Spring naar content

Basisarts GGZ Drechtsteden

Samenvatting:

Ben jij basisarts, wil je je verder ontwikkelen en in aanmerking komen voor de opleiding tot psychiater of onderzoeken of dat iets voor je is? Heb je belangstelling voor zowel de klinische als ambulante psychiatrische zorg? Dan spreken wij je graag. De juiste arts op de juiste plaats, dat is waar wij goed in zijn.

Functieomschrijving
  • Als basisarts ben je bezig met de behandeling van de klinische en ambulante cliënten. 
  • Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een psychiater en trekt samen op met de teams (psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en begeleiders).
  • Je kunt breder kijken dan enkel medisch naar de problematiek van de cliënt.
  • Tot de werkzaamheden behoren onder andere de dagelijkse cliëntenbespreking, het wekelijkse multidisciplinaire overleg, het doen van intakes en psychiatrische onderzoeken en het controleren van labwaarden en somatische bijzonderheden.
Functie-eisen

Wie ben jij?

  • Afgestudeerd als basisarts en in het bezit van een geldige BIG-registratie;
  • Verbindend (tussen alle teams op de locatie en daarbuiten);
  • Innovatief in het verbeteren van de kwaliteit van zorg en gedreven in het door ontwikkelen van de ‘herstel’ locatie.
Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden zij?

  • Zij belonen volgens de CAO GGZ en bieden daarmee uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Een interessante en innovatieve werkplek waarin je zowel klinische als ambulante ervaring op kunt doen.
  • Werken in een gedreven en inspirerende organisatie waarin ruimte is voor het nemen van initiatief.
  • Bovendien zit je ‘dicht bij de haard’ wat betreft de opleidingsplekken AIOS psychiatrie. In overleg kan ook worden deelgenomen aan het interne onderwijs voor de AIOS psychiatrie.
Over de organisatie

Deze GGZ instelling biedt zorg en onderwijs aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Jaarlijks helpen we zo’n 10.000 cliënten. Ze doen dat bij de mensen thuis, bij de huisarts, op een polikliniek, in een kliniek of in een beschermde woonomgeving. Ze hebben alles in huis: zorg (basis-ggz, specialistische ggz en Wmo-diensten), speciaal onderwijs en onderzoek. Met ruim 1.700 collega’s werken ze verspreid over zo’n 45 locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Daarbij werken ze nauw samen met onder meer huisartsen, wijkteams en andere zorgaanbieders.

Waarom kiezen voor deze GGZ instelling?

Hier werken betekent werken bij een organisatie waar alles draait om samen het verschil maken. Voor en met hun cliënten, leerlingen, samenwerkingspartners en medewerkers.
De aanpak is het bieden van herstelgerichte gezondheidszorg en perspectief, door het vergroten van vertrouwen en zelfredzaamheid. Zo kunnen de cliënten de draad weer oppakken en beter omgaan met klachten.
Bij hen werk je in een werk- en leeromgeving waar je je vanaf de eerste dag welkom voelt.
Daarnaast kunnen ze jou optimaal faciliteren in je verdere ontwikkeling. Ze hebben vakgroepen alsmede een uitgebreide wetenschappelijke bibliotheek. 
Het is ook een opleidingsinstelling met opleidingen voor o.a. GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog, Verpleegkundig specialist en Psychiater.
Zij verzorgen zelf referaten. Kortom, zij hebben alles in huis om jouw ambities te helpen verwezenlijken

  Terug naar overzicht Direct solliciteren

Vacature specificaties

Regio: Drechtsteden - Zuid-Holland
Te vervullen per:
In overleg
Aantal uur: 36
Salaris: Marktconform

Over DoctorConnect

Al meer dan 20 jaar zet DoctorConnect de juiste arts op de juiste plek. Op het brede werkveld helpen we je de beste keuzes te maken. Je wil niet dat een vacature aan je wordt ‘verkocht’, je wil een oprecht advies. Dáár maakt DoctorConnect het verschil. Wij coachen carrières en vervullen vacatures, in die volgorde. Dus spreekt deze functie je aan, neem dan voor een eerlijk en open gesprek contact op met:

Hannelore Schijf

Senior Consultant

hannelore@doctorconnect.nl +31 6 4220 7597
×

Stuur ons een appje!

×