Dennis van Duijvenbode (orthopedisch chirurg)

2 april, 2021

"Als jonge medisch specialist is de banenmarkt voor veel specialismen erg slecht op het moment. Bij gebrek aan uitzicht op een baan als praktiserend specialist, hielp DoctorConnect mij snel aan een inhoudelijk uitdagende baan waarbij ik mijn specialistische achtergrond gelukkig nog steeds kan gebruiken".

Lees meer

Anne (internist acute geneeskunde)

2 april, 2021

"Erg prettige samenwerking ervaren met Edmee van DoctorConnect. Kan snel inschatten wat persoonlijk bij jou zou passen als vervolg in je loopbaan, betrokken en erg gericht op waar jij je goed bij zal voelen. Legt makkelijk connecties voor je en neemt hierdoor veel zorgen weg. Aanrader dus!

Lees meer

Silvia (specialist ouderengeneeskunde)

18 maart, 2021

"Ons gesprek en de drie sollicitatiegesprekken hebben mij zeker geholpen om een afgewogen keuze te maken".

Lees meer

Betül Çekiç (basisarts)

7 januari, 2021

''Ik heb lang moeten twijfelen waar ik wilde gaan starten als basisarts na het afstuderen. Tijdens mijn zoektocht ben ik in contact gekomen met DoctorConnect. DoctorConnect, en Kelly in het bijzonder, hebben gekeken naar mijn wensen en me bemiddeld bij de geschikte werkgever. Zo kon ik in korte tijd op sollicitatiegesprek komen en zit ik nu in een hele leuke en leerzame werkomgeving als basisarts. Dankjulliewel!''

Lees meer

Sander Deijns (basisarts)

23 november, 2020

Ik ben aangenomen voor de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde en ga de opleiding combineren met het doen van onderzoek! Ik wil jullie bij deze heel erg bedanken voor de ondersteuning bij het vinden van een fijne werkplek, het is nog veel beter uitgepakt dan op voorhand gedacht!

Lees meer

Caroline (basisarts)

16 september, 2020

Op het moment dat ik had besloten om mijn werk in het ziekenhuis te verlaten, was ik op zoek naar een warme werkplek waardoor ik weer opnieuw Zin zou krijgen in Zorg. DoctorConnect heeft voor mij bemiddeld en mij voorgelegd aan een werkgever waarvan zij hadden ingeschat dat deze bij mij zou passen in deze fase van mijn carrière. Het was ontzettend fijn om een open gesprek met DoctorConnect te kunnen hebben over mijn wensen en kwaliteiten, in plaats van deze in een officiële sollicitatie brief te moeten vastleggen. Ook was ik blij dat zij mij konden helpen inschatten of de plek die ik op het oog had, wel/niet bij me zou passen, omdat zij de werkgevers beter kennen. Door de bemiddeling van DoctorConnect ben ik snel op de juiste plek terechtgekomen die ik op dat moment zocht en ik zou hun bemiddeling dan ook aan iedereen aanraden!"

Lees meer

Ward (Phd, basisarts)

2 juli, 2020

Sophie heeft me zeer prettig, persoonlijk en professioneel geholpen bij het maken van de overstap van een klinisch specialisme naar een op onderzoek georiënteerde baan. Ik heb de manier waarop ze heeft meegedacht, verscheidene opties heeft aangedragen en deze weloverwogen met me heeft besproken erg gewaardeerd. Ik beveel de diensten van DoctorConnect van harte aan.

Lees meer

Fozia (basisarts)

29 juni, 2020

Ondanks de bijzondere tijd tijdens de Corona- crisis, heeft Doctor Connect een top service geleverd! Binnen zeer korte tijd ben ik namelijk voorzien van een leuke baan als jeugdarts. Van tevoren heb ik nog eens gespard of het echt iets voor mij zou zijn. Na een aantal online sollicitatie gesprekken- die erg prettig zijn verlopen- heb ik besloten er helemaal voor te gaan. En ben ook erg tevreden. Inmiddels alweer bijna een maandje werkzaam. Doctor Connect: een snelle en goede service, helemaal aangepast aan de persoonlijke wensen van de arts! Een echte aanrader! Nogmaals dank voor alle hulp!

