou:

De nodige kennis, inzicht, ervaring en training om goede evenwichtige keuzes te maken en een goed fundament te leggen voor jouw carrière als arts.

Een persoonlijke loopbaancoach voor arts en medisch specialist.

Uitstekend op elkaar afgestemde, inspirerende en professionele begeleiding, coaching, training en ondersteuning, toegespitst op jouw specifieke vraag, context en doelen, zodat je maximaal ervaring opdoet, leert en ontwikkelt als arts.

Handvatten en skills om jouw leiderschap en impact als arts te versterken.

Handvatten en skills om jouw vitaliteit en veerkracht te versterken.

 

Training op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie, balans werk-privé en vitaliteit! Met onderstaande tools coachen wij jouw carrière.

 

1. Persoonlijke coaching

 • Als je het maximale uit jezelf wilt halen, maar niet precies weet hoe en wat.
 • Als je bijvoorbeeld jouw persoonlijke effectiviteit, invloed en impact wilt versterken.
 • Als je bijvoorbeeld vitaal, energiek en met plezier je werk wilt (blijven) doen.
 • Als je behoefte hebt aan een coach of klankbord die met je meekijkt, -denkt, je spiegelt, inzichten, praktische tools en handvatten biedt.

Lees verder

2. Doctor Online Assessment

 • Als je de balans op wilt maken in jouw werk, loopbaan en ontwikkeling.
 • Als je jouw drijfveren, ambitie en kwaliteiten helder in beeld wilt krijgen.
 • Als je wilt onderzoeken hoe je meer energie, plezier en succes in je werk en leven kunt realiseren.

Lees verder

3. Persoonlijk Ontwikkel & Feedback platform

 • Als je voor jezelf je leerdoelen, vorderingen en ontwikkeling duidelijk wilt vastleggen en monitoren.
 • Als je regelmatig je eigen reflectie wilt organiseren en inbouwen.
 • Als je actief feedback op wilt halen bij bijvoorbeeld collega’s, leidinggevenden en het thuisfront.

Lees verder

4. E-learning en training One Minute Coaching

 • Als je je mentale veerkracht en impact wilt versterken.
 • Als je de mindset en het gedrag van jezelf en anderen positief wilt beïnvloeden, in het moment, binnen 1 minuut.

Lees verder

Investering

De investering voor vier coaching sessies is € 750, – exclusief btw. Dit kun je naar wens uitbreiden met training en/of online tools.

Meer weten of sparren?

Wil je meer weten of wil je even sparren over een persoonlijk programma op maat, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.

Vrijblijvend meer informatie?

Als je meer wilt weten over de trainingsmogelijkheden of loopbaancoach traject voor artsen, neem dan contact met ons op.  Je kan ook telefonisch contact opnemen via +31 85 200 6199 of mailen op info@doctorconnect.nl. Of je kan je gratis inschrijven via het inschrijfformulier.

×

Stuur ons een appje!

×