Spring naar content

“De ambitie en drijfveren spreken mij enorm aan”

Robert Verbraak is onze kersverse senior accountmanager. We stellen hem graag even aan je voor. Althans, dat kan hij zelf veel beter. Dus Robert, hoe ben je bij ons verzeild geraakt?

“Ik werk al zo’n 20 jaar in de branche. Daarom ken ik al de nodige mensen van DoctorConnect. Hun ambitie en drijfveren spreken mij enorm aan, daaraan wil ik graag een bijdrage leveren. Dus toen de kans kwam, stapte ik graag aan boord.”

“De schaal vind ik ook ideaal: DoctorConnect is groot genoeg om alle werkgevers in Nederland te bedienen en specialistisch genoeg om hen heel specifiek maatwerk te bieden.

Ik merk nu al dat er veel vrijheid is op de werkvloer, alles verloopt heel soepel en heel mensgericht. Ofschoon er al veel ervaring is, hoop ik met mijn jarenlange expertise de groei te versterken. Vooral aan tafel bij klanten, maar ook in brede zin met het hele recruitmentproces.”

Robert hoeft maar een stukje te wandelen om op kantoor te komen, want hij woont hartje Breda met zijn man Jacco. Een mooie uitvalsbasis, gezien zijn voorliefde voor lekker eten en drinken, én het jaarlijkse carnaval.

 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze artsen zeggen