Spring naar content

AVG zonder diensten

Samenvatting:

Heb jij passie voor Gehandicaptenzorg en wil je als AVG de vakgroep Medici van het Expertisecentrum versterken?

Functieomschrijving

De vragen van onze patiënten buiten de reguliere zorg zijn zeer uiteenlopend en complex. Dit vraagt natuurlijk veel van jou als AVG. Inlevingsvermogen, geduld en veerkracht zijn onmisbaar om bij te kunnen dragen aan de juiste zorg voor iedere cliënt. Als AVG verleen je zelfstandig geneeskundige zorg aan onze cliënten. Dit doe je voor onze diverse doelgroepen (LVB, MVG, ouderen, EMB en Kind & jeugd). Je voert diagnostisch onderzoek uit, stelt medische doelen en behandeling vast die je bespreekt in het multidisciplinair overleg. Je draagt zorg voor het medisch dossier en de kwaliteit met betrekking tot de uitvoering van de behandeling. Je bent verantwoordelijk voor de specialistische medische zorg en maakt onderdeel uit van de medische dienst. In afstemming met collega professionals is de zorg gericht op het behandelen, voorkomen en beperken van (handicap gebonden) psychische en somatische problematiek. Het gaat om het zorgen van optimale kwaliteit van leven binnen de gegeven beperkingen.

Jouw nieuwe werkplek
Als arts ben je onderdeel van het Expertisecentrum. Het Expertisecentrum heeft een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise. Het team van de Medische Dienst bestaat uit een AVG (Arts Verstandelijk Gehandicapten), Huisartsen, Verpleegkundigen en een Doktersassistente. Door specialistische kennis toe te voegen aan de directe zorg aan de cliënten, de deskundigheid van de medewerkers en de organisatie als geheel, werken wij elke dag weer aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Verder maken we gebruik van consulenten uit de psychiatrie, neurologie en oogheelkunde.
Werktijden zijn op doordeweekse dagen tussen 08.30-17.00 uur; buiten kantooruren zijn er geen bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

Een BIG registratie als arts en een afgeronde opleiding AVG. Ervaring in jouw vakgebied en hart voor de kwetsbaren in onze samenleving. Daarnaast vind je het leuk om interdisciplinair samen te werken en om complexe zorgvragen vanuit meerdere invalshoeken te benaderen en te behandelen. Je schakelt makkelijk tussen cliënt, verwanten en collega’s en bent communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk. Methodisch werken is van belang voor het opstellen en uitvoeren van behandelplannen. Verder ben je zelfstandig, oplossingsgericht en deskundig. Omdat we werken vanuit meerdere locaties (Nooitgedacht, Emmen en Zuidoost Groningen) moet je in bezit zijn van rijbewijs en auto.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een contract onbepaalde tijd.
  • Een arbeidsmarktconform salaris.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Pensioenopbouw via pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Deelname aan ons uitgebreide arbeidsvoorwaardenpakket. Bijvoorbeeld een fiets, sportcontributie, tablet of telefoon. Via je bruto salaris of eindejaarsuitkering.
  • Persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden je toegang tot meer dan 100 gratis online trainingen.
Over de organisatie

Onze opdrachtgever biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding. Onze visie? Cliënten moeten zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken. Ons uitgangspunt is dan ook: wat wil en kan de cliënt? De Trans begeleidt ruim 1300 cliënten. Ongeveer duizend medewerkers zetten zich dagelijks in om de zorg en begeleiding voor cliënten zo goed mogelijk te organiseren.

  Terug naar overzicht Direct solliciteren

Vacature specificaties

Regio: Drenthe
Te vervullen per:
In overleg
Aantal uur: 24-36
Salaris:

Over DoctorConnect

Al meer dan 20 jaar zet DoctorConnect de juiste arts op de juiste plek. Op het brede werkveld helpen we je de beste keuzes te maken. Je wil niet dat een vacature aan je wordt ‘verkocht’, je wil een oprecht advies. Dáár maakt DoctorConnect het verschil. Wij coachen carrières en vervullen vacatures, in die volgorde. Dus spreekt deze functie je aan, neem dan voor een eerlijk en open gesprek contact op met:

Claudia Huls

Managing Consultant / Partner

claudia@doctorconnect.nl +31 6 1423 3051
×

Stuur ons een appje!

×