Spring naar content

Vacature dermatoloog

Ben je een ervaren dermatoloog die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Via DoctorConnect vind je vacatures die aansluiten bij jouw specialisatie in dermatologie. Wij begrijpen de unieke vaardigheden en kennis die je als dermatoloog biedt en helpen je graag de perfecte positie te vinden in ziekenhuizen, klinieken of privépraktijken. En twijfel je over het type werkgever dat bij je past? Dan helpen wij je graag bij het vinden van de juiste plek. Onze carrièrecoaches hebben veel ervaring met de begeleiding van dermatologen en andere medisch specialisten. Deze expertise zetten wij graag in om jouw zoektocht eenvoudiger te maken.

Vind jouw ideale positie als dermatoloog

Ontdek de mogelijkheden en begin je zoektocht naar de perfecte vacature voor dermatologen bij DoctorConnect. Vind je niet direct wat je zoekt? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke aanpak in je carrièreplanning.

Ben je zelfstandig dermatoloog en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kunnen wij je zeker verder helpen! Veel van de vacatures kunnen ook op ZZP basis ingevuld worden. Benieuwd naar de kansen? Laat het ons weten!

Regio's

Functie niveau

Medisch Specialist als Arts Arbeid & Gezondheid ZZP

Per Direct

Wij zijn op zoek naar een Medisch Specialist ( Psychiater, Neuroloog, Orthopeed, Verzekeringsarts, Revalidatiearts ) die toe is aan een carrièreswitch en zijn expertise wil inzetten in de wereld van Arbeid & Gezondheid. Wil jij werken voor een onafhankelijke organisatie die geen belangen heeft bij de uitkomst van onderzoeken? Solliciteer dan naar deze uitdagende functie.Voor deze rol zoeken wij Medische Specialisten op zzp basis. Wij zoeken diverse expertise van 8 tot 16 uur per week.

Medisch Adviseur (ZZP)

Per Direct

Wil jij jouw zorginhoudelijk kennis als arts inzetten binnen de Sociaal-Medisch Advisering? Wil jij bijdragen aan de inschatting van gezondheidsrisico's en ben je een creatieve denker in oplossingen? Heb je ervaring als medisch adviseur en wil je er als ZZP'er graag een leuke opdracht bij? Dan maken we graag kennis met jou!

Ervaren ANIOS Ouderengeneeskunde

Per In overleg

Ben jij een gepassioneerd arts met een hart voor de ouderenzorg? Heb je ervaring en affiniteit met het diagnosticeren en behandelen van zorgvragers en de oudere doelgroep? Wil jij je verder ontplooien binnen dit medische vakgebied en ambieer je om Specialist Ouderengeneeskunde te worden? Dan is dit dé kans voor jou!

Medisch Adviseur Eindhoven

Per Direct

Wie komt het team versterken en wil samen zijn of haar steentje bij dragen bij het op de kaart zetten van de sociale geneeskunde? Voor de regio Eindhoven zijn we op zoek naar enthousiaste basisartsen of medisch specialisten die graag verder willen in het vakgebied van de medische advisering.

Het werk van een dermatoloog

Als dermatoloog specialiseer je je in de gezondheid van de huid, haar en nagels. Je diagnosticeert en behandelt een breed scala aan huidaandoeningen, van veelvoorkomende problemen tot complexe dermatologische ziektes. Je werk omvat niet alleen medische behandelingen, maar ook het adviseren over huidverzorging en preventie. Jouw rol is cruciaal voor patiënten die op zoek zijn naar expertise in huidgezondheid.

Bij DoctorConnect richten we ons op het vinden van vacatures die ruimte bieden voor professionele groei en ontwikkeling binnen de dermatologie. Of je nu interesse hebt in cosmetische dermatologie, pediatrische dermatologie of onderzoek, wij staan klaar om je te ondersteunen in je zoektocht.

Connect met DoctorConnect

Heb je vragen of wil je meer informatie over de beschikbare vacatures voor dermatologen? Ons team staat voor je klaar. Neem contact op via telefoon, app, of het contactformulier op onze website. Samen vinden we de weg naar jouw toekomstige carrière.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Stuur ons een appje!

×