Spring naar content

De Dag van de Zorg Minder

Het is hollen en stilstaan in de zorg. De ontwikkelingen gaan zó snel dat er nauwelijks valt te plannen. Zodra een COVID19-afdeling is opgetuigd, kan ‘ie wellicht weer worden ontmanteld. Of toch niet? En hoe organiseer je intussen de reguliere zorg? Als HRM-partner willen we ook in deze tijd waarde toevoegen, door op z’n minst kennis te delen. En omdat het vandaag 12 mei is, noemen het we het: De Dag van de Zorg Minder.

DoctorConnect houdt spreekuur voor iedere zorgmanager met vragen over de planning en organisatie op korte, maar zeker ook middellange termijn. Denk bijvoorbeeld aan de formatie van anios’en voor de rest van het jaar. Want we moeten óók weer vooruitkijken. Door de focus op COVID19 zijn enerzijds artsen hard nodig en komen ze anderzijds (tijdelijk) vrij. Dat is een puzzel, die ook kansen biedt. Maar die liggen overal anders.

Snel schakelen op een sterk wisselende zorgvraag, kan bijzonder lastig zijn. En misschien kun je het er nu éven niet bij hebben, eigenlijk. Daarom denken we graag mee, zonder dat er per se een vacature uitrolt. Goede relaties bewijzen zich bij tegenslag, dus zoeken we graag het contact op. Niet fysiek uiteraard, maar met een telefonisch spreekuur. Je mag zelf bepalen wanneer en hoe. Een hele zorg minder.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze klanten zeggen

×

Stuur ons een appje!

×