Lees meer

Chantal Snijders (Huisarts)

29 juni, 2020

Edmee heeft me heel persoonsgericht geholpen om een duurzame, passende nieuwe carrière te kiezen. Wat een luxe mogelijkheid! Waar ik zeer dankbaar gebruik van heb gemaakt. Met kennis van zaken gaf ze goede tips. Ze betrok aspecten waar ik zelf niet aan gedacht had, waardoor ik uiteindelijk een fijne nieuwe plek heb gevonden. Dank!

Lees meer

Rick (anesthesie)

15 juni, 2020

"De vacature waar Claudia mij mee benaderde was een schot in de roos. Ik heb de persoonlijke aanpak en de tijd die voor me werd genomen als heel prettig ervaren. Claudia is goed bereikbaar voor vragen en geeft duidelijke tekst en uitleg. Ik begin aan een nieuwe fase in mijn carrière dankzij jouw initiatief en daar ben ik je dankbaar voor!"

Lees meer

Eva (basisarts)

9 juni, 2020

Ik wil jullie bedanken voor jullie tijd, hulp en adviezen. Ik vond het erg prettig om door jullie geholpen te worden.

Lees meer

Lisette Dijkstra (basisarts)

2 april, 2020

Ik heb de begeleiding van DoctorConnect bij het vinden van mijn eerste baan - in een periode waarin de markt voor een beginnend basisarts niet makkelijk is- als persoonlijk, eerlijk en professioneel ervaren. Ik beveel DoctorConnect van harte aan!

Lees meer

Hendrina (internist en medisch adviseur)

3 maart, 2020

Ik ben heel blij met mijn nieuwe baan. Dank je wel voor al je fijne bemiddeling! Dat heeft het een heel stuk relaxter gemaakt voor mij. Hartstikke bedankt voor de prettige en persoonlijke begeleiding bij mijn zoektocht naar een nieuwe werkplek. Er wordt door jullie echt rekening gehouden met mijn wensen. Jullie zijn betrokken, het contact verloopt soepel en er wordt doorgezocht totdat er een goede match is gevonden. Ik vind het heel fijn dat via jullie laagdrempelig kennismakingsgesprekken en meeloopdagen bij verschillende werkgevers mogelijk zijn, om op die manier een indruk te krijgen van de werkzaamheden en de werksfeer. Er is me door jullie het nodige werk uit handen genomen. Op mijn nieuwe werkplek kan ik mijn kennis en kunde zeker inzetten! Dus nogmaals veel dank!

Lees meer

Basisarts

21 november, 2019

Bedankt voor de ondersteuning tijdens mijn sollicitatieproces vanaf het begin, ook nog voordat ik in Nederland aankwam. Ik zit momenteel in een uiterst aangenaam bedrijf dat mijn werkdoelen vervult en me inspireert om door te gaan in het groeiproces als professional, dus nogmaals hartstikke bedankt.

Lees meer

Syl Pel (dermatoloog)

10 oktober, 2019

De dienstverlening van DoctorConnect is professioneel en oprecht. Ik ben uitstekend begeleid bij het vinden van mijn eerste baan als specialist.

Lees meer

Chirurg

26 september, 2019

DoctorConnect heeft me buitengewoon goed en snel geholpen bij mijn carrièreswitch van chirurg naar medisch adviseur. Na het intakegesprek schakelde Claudia snel met potentiële opdrachtgevers en binnen 2 weken was het contact gelegd en de opdracht binnen. Dikke pluim voor DoctorConnect!”

Lees meer

Eveline Robeer (fertiliteitsarts)

29 oktober, 2018

"Claudia en Edmee van DoctorConnect hebben mij begeleid bij het oriënteren op een nieuwe werkplek. Het contact verliep prettig en professioneel. Ze nemen de tijd om je te leren kennen en je wensen en behoeftes te bespreken. Niet alleen passende vacatures worden voorgesteld, maar ook oriëntatiegesprekken en werkbezoeken behoren tot de mogelijkheden. Via DoctorConnect ben ik terechtgekomen bij een organisatie waar ik anders waarschijnlijk nooit van had gehoord!"

Lees meer

Marlies Bongers (aios chirurgie)

3 juli, 2018

Na 3 jaar met plezier gewerkt te hebben in het ziekenhuis bij voornamelijk de chirurgie en urologie, toch besloten het over een andere boeg gooien. Ik wilde m'n leven graag anders indelen dan bij deze vakgebieden mogelijk was. Met behulp van Claudia Huls van DoctorConnect tot deze beslissing gekomen, en een mooie nieuwe job gevonden met rijk toekomstbeeld.

