Spring naar content

Een programma voor de ideale lancering

Ondernemerschap is geen noodzakelijke kwaliteit voor een goede arts. Toch is het minstens een overweging waard om je specialisme toe te passen in een eigen kliniek of praktijk. Een geboren entrepreneur hoef je niet te zijn, en de voordelen zijn legio. DoctorConnect biedt graag een kijkje in de kliniek. En ben je enthousiast, dan gaan we nog een paar stappen verder: een programma voor de ideale lancering van jouw bedrijf.

De voordelen

Waarom zou je een eigen kliniek of praktijk willen beginnen? Er zijn verschillende voordelen om die stap te zetten. Het ene weegt wellicht zwaarder dan het andere, maar je zult ongetwijfeld gevoelig zijn voor enkele aspecten van een zelfstandig bestaan.

Autonomie

Je eigen bedrijf geeft je autonomie. Je hebt alle vrijheid om het naar eigen inzicht aan te pakken. Je bent in controle over de waarde die je creëert, en de manier waarop. En niet onbelangrijk in deze tijd: Jij bepaalt je agenda, dus ook de balans in werk- en privétijd.

Kwaliteit

In jouw kliniek wordt gewerkt volgens jouw standaarden (uiteraard binnen alle wettelijke en beroepskaders). Jij bepaalt de kwaliteit.

Financieel succes

Een gezonde onderneming levert je financieel succes op. Dat is uiteraard ook een uitstekende reden om eraan te beginnen. Je stopt er je ziel en zaligheid in, en plukt daarvan de vruchten.

Impact

Iedere arts voelt een innerlijke drang om (maatschappelijke) impact te maken. Met een eigen kliniek of praktijk maak je die des te groter. Denk aan toegankelijke zorg op een specifiek terrein, maar ook aan de banen die je lokaal creëert.

Een keertje bellen?

Twijfel je nog of wil je meer weten over hoe wij je verder kunnen helpen? Laten we een keer bellen! Wij helpen je graag bij het verder uitstippelen van jouw carrièrepad. Bel ons direct op +31 85 200 6199 of laat je telefoonnummer achter zodat wij je kunnen terugbellen.

 

 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze artsen zeggen

×

Stuur ons een appje!

×