Spring naar content

Medisch adviseur vacatures

De rol van medisch adviseur is essentieel in de gezondheidszorg en biedt professionals de kans om impact te maken op zowel individueel als beleidsniveau. De functie combineert medische expertise met strategisch advies, en is daarmee een uitdagende en veelzijdige carrièrekeuze. Niet gek dus dat veel artsen deze carrièreswitch maken. Ben je benieuwd of werken als medisch adviseur bij jou past? Daar helpen wij je graag bij. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak begeleiden wij je in de zoektocht naar de baan die écht bij jou past.

De juiste arts op de juiste plek

Bij DoctorConnect vinden we het belangrijk dat de juiste arts op de juiste plek zit. Aan ons dus de taak om organisaties en vakgebieden eerlijk te presenteren en vooroordelen weg te nemen, zodat je zelf een afweging kunt maken. Wij gaan met je in gesprek om er samen achter te komen wat jouw drijfveer is, waar je energie van krijgt en welke richting je op wilt varen. Zo vinden we de vacature die bij je past. Ook als je nog twijfelt of je als medisch adviseur aan de slag wilt gaan. Geen vraagstuk is ons te gek, maar zien wij als een uitdaging. Een uitdaging waar wij je graag bij helpen.

Regio's

Functie niveau

Medisch Adviseur (ZZP)

Per Direct

Wil jij jouw zorginhoudelijk kennis als arts inzetten binnen de Sociaal-Medisch Advisering? Wil jij bijdragen aan de inschatting van gezondheidsrisico's en ben je een creatieve denker in oplossingen? Heb je ervaring als medisch adviseur en wil je er als ZZP'er graag een leuke opdracht bij? Dan maken we graag kennis met jou!

Medisch Adviseur Eindhoven

Per Direct

Wie komt het team versterken en wil samen zijn of haar steentje bij dragen bij het op de kaart zetten van de sociale geneeskunde? Voor de regio Eindhoven zijn we op zoek naar enthousiaste basisartsen of medisch specialisten die graag verder willen in het vakgebied van de medische advisering.

Medisch Adviseur ORV (ZZP mogelijk)

Per Direct

Wil jij als medisch adviseur jouw zorginhoudelijke kennis als arts inzetten? Wil je bijdragen aan de inschatting van gezondheidsrisico's? Heb jij ervaring met levensverzekeringen en ambieer je om de verbindende rol te hebben? Dan is dit de geschikte baan voor jou! 

Medisch adviseur met eigen opleidingstraject Utrecht

Per In overleg

Wil jij als Medisch Adviseur jouw kennis en kunde inzetten om tot een eerlijk letselschadeproces te komen? Je bent analytisch, oplossingsgericht en in staat om zelfstandig te werken. Je vindt dossierwerk leuk, maar bent ook mensgericht. Je staat stevig in je schoenen en je vindt het leuk om te werken voor een organisatie die in staat is om ‘out of the box’ te denken. Ben je daarnaast een vrolijk persoon en een fijne collega? Dan spreken wij je graag! 

Arts voor de Medische Advisering NIjmegen

Per Direct

Wil jij werken bij een onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van sociaal medische advisering in Rotterdam? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden of wil je je specialiseren tot Verzekeringsarts? De sociale geneeskunde is dé schakel tussen de geneeskunde en de samenleving. Als ZZP-er kun je ook reageren!

Arts Medische Advisering Amsterdam

Per Direct

Wil jij werken bij een onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van sociaal medische advisering in Amsterdam? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden of wil je je specialiseren tot Verzekeringsarts? De sociale geneeskunde is dé schakel tussen de geneeskunde en de samenleving. Als ZZP-er ben je ook zeker in de gelegenheid te reageren.

Wat verdient een medisch adviseur?

Het salaris van een medisch adviseur hangt af kan verschillende factoren, waaronder locatie, ervaringsniveau, type werkgever en vakgebied. Over het algemeen zijn medisch adviseurs vaak ervaren medische professionals, en hun salaris weerspiegelt deze expertise. Beginnende medisch adviseurs kunnen een startsalaris verwachten dat varieert van €3.500,- tot €5.000,- bruto per maand. Voor ervaren medisch adviseurs kan dit oplopen tot ongeveer €6.000,- tot €8.000,- bruto per maand of hoger, afhankelijk van de specifieke omstandigheden en verantwoordelijkheden van de rol.

Ontdek de medisch adviseur vacatures bij DoctorConnect

Ben je op zoek naar een uitdagende en invloedrijke rol in de gezondheidszorg? Bekijk dan de vacatures voor medisch adviseur bij DoctorConnect. Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor medische professionals die hun expertise willen inzetten buiten de traditionele klinische setting. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe jij je carrière als medisch adviseur kunt starten of verder kunt ontwikkelen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een bericht. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 085 – 2006 199 of bel direct met een van ons. Een appje is de makkelijkste manier om DoctorConnect te bereiken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.