Spring naar content

Vacature huisarts

Ben je een huisarts die op zoek is naar een nieuwe uitdaging die past bij jouw kennis en ambitie? DoctorConnect helpt je de ideale vacature te vinden waar jij je op je plek voelt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kans bij een andere praktijk of juist twijfelt over een carrièreswitch; onze coaches zoeken samen met jou naar de perfecte volgende stap voor jouw carrière.

De veelzijdige rol van de huisarts

Als huisarts ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten met een breed scala aan gezondheidsproblemen. Je rol is veelzijdig: van het diagnosticeren en behandelen van acute en chronische ziekten tot het geven van preventief gezondheidsadvies. Je bouwt langdurige relaties op met patiënten en speelt een cruciale rol in de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap.

De veelzijdigheid van je functie als huisarts zorgt voor veel uitdaging. Iedere dag is anders en spreek je andere mensen met andere problemen. Deze variatie is leuk, maar niet voor iedereen weggelegd. Twijfel jij of een vacature als huisarts voor jou nog wel de juiste keuze is? Dat zoeken we graag samen met jou uit.

Regio's

Functie niveau

Medisch Adviseur (ZZP)

Per Direct

Wil jij jouw zorginhoudelijk kennis als arts inzetten binnen de Sociaal-Medisch Advisering? Wil jij bijdragen aan de inschatting van gezondheidsrisico's en ben je een creatieve denker in oplossingen? Heb je ervaring als medisch adviseur en wil je er als ZZP'er graag een leuke opdracht bij? Dan maken we graag kennis met jou!

Ervaren ANIOS Ouderengeneeskunde

Per In overleg

Ben jij een gepassioneerd arts met een hart voor de ouderenzorg? Heb je ervaring en affiniteit met het diagnosticeren en behandelen van zorgvragers en de oudere doelgroep? Wil jij je verder ontplooien binnen dit medische vakgebied en ambieer je om Specialist Ouderengeneeskunde te worden? Dan is dit dé kans voor jou!

Bedrijfsarts (Zij-instromer) Oost-Nederland

Per In overleg

Ben jij op zoek naar een dynamische functie als bedrijfsarts, waarin je samen met een hecht multidisciplinair team ondersteunt bij verzuim en inzetbaarheids vraagstukken bij diverse opdrachtgevers? Wil jij naast spreekuren ook andere expertises ontwikkelen? Dan spreken wij je graag! Zij-instromers of andere specialisten die interesse hebben in de bedrijfsgeneeskunde mogen ook reageren.

Medisch Specialist als Arts Arbeid & Gezondheid ZZP

Per Direct

Wij zijn op zoek naar een Medisch Specialist ( Psychiater, Neuroloog, Orthopeed, Verzekeringsarts, Revalidatiearts ) die toe is aan een carrièreswitch en zijn expertise wil inzetten in de wereld van Arbeid & Gezondheid. Wil jij werken voor een onafhankelijke organisatie die geen belangen heeft bij de uitkomst van onderzoeken? Solliciteer dan naar deze uitdagende functie.Voor deze rol zoeken wij Medische Specialisten op zzp basis. Wij zoeken diverse expertise van 8 tot 16 uur per week.

Kansen voor ZZP huisartsen

Het komt steeds vaker voor; werken als huisarts op ZZP basis. En dat is ook niet zonder reden. Als ZZP huisarts ben je namelijk flexibeler als het gaat om werktijden en locaties. Hierdoor kan je jouw eigen werk-privé balans bepalen. Wij ondersteunen zelfstandig huisartsen bij het vinden van de juiste plek of opdracht. Kan jij hier ook wel wat hulp bij gebruiken? Connect dan met DoctorConnect!

Begin je zoektocht met DoctorConnect

Start je zoektocht naar de perfecte vacature als huisarts bij DoctorConnect. Of je nu op zoek bent naar een praktijk in een stedelijke omgeving of een landelijke gemeenschap, wij helpen je de ideale plek te vinden. Staat jouw droomvacature er niet tussen? Laat het ons weten, en wij ondersteunen je in je zoektocht.

Wil je meer weten over de vacatures voor huisartsen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ondersteuning. Bel, app, of vul het contactformulier in op onze website. Samen vinden we de weg naar jouw toekomstige carrière als huisarts.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Stuur ons een appje!

×