Spring naar content

Psychiater KIB regio Amsterdam

Samenvatting:

Onze opdrachtgever in de regio Amsterdam behandelt cliƫnten van wie de behandeling elders is vastgelopen. Dat is pittig en vergt creativiteit. Dat doen ze met veel enthousiasme, humor en in een leuk multidisciplinair team. Ben jij psychiater? Spreekt dit je aan en ben je nieuwsgierig naar meer? Neem dan contact met ons op! De juiste arts op de juiste plek, dat is waar wij goed in zijn.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

  • Een pittige baan bij een ambitieuze instelling in beweging: dat is in een paar woorden de functie van psychiater in deze kliniek voor intensieve behandeling. Deze kliniek in Noord-Holland daagt je uit om samen met je collegaā€™s van alle disciplines mee te werken aan een vernieuwing, een doorontwikkeling van de KIB in het veranderend zorglandschap. En vooral mee te denken, jouw ideeĆ«n over goede zorg te delen om op deze manier de cliĆ«ntenzorg op een hoger niveau te brengen. Het vermogen om overstijgend te denken wordt zeer gewaardeerd.
  • Je draagt verantwoordelijkheid voor de psychiatrische diagnostiek en behandeling en verdeelt de werkzaamheden in overleg met collegaā€™s. Je hebt vaak contact met je collegaā€™s en met andere disciplines uit de 1e, 2e en 3e lijn en je levert vanuit je vakgebied een bijdrage aan zorgvernieuwing en verdere opbouw van de GGZ organisatie. Zo zorg je samen dat de zeer complexe problematiek van de cliĆ«nten, die langdurig van intensieve zorg afhankelijk zijn, verbetert en behandelbaar blijft.
  • Je bent betrokken bij de werkbegeleiding/supervisie van de A(N)IOS.
  • Verder participeer je als achterwacht in de bereikbaarheidsdienst van deze organisatie die goed geregeld zijn en (relatief) als weinig belastend ervaren worden.
Functie-eisen
  • Je bent BIG geregistreerd psychiater en je hebt zin om met ons de KIB verder te ontwikkelen. Soms een lastige klus maar ook heel leuk.
  • Je hebt affiniteit met de (ernstig gedragsgestoorde) doelgroep waarbij een dosis humor en relativeringsvermogen wel passend is.
  • Je beschikt over veerkracht, cliĆ«ntgerichtheid, overtuigingskracht, inlevingsvermogen en zelfreflectie.
  • Gezien de ontwikkeling van de KIB, moet innoveren en opbouwen in je bloed zitten.
  • Ondernemerschap wordt aangemoedigd! De managers streven naar een zo plat mogelijke organisatie met betrokken medewerkers.
  • Ook van jou wordt verwacht dat je proactief bent en signaleert waar verbeteringen mogelijk zijn.
Arbeidsvoorwaarden
  • De arbeidsvoorwaarden en salariĆ«ring zijn conform de MSR en CAO GGZ.
  • Zij bieden een goede regeling woon-werkverkeer. De locatie is goed met het OV te bereiken en beschikt over een eigen parkeerterrein.
  • Verder werken ze met elkaar aan een fijne werkomgeving. Zo krijg je toegang tot het platform ā€˜Nrgizeā€™ met allerlei (deels gratis) sportieve activiteiten: van boksclinics, bootcamps tot windsurfen.
  • Een baan bij een kliniek die volop in ontwikkeling is en elke dag anders. Samen met 2 managers bedrijfsvoering, een manager behandelzaken en natuurlijk met onze medewerkers die de cliĆ«nten een warm hart toedragen, ga je de uitdaging aan om de KIB door te ontwikkelen en toekomstbestendig te maken.
  • Er is ruimte om professionals in opleiding te begeleiden en een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk onderzoek of hier initiatieven in te nemen. Ook is het mogelijk een management development traject te volgen.

Ā 

Ā 

Over de organisatie

Deze kliniek in de regio Amsterdam bestaat uit vier behandelafdelingen voor in totaal 36 cliƫnten van wie de behandeling in reguliere GGZ-instellingen is vastgelopen. In een ontwrichte behandelsituatie bieden zij zowel de cliƫnt als het behandelteam hulp. Zij kunnen de cliƫnt tijdelijk in hun kliniek opnemen en bieden advies en training aan de verwijzende instelling. Hun cliƫnten komen uit de regio Amsterdam maar de KIB heeft ook een supra regionale functie.

Het team is enthousiast en gespecialiseerd in het omgaan met ontwrichtend gedrag. Het behandelteam bestaat uit 2 psychiaters, 2 anios/aios, 4 (GZ) psychologen, de vaktherapeuten en natuurlijk de 24 uurs medewerkers. Deze 4 teams op de afdelingen bestaan uit groepswerkers en verpleegkundigen en leveren een grote bijdrage in de behandeling van de cliƫnten binnen het leefklimaat op de afdeling. Een belangrijke doelstelling is cliƫnten te leren omgaan met hun beperkingen en de kwaliteit van leven te verhogen. Om dit doel te bereiken zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om de cliƫnt te benaderen en te behandelen. Daarom is het werk op de KIB vrij pittig en uitdagend. Er wordt een beroep gedaan op je deskundigheid, vaardigheden en creativiteit. Het is belangrijk dat je structuur kunt houden over je dag en je administratieve werkzaamheden gezien de grote mate waarin gebeurtenissen in de kliniek je dag kunnen bepalen.

  Terug naar overzicht Direct solliciteren

Vacature specificaties

Regio: Amsterdam - Noord-Holland
Te vervullen per:
Direct
Aantal uur: 16-36
Salaris: Marktconform

×

Stuur ons een appje!

×