Spring naar content

ANIOS Poli Ouderen

Samenvatting:

Voor deze polikliniek in Voorhout binnen de geestelijke gezondheidszorg, zijn wij per juni op zoek naar een basisarts. Als arts-assistent ben je, onder supervisie van een psychiater, bezig met het diagnosticeren en behandelen van een diverse groep cliƫnten met uiteenlopende problematiek. Houd jij ook van anders leren kijken? Waarbij niet het proces, maar juist de mens weer centraal staat? Dan spreken wij je graag.

Functieomschrijving
  • Als arts-assistent ondersteun je de psychiater in het diagnosticeren en behandelen van oudere cliĆ«nten. Deze cliĆ«nten hebben meer hulp nodig dan ambulante hulp, maar ze hoeven niet te worden opgenomen. Ze komen Ć©Ć©n of meerdere keren per week een dag(deel) en volgen daar meerdere therapieĆ«n op een dag. Dit kunnen zowel gesprekken zijn als activiteiten. Deze behandelingen worden gegeven in groepen, maar ook individueel. Je richt je hierbij op de somatische klachten en medische behandeling.Ā 
  • Je kijkt met name naar complexe en/of meervoudige problematiek rondom stemmings-, angst- en somatoforme stoornissen. Om kwalitatieve en doelgerichte zorg te bieden werk je samen met de regiebehandelaar en andere collegaā€™s uit het multidisciplinaire team.
  • Je draait mee in de crisisdienst en neemt deel aan het arts-assistenten onderwijs.
  • Je hebt hier de mogelijkheid om in je werk en van je collegaā€™s veel te leren. Dit maakt deze functie ideaal om je voor te bereiden op een vervolgopleiding zoals de A-Opleiding of huisartsenopleiding.
Functie-eisen
  • Je bent een BIG-geregistreerde basisarts (voorzien van een AGB code);
  • Je hebt affiniteit met de psychiatrie;
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit met ouderen.Ā 
Arbeidsvoorwaarden
  • Inschaling en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ, schaal 65.
Over de organisatie

Deze GGZ zet in op een nieuwe manier van denken en werken, en van anders leren kijken. Waarbij niet het proces, maar juist de mens weer centraal staat. Waar diagnostisering en behandeling weer een hulpmiddel worden en geen doel op zich. Geen mens is tenslotte hetzelfde en iedere situatie is anders. De essentie van herstel en de basis van ons bestaan, is waarachtig contact: een proces van kwetsbaarheid en openheid. Dan ontstaat namelijk een verbinding van onvoorwaardelijk vertrouwen. En dat is cruciaal voor behandeling, begeleiding en persoonlijke groei. Minstens zo waardevol is hun contact met de mensen in de naaste omgeving, die mede zorg dragen en zorg hebben. Want het zijn de naasten die ons een blik van buiten geven en helpen bij het begrijpen van de situatie. Zij doen er alles aan om dichtbij en bereikbaar te blijven voor onze cliĆ«nten. Dat doen ze met 2.100 collegaā€™s in de vertrouwde omgeving met hun wijkteams, in de acute zorg, binnen de herstellocaties, poliklinieken, Eetstoornissen en het Servicebedrijf.

  Terug naar overzicht Direct solliciteren

Vacature specificaties

Regio: Voorhout - Zuid-Holland
Startdatum: 1 juni 2024
Aantal uur: 24
Salaris: Marktconform

Over DoctorConnect

Al meer dan 20 jaar zetĀ DoctorConnect de juiste arts op de juiste plek. Op het brede werkveld helpen we je de beste keuzes te maken. Je wil niet dat een vacature aan je wordt ā€˜verkochtā€™, je wil een oprecht advies. DƔƔr maakt DoctorConnect het verschil. Wij coachen carriĆØres en vervullen vacatures, in die volgorde. Dus spreekt deze functie je aan, neem dan voor een eerlijk en open gesprek contact op met:

Meike Gommers

Consultant

meike@doctorconnect.nl +31 6 1291 5582
×

Stuur ons een appje!

×