Spring naar content

Werken als ZZP arts

Ben je zelfstandig ingesteld en hou je van afwisseling in je werk? Als ZZP arts of medisch specialist heb je de regie over je opdrachten en werk je waar en wanneer je wilt. Heb je van nature interesse in nieuwe kansen en opdrachten? Er zijn meer opties dan je denkt, als medisch specialist en als basisarts. We hebben niet alleen mooie opdrachten voor je, maar denken ook mee over jouw persoonlijke wensen en eisen.

ZZP'er in de zorg? Melden!

Wil je als ZZP-arts opdrachten die bij je functie passen? Of ben je juist op zoek naar een switch? We geven je advies op maat over het starten als ZZP’er. Waar moet je aan denken als je als ZZP arts of medisch specialist gaat starten? Wij zijn bekend met de wetgeving DBA en actuele ontwikkelingen.

Als je een andere branche overweegt, helpen wij je de switch te maken. Als psychiater in de gehandicaptenzorg werken? Als specialist ouderengeneeskunde? Als huisarts in de psychiatrie, verslavingszorg of ouderengeneeskunde?

DoctorConnect biedt je een kijkje in diverse keukens. Zo hebben we werk als waarnemer, korte projecten, klussen buiten het ziekenhuis en voor langere tijd. DoctorConnect staat klaar ook voor jou als medisch specialist als ZZP’er in de zorg. We gaan niet per se uit van actuele opdrachten, maar zoeken samen met jou naar de beste opdracht! En besluit je onderaan de streep tóch liever in vaste dienst te werken, dan hebben we ongetwijfeld een passende interim opdracht voor je.

Regio's

Functie niveau

ANIOS Cardiologie

1 juli 2024

Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar ze investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Cardiologie in de regio Apeldoorn en Zutphen? Ook als je interesse hebt in meerdere specialismen, in voorbereiding op een andere specialisatie of opleiding, ben je van harte welkom en spreken wij je graag. Je start als ANIOS Cardiologie. De juiste arts op de juiste plek!

Bedrijfsarts ZZP Rijksoverheid

Per Direct

WIl jij als Bedrijfsarts meer in de rol als adviseur treden? Wij hebben voor jou de mogelijkheid als Bedrijfsarts (ZZP) bij de Bedrijfszorg van de Rijksoverheid te gaan werken.

Onder begeleiding van een geregistreerde praktijkopleider en samen met andere professionals, zoals bedrijfsmaatschappelijk werkers, arbeid- en organisatieadviseurs, hoger veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en re-integratieadviseurs vorm je een klantteam. Met dit team ga je samen met een klant het duurzame gezondheidsbeleid op individueel-, team- en organisatieniveau verder optimaliseren.

Interim Bedrijfsarts ZZP Friesland

Per

Als interim bedrijfsarts werk je voor een grote klant met een productielocatie in Drachten waar jij als bedrijfsarts 16 uur voor ingezet gaat worden. Bij voorkeur 2 dagen fysiek op locatie van de klant maar eventueel kan er 1 dag vanaf een andere locatie gewerkt worden. De opdracht start met een duur van 6 maanden met kans op verlenging van de opdracht.

Interim Bedrijfsarts ZZP Zeeuws-Vlaanderen

Per

Als interim bedrijfsarts werk je voor diverse MBK klanten op een eigen spreekuurlocatie in Terneuzen. Je bent naast bedrijfsarts ook adviseur: een sparringpartner voor klanten. Je staat klaar voor aansprekende bedrijven en levert een belangrijke bijdrage aan gezonde en veilige arbeidsomstandigheden.

Anios bedrijfsgeneeskunde ook ZZP Zuid-Holland

Per In overleg

Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je samen met een hecht multidisciplinair team ondersteunt bij verzuim en inzetbaarheidsvraagstukken bij diverse opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland ? Wil jij naast spreekuren ook andere expertises ontwikkelen?  Dan spreken wij je graag voor deze vacature!

Hoe werkt het?

Je hebt een interessante interim opdracht gezien, en dan?

  • Reageren op een opdracht is heel simpel (en kosteloos) op onze site.
  • Na je reactie nemen we meestal dezelfde werkdag contact met je op.
  • In een goed gesprek bekijken we of er een goede match is met de opdrachtgever. Zo ja, dan ga je daar ook op gesprek. Misschien loop je zelfs een dag mee.
  • Komt het tot een akkoord, dan treed je tijdelijk bij ons in dienst (dus niet bij de zorgverlener).
  • Vragen? Bel ons gerust op 085-2006199, we vertellen je graag alles!

Schrijf je vrijblijvend in

Heb je niet direct een interim opdracht gezien, maar ben je wel benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in via onderstaand contactformulier. Wij kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.