Spring naar content

Medisch adviseur vacatures

De rol van medisch adviseur is essentieel in de gezondheidszorg en biedt professionals de kans om impact te maken op zowel individueel als beleidsniveau. De functie combineert medische expertise met strategisch advies, en is daarmee een uitdagende en veelzijdige carrièrekeuze. Niet gek dus dat veel artsen deze carrièreswitch maken. Ben je benieuwd of werken als medisch adviseur bij jou past? Daar helpen wij je graag bij. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak begeleiden wij je in de zoektocht naar de baan die écht bij jou past.

Bekijk alle vacatures

De juiste arts op de juiste plek

Bij DoctorConnect vinden we het belangrijk dat de juiste arts op de juiste plek zit. Aan ons dus de taak om organisaties en vakgebieden eerlijk te presenteren en vooroordelen weg te nemen, zodat je zelf een afweging kunt maken. Wij gaan met je in gesprek om er samen achter te komen wat jouw drijfveer is, waar je energie van krijgt en welke richting je op wilt varen. Zo vinden we de vacature die bij je past. Ook als je nog twijfelt of je als medisch adviseur aan de slag wilt gaan. Geen vraagstuk is ons te gek, maar zien wij als een uitdaging. Een uitdaging waar wij je graag bij helpen.

Wat doet een medisch adviseur?

Als medisch adviseur ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van medische informatie en het adviseren van organisaties over gezondheidsgerelateerde kwesties. Dit kan variëren van het geven van advies over behandelingen en medicijnen tot het ontwikkelen van gezondheidsbeleid. Je bent een  brug tussen de medische wereld en het beleidsvormingsproces, waarbij je jouw kennis inzet om weloverwogen beslissingen te ondersteunen.

Er zijn verschillende sectoren die regelmatig medisch adviseur vacatures hebben openstaan. Denk bijvoorbeeld aan de overheid, verzekeringsmaatschappijen, en non-profitorganisaties. De vraag naar deskundige medisch adviseurs groeit, mede door de toenemende complexiteit van de gezondheidszorg en de behoefte aan deskundig advies.

Wat verdient een medisch adviseur?

Het salaris van een medisch adviseur hangt af kan verschillende factoren, waaronder locatie, ervaringsniveau, type werkgever en vakgebied. Over het algemeen zijn medisch adviseurs vaak ervaren medische professionals, en hun salaris weerspiegelt deze expertise. Beginnende medisch adviseurs kunnen een startsalaris verwachten dat varieert van €3.500,- tot €5.000,- bruto per maand. Voor ervaren medisch adviseurs kan dit oplopen tot ongeveer €6.000,- tot €8.000,- bruto per maand of hoger, afhankelijk van de specifieke omstandigheden en verantwoordelijkheden van de rol.

Ontdek de medisch adviseur vacatures bij DoctorConnect

Ben je op zoek naar een uitdagende en invloedrijke rol in de gezondheidszorg? Bekijk dan de vacatures voor medisch adviseur bij DoctorConnect. Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor medische professionals die hun expertise willen inzetten buiten de traditionele klinische setting. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe jij je carrière als medisch adviseur kunt starten of verder kunt ontwikkelen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een bericht. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 085 – 2006 199 of bel direct met een van ons. Een appje is de makkelijkste manier om DoctorConnect te bereiken.

×

Stuur ons een appje!

×