Spring naar content

Basisarts Kind & Jeugd GGZ

Samenvatting:

Wil jij als basisarts werken in een kwalitatief hoogwaardige praktijk voor Kind- & Jeugdpsychiatrie in Leeuwarden, waar aandacht is voor jou als medewerker? Reageer dan hier. Je gaat je zeker gezien en gehoord voelen omdat ze doorlopend in gesprek blijven over jouw ontwikkeling. Samen onderzoeken ze je vakgerichte én persoonlijke ontwikkelvragen. Deze opdrachtgever gelooft dat er voor elk probleem een oplossing bestaat, dus laat mogelijke ‘beren op de weg’ je niet tegenhouden om met ons in gesprek te gaan.

Functieomschrijving

Als Basisarts ben je verantwoordelijk voor het medisch onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten (kinderen en jongeren) met (complexe) psychiatrische stoornissen en problemen. Ook krijg je volop ruimte om bij te dragen aan nieuwe initiatieven en inhoudelijke ontwikkelingen. Dat zeggen we niet alleen, daar krijg je ook daadwerkelijk tijd voor.

Je gaat werken in een kwalitatief hoogwaardige praktijk voor Kind- & Jeugdpsychiatrie, waar aandacht is voor jou als medewerker. Je gaat je zeker gezien en gehoord voelen omdat we doorlopend in gesprek blijven over jouw ontwikkeling. Samen onderzoeken we je vakgerichte én persoonlijke ontwikkelvragen.

Functie-eisen
  • Jij bent uniek en dat zijn zij ook.
  • Zij willen graag jouw kennis, kunde en persoonlijkheid inzetten om schouder aan schouder met de rest van hun gedreven collega’s, de zorg van de organisatie nog beter te maken.
  • Zij hebben jou hard nodig als medebehandelaar in hun multidisciplinaire team.
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn ook bijzonder belangrijk, dus die zijn uiteraard conform CAO.

 

Over de organisatie

Deze opdrachtgever heeft een tweetal afdelingen: Afdeling Kinder- & Jeugd GGZ met mogelijke thuisbegeleiding (IPG) + Infantteam (0-6 jr.) | Afdeling Dyslexiezorg. Met Forte GGZ (volwassenen) heeft OCRN een gespecialiseerd Adolescententeam opgezet (16-23 jr.). Ze heeft vestigingen in Assen, Groningen, Leeuwarden, Hoogezand en Nieuw-Roden (dyslexiezorg). Er werkt een team van kinder- en jeugdpsychiaters, (kinder)artsen, psychologen, orthopedagogen en neurolinguïsten. Er wordt gewerkt met eigentijdse, wetenschappelijke kennis en ervaring waarbij de zonnebloem symbool staat voor kleur, kracht om te groeien en bovenal: warmte; warmte in de vorm van aandachtsvol contact doet groeien.

  Terug naar overzicht Direct solliciteren

Vacature specificaties

Regio: Leeuwarden - Friesland
Te vervullen per:
Direct
Aantal uur: 24
Salaris: Marktconform

Over DoctorConnect

Al meer dan 20 jaar zet DoctorConnect de juiste arts op de juiste plek. Op het brede werkveld helpen we je de beste keuzes te maken. Je wil niet dat een vacature aan je wordt ‘verkocht’, je wil een oprecht advies. Dáár maakt DoctorConnect het verschil. Wij coachen carrières en vervullen vacatures, in die volgorde. Dus spreekt deze functie je aan, neem dan voor een eerlijk en open gesprek contact op met:

Hannelore Schijf

Senior Consultant

hannelore@doctorconnect.nl +31 6 4220 7597
×

Stuur ons een appje!

×