Spring naar content
kreukel6

Mooie woorden zijn weinig waard als ze niet worden gestaafd door de werkelijkheid. Daarom laten we graag de mensen aan het woord voor wie we het allemaal doen: artsen (in spe) en werkgevers in de zorg.

Nictiz (kennisorganisatie ICT in de zorg)

“Als kennisorganisatie op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in de zorg hebben wij voor een grootschalig en meerjarenprogramma plezierig samengewerkt met DoctorConnect. Als we artsen nodig hadden voor het medisch validatieteam droeg DoctorConnect altijd snel en kwalitatief goede en betrokken kandidaten aan zodat wij snel weer door konden pakken. Dank Edmée en Claudia voor de vruchtbare samenwerking van de afgelopen jaren!”

Esther (revalidatiearts)

“Al langere tijd was ik aan het twijfelen of ik als revalidatiearts wil blijven werken. In mijn zoektocht naar begeleiding bij deze vraag kwam ik terecht bij DoctorConnect, waarbij Claudia en Hannelore tijdens het intakegesprek goed helder wisten te krijgen wat ik wel en niet terug wilde zien in een nieuwe functie. Er werden snel diverse opties aangedragen en contacten gelegd voor kennismakingsgesprekken en meeloopdagen, waarbij er steeds ruimte was voor vragen en ook actief werd opgevolgd hoe het stond met mijn proces; top!

Al met al een super prettige ervaring waarbij ik het erg mooi en verrassend vind dat de optie waar ik van te voren zelf nooit aan had gedacht of van had gehoord, maar waar DoctorConnect tijdens het eerste gesprek al mee kwam, uiteindelijk het beste lijkt te passen. Ik heb er zin in om 1 juli met een nieuwe uitdaging aan de slag te gaan. Claudia en Hannelore, bedankt!”

Marijke van der Steen (intensivist)

“DoctorConnect heb ik ervaren als een deskundig, punctueel en attente begeleider bij mijn carrièreswitch. Met kop en schouders steken ze boven andere bureaus uit. Persoonlijk en to the point in de gezamenlijke zoektocht naar een oplossing. En fijn dat een afspraak hier ook een afspraak is.”

 

Sinaed Melsbach (basisarts)

“Als nieuw afgestudeerde arts heeft DoctorConnect mij een zeer prettige, professionele een vlotte zoektocht naar een eerste fulltime baan als arts gegeven. Eerste oriëntatiegesprek met Edmée was voor mij een echte eye-opener, aangezien ik goed wist wat ik niet wilde (ziekenhuis) maar wat minder goed wist wat ik wél wilde en mogelijk was. Edmée heeft mij meerdere mogelijkheden voorgelegd, telkens rekening houdend met waar ik mij over 5 jaar wil bevinden. Vervolgens samen een lijstje aan functies opgesteld die bij mij als arts en persoon pasten. Sollicitatieprocedure liep hierna erg vlot en eenvoudig, waarbij ze ook continue een oogje in het zeil hield om ervoor te zorgen dat het soepel liep en alles duidelijk was. Nu een leuke baan gevonden waar ik vol enthousiasme binnenkort aan de slag ga. Kortom, ik kan DoctorConnect alleen maar aanbevelen!”

Raoul van Nistelrooij (arts en ondernemer)

Arts Raoul van Nistelrooij is al sinds het begin van DoctorConnect nauw met ons verweven als kandidaat én klant en vooral een heel warme relatie. Eigenlijk kan hij dat zelf het beste verwoorden: “Ik ken het artsenvak in zijn volle breedte, van traumatologie tot psychiatrie en van huisarts tot verzekeringsarts. In 2011 heb ik het sociale domein opgezocht en dat bleek het leukste wat ik tot nu toe heb gedaan. Hier kan ik al mijn ervaring kwijt. Aanvankelijk in loondienst, maar ik vond het er te commercieel aan toe gaan. Het gaat om mensen, dat besef miste ik nogal eens. Dus moest ik het zelf maar eens laten zien. Eerst als zzp’er en in 2018 heb ik JPH Consult opgericht, een sociaal-medische adviseur omtrent WMO, participatiewetgeving en gehandicaptenparkeervoorzieningen.

Als zelfstandige kwam ik in contact met Claudia, toen DoctorConnect nog maar net bestond. Zij begreep mijn ambitie heel goed en plaatste me bij een verzekeraar, waar ik het sociale domein hielp opzetten. In die rol heb ik zelf mensen van DoctorConnect aangetrokken. En toen JPH Consult op poten stond, heb ik voor mijn eigen bedrijf óók weer zaken gedaan met Claudia. Een mooie wisselwerking, op basis van veel vertrouwen in elkaar. Bij DoctorConnect kennen ze mij door en door. Ze kunnen beter matchen, omdat ze weten wat voor vlees ze in de kuip hebben. Door COVID staan mijn activiteiten helaas op een laag pitje. Omdat de rekeningen wel moeten worden betaald, heb ik mezelf weer laten bemiddelen. Uiteraard door DoctorConnect.”

Referentie-1

Anne (internist acute geneeskunde)

“Erg prettige samenwerking ervaren met Edmee van DoctorConnect. Kan snel inschatten wat persoonlijk bij jou zou passen als vervolg in je loopbaan, betrokken en erg gericht op waar jij je goed bij zal voelen. Legt makkelijk connecties voor je en neemt hierdoor veel zorgen weg. Aanrader dus!”

Silvia (specialist ouderengeneeskunde)

“Ons gesprek en de drie sollicitatiegesprekken hebben mij zeker geholpen om een afgewogen keuze te maken”.

Betül Çekiç (basisarts)

‘’Ik heb lang moeten twijfelen waar ik wilde gaan starten als basisarts na het afstuderen. Tijdens mijn zoektocht ben ik in contact gekomen met DoctorConnect. DoctorConnect, en Kelly in het bijzonder, hebben gekeken naar mijn wensen en me bemiddeld bij de geschikte werkgever. Zo kon ik in korte tijd op sollicitatiegesprek komen en zit ik nu in een hele leuke en leerzame werkomgeving als basisarts. Dankjulliewel!’’

Sander Deijns (basisarts)

Ik ben aangenomen voor de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde en ga de opleiding combineren met het doen van onderzoek! Ik wil jullie bij deze heel erg bedanken voor de ondersteuning bij het vinden van een fijne werkplek, het is nog veel beter uitgepakt dan op voorhand gedacht!

Referentie-2

Caroline (basisarts)

“Op het moment dat ik had besloten om mijn werk in het ziekenhuis te verlaten, was ik op zoek naar een warme werkplek waardoor ik weer opnieuw zin zou krijgen in Zorg. DoctorConnect heeft voor mij bemiddeld en mij voorgelegd aan een werkgever waarvan zij hadden ingeschat dat deze bij mij zou passen in deze fase van mijn carrière. Het was ontzettend fijn om een open gesprek met DoctorConnect te kunnen hebben over mijn wensen en kwaliteiten, in plaats van deze in een officiële sollicitatie brief te moeten vastleggen. Ook was ik blij dat zij mij konden helpen inschatten of de plek die ik op het oog had, wel/niet bij me zou passen, omdat zij de werkgevers beter kennen. Door de bemiddeling van DoctorConnect ben ik snel op de juiste plek terechtgekomen