Uiteraard luisteren wij goed naar onze opdrachtgever. Toch is de vacature niet het vertrekpunt van onze dienstverlening. Wij graven dieper om zowel de kandidaat als opdrachtgever méér waarde te bieden. En verrassende matches te maken. Dat vereist een lange adem, dus volgen wij artsen op elk kruispunt van hun carrière. En ontmoeten we werkgevers bij elke complexe wervingskwestie.

Een (zorg)organisatie zoekt gemotiveerde, geschikte kandidaten die niet voor het oprapen liggen. Tegen die achtergrond kiezen wij voor kwaliteit. Dat is geen reclamepraatje, maar een rotsvaste overtuiging. We begeleiden liever vijf artsen intensief naar hun droombaan, dan dat we vijftien artsen op afstand plaatsen. Daar voelen we ons stukken beter bij en bovendien: tevreden klanten en kandidaten komen altijd terug. De keuzes die wij maken, zijn bestendig. Die bewijzen hun waarde vandaag, morgen en overmorgen.

Wij strijden altijd met open vizier, anders zouden we nooit achter ons werk kunnen staan.

Als intermediair kennen we vraag en aanbod als geen ander. Een carrièrekeuze moet staan als een huis, anders doen we zowel de arts als de klant te kort. Daarom gaan we met beiden een relatie aan, die warm en persoonlijk is, maar zeker ook scherp. We checken referenties en registraties. Zo borgen we continuïteit: klant en kandidaat weten wat ze aan elkaar hebben. Dán klopt het.

DoctorConnect heeft ruim 15 jaar ervaring in recruitment, coaching en outplacement van medisch specialisten en basisartsen. Met een uitgebreid en kwalitatief netwerk in de zorg zijn wij de aangewezen partij voor mobiliteitsvraagstukken. Doortastend en doeltreffend vinden wij de juiste arts voor de organisatie. Daarbij kun je denken aan verschillende contractvormen en diensten:

  • Werving en selectie:  Op basis van no cure-no pay zoeken wij de juiste arts voor een vacature.
  • Detachering: Voor tijdelijke invulling van een functie, bieden wij artsen aan voor een tijdelijk contract. De werkgever loopt geen risico.
  • Waarneming: DoctorConnect werkt samen met zelfstandige artsen, die beschikbaar zijn voor waarnemingen of tijdelijke projecten.
  • Loopbaanbegeleiding of coaching: Loopbaanbegeleiding of coaching kan artsen helpen bij een, al dan niet gedwongen, (her)oriëntatie op de loopbaan.

Ik wil hierover persoonlijk contact