Spring naar content

Aldus Renée Jenniskens, Adviseur Werk en Gezondheid bij Flevoziekenhuis

Anderhalf jaar geleden begon Renee Jenniskens als Adviseur Werk en Gezondheid bij Flevoziekenhuis. Dat was even schrikken. “De werkdruk is erg hoog wat maakt dat medewerkers tegen grenzen aan lopen en overschrijden. Ik kwam erachter dat dit op veel plaatsen in de zorg speelt. Alles draait om productie en efficiency, terwijl het vak van medisch specialist intensief is, fysiek en mentaal. Dat gaat me aan het hart.” Gelukkig heeft Renée een goede partner gevonden in DoctorConnect.

“We moeten als zorgsector de tijd vinden om het werk beter te organiseren, en het tegelijkertijd met plezier te blijven doen. Door het stelsel met zorgverzekeraars krijgt een ziekenhuis alleen betaald voor medische zorg, waardoor veel focus op productie ligt. Er is niet altijd voldoende aandacht voor de mens; die zou op de eerste plaats moeten komen.”

Voor artsen die langdurig ziek zijn, schakelde Renée vorig jaar DoctorConnect in. “Na een jaar moet je een coach inschakelen om een toekomst buiten ons ziekenhuis te onderzoeken. Daarvoor bleek DoctorConnect meteen een ideale partner. Het voelde meteen vertrouwd, de consultants hebben veel ervaring en een persoonlijke touch. Ze zien wat nodig is, én handelen daarnaar. Van één arts weet ik dat ze erg tevreden is met het traject. Door de gesprekken weet ze weer hoe ze haar loopbaan wil en kán invullen. Zo’n ommekeer heb ik nog niet vaak meegemaakt. Dus ja, met DoctorConnect blijven we zeker samenwerken.”

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze artsen zeggen

×

Stuur ons een appje!

×