Lees meer

Willemijn Steen (aios chirurgie)

19 juni, 2018

'Na 4,5 jaar te hebben gewerkt als arts assistent chirurgie waarvan 1 jaar in opleiding tot chirurg, heb ik met pijn in mijn hart besloten te stoppen met mijn opleiding vanwege de werk-privé balans. Aangezien ik aan de inhoud van het vak nooit heb getwijfeld was het moeilijk om mijn ogen te openen voor nieuwe mogelijkheden. Dankzij Claudia heb ik de leukste baan gevonden die ik mij op dit moment had kunnen wensen. Het voldoet aan al mijn wensen: een prettige werksfeer, een perfecte werk-privé balans, en dankzij haar inzet tijdens gesprekken over de inhoud van de functie ook afwisselend werk met een handvaardig en praktisch aspect.'

Lees meer

Denise van den Nieuwendijk (basisarts)

5 juni, 2018

'Nadat ik in de bekende val genaamd tunnelvisie ben gestapt na mijn afstuderen, wist ik niet welke kant ik op moest nadat ik had geconcludeerd niet op mijn plek te zijn. Edmee van Doctorconnect heeft mij geholpen om weer met een brede blik te kijken naar alle opties die er zijn om buiten het ziekenhuis aan de slag te gaan als arts. Ze heeft hierbij goede adviezen gegeven en mij voorgesteld aan goede werkgevers. Hierdoor heb ik me erg gesteund gevoeld en ben ik zelfverzekerd over de uiteindelijke keuze. Ik ben heel erg blij met mijn baan als anios bij ArboNed!'

Lees meer

Ellen de Boer (basisarts)

6 februari, 2018

'DoctorConnect heef me goed geholpen bij het oriënteren op de carrièremogelijkheden voor artsen die niet klinisch aan de slag willen. De sociale geneeskunde als werkveld komt niet veel aan bod tijdens de studie Geneeskunde, dus het was erg fijn om met iemand te spreken die veel kennis van zaken heeft wat betreft de mogelijkheden op dit gebied. Een fijn gesprek met Claudia Huls hielp me om zelf duidelijker te krijgen wat ik nou eigenlijk zocht in een baan en zodra ik wist welke kant ik op wilde waren de connecties zo gelegd. Dank voor jullie persoonlijke begeleiding en betrokkenheid en voor jullie hulp bij het vinden van de fijne baan die ik nu heb!'

Lees meer

Matthijs van Kranenburg (basisarts)

24 oktober, 2017

Edmee van Montfort van Doctor Connect heeft bemiddeld in het vinden van een nieuwe baan. Met haar uitgebreide kennis over de carrière mogelijkheden van basisartsen biedt ze een op maat gemaakt carrière advies in met name de sociale geneeskunde. Binnen enkele weken heeft ze het vervolgens voor elkaar gekregen om me succesvol te detacheren bij met een gepaste telefonische follow-up. Ik kan DoctorConnect van harte aanbevelen.

Lees meer

Cynthia Ku basisarts Jeugdgezondheidszorg

24 oktober, 2017

“Persoonlijk, maar zeker ook zeer professioneel. Bij DoctorConnect wordt net dat stapje extra gelopen wat zich resulteert in een mooie plek op de arbeidsmarkt.”

Lees meer

Maaike Koomen (basisarts)

24 oktober, 2017

Via deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie hulp bij het vinden van een nieuwe baan. Dankzij jullie inzet werk ik nu op een plek waar ik mijn kennis en ambities goed kan combineren. Zonder jullie was ik waarschijnlijk nooit deze vacature tegen gekomen. Ik vond het dan ook erg prettig dat jullie de tijd en moeite hebben genomen om goed uit te vragen wat ik nu precies zoek in mijn ideale baan en daarbij ook kritisch waren in het aanbod van vacatures. Ook nadat ik eenmaal geplaatst was bij de NTS bleven jullie betrokken! Ik zal jullie van harte aanbevelen bij collega's die ook op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Lees meer

Gijs Kummeling (basisarts en ondernemer)

19 oktober, 2017

De dienstverlening van DoctorConnect is kundig en erg vriendelijk. Heeft echt toegevoegde waarde als je gaat solliciteren!

Lees meer