Spring naar content

Recruitment

Jouw werkveld als arts is ongekend breed. Dus hoe maak je de juiste keuzes voor nu, voor later, voor jou? Je wil niet dat vacatures aan je worden ‘verkocht’ voor gouden bergen. Je wil een oprecht advies. Dáár maakt DoctorConnect het verschil. Wij coachen carrières en vervullen vacatures, in die volgorde. Zo zetten wij de juiste arts op de juiste plek. En dat is in ieders belang. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Jouw carrière

In een persoonlijke kennismaking gaat DoctorConnect uitgebreid in op jouw wensen en ambities. Ook jouw vragen over carrièremogelijkheden komen aan bod. Onze kennis van de arbeidsmarkt in de zorg, helpt jou de context en mogelijkheden helder te krijgen. Vervolgstappen hierin concretiseren wij met o.a. meeloopdagen, gesprekken met artsen die voor vergelijkbare keuzes stonden en andere oriëntatie mogelijkheden.

Tijdens de sollicitatieprocedure bij onze opdrachtgever(s) maken we heldere afspraken over het proces, zodat alle partijen duidelijkheid hebben over het verloop van de procedure. Aan het einde van de sollicitatie(s) is alles in het werk gesteld om een goede basis te leggen voor de start bij jouw nieuwe werkgever.

Coaching

DoctorConnect is dé loopbaancoach voor artsen en medisch specialisten. Met ruime ervaring in de zorg kunnen wij een flinke impuls geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière. Zo haal je het maximale uit jezelf als persoon en als arts. Vitaal, energiek en met meer plezier!

Je wil in staat zijn om goed te zorgen voor jezelf: in balans, evenwichtig en vitaal. Je bouwt aan een stevig fundament en versterkt jouw persoonlijk leiderschap. Op basis van jouw persoonlijk kompas (dat wat voor jou echt belangrijk is, verlangen, drijfveren) kun je navigeren vanuit een stevige basis, in verbinding met jezelf, de ander en je omgeving.

Gezonde balans

Als arts word je uitgedaagd om een goede keuze te maken in jouw carrière, rekening houdend met kwaliteiten, drijfveren, waarden en je levensfase. En om vakinhoudelijk te groeien, je deskundigheid te vergroten en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Maar ook om te dealen met hoge verwachtingen en werkdruk, veelal in een dynamische, turbulente, complexe omgeving. Hoe zorg je voor gezonde work-life balance?

Daarom bieden wij jou kennis, ervaring en training om die keuzes te maken en een fundament te leggen voor jouw carrière als arts. We bieden je de skills om leiderschap en impact te versterken en vitaliteit en veerkracht te versterken. En je krijgt een persoonlijke loopbaancoach.

×

Stuur ons een appje!

×