Spring naar content

Vacature verslavingsarts

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als verslavingsarts? Bij DoctorConnect vind je niet zomaar een baan, maar een kans om een impact te maken in het leven van mensen die worstelen met verslavingen. Ontdek de vacature als verslavingsarts die perfect bij jouw expertise en ambities past.

Jouw impact als verslavingsarts

Als verslavingsarts speel je een sleutelrol in het herstelproces van cliënten. Je biedt niet alleen medische zorg, maar ook psychosociale ondersteuning. Je werkt intensief samen met cliënten om hun verslaving te begrijpen en aan te pakken.  Dit vereist niet alleen medische expertise, maar ook het vermogen om empathisch te luisteren en te motiveren. Hierbij maak je gebruik van jouw kennis op het gebied van medicatie, therapieën en leefstijlveranderingen. Je werkt samen met cliënten aan het ontwikkelen van persoonlijke herstelplannen, waarbij je rekening houdt met zowel fysieke als psychologische aspecten van verslaving.

Regio's

Functie niveau

Bedrijfsarts (Zij-instromer) Oost-Nederland

Per In overleg

Ben jij op zoek naar een dynamische functie als bedrijfsarts, waarin je samen met een hecht multidisciplinair team ondersteunt bij verzuim en inzetbaarheids vraagstukken bij diverse opdrachtgevers? Wil jij naast spreekuren ook andere expertises ontwikkelen? Dan spreken wij je graag! Zij-instromers of andere specialisten die interesse hebben in de bedrijfsgeneeskunde mogen ook reageren.

Medisch Specialist als Arts Arbeid & Gezondheid ZZP

Per Direct

Wij zijn op zoek naar een Medisch Specialist ( Psychiater, Neuroloog, Orthopeed, Verzekeringsarts, Revalidatiearts ) die toe is aan een carrièreswitch en zijn expertise wil inzetten in de wereld van Arbeid & Gezondheid. Wil jij werken voor een onafhankelijke organisatie die geen belangen heeft bij de uitkomst van onderzoeken? Solliciteer dan naar deze uitdagende functie.Voor deze rol zoeken wij Medische Specialisten op zzp basis. Wij zoeken diverse expertise van 8 tot 16 uur per week.

Groei door met DoctorConnect

We hechten veel waarde aan jouw professionele ontwikkeling. Bij DoctorConnect helpen wij je om je expertise in de verslavingszorg verder uit te bouwen. Via onze openstaande vacatures als verslavingsarts, of via een open sollicitatie. Wij helpen je vervolgens bij het vinden van de baan die precies bij jou past. Op die manier kan jij verder groeien in een gezonde carrière. Een carrièrepad waar jij blij van wordt en waarmee je het beste uit jezelf kan halen. Daar doen we bij DoctorConnect alles voor.

Verslavingsarts op ZZP basis?

Wil jij op ZZP basis werken in de verslavingszorg? Daar kunnen wij je ook bij helpen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke uitdaging of juist een langdurige opdrachtgever; bij DoctorConnect vinden we de plek die bij je past.

Solliciteer nu

Ben je klaar om nieuw leven te blazen in carrière? Bekijk onze vacatures voor verslavingsartsen en vind de plek die bij jou past. Is er momenteel geen passende vacature? Geen zorgen, we gaan graag samen met jou op zoek naar jouw ideale baan.

Meer weten over de mogelijkheden bij DoctorConnect? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel of app ons, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Stuur ons een appje!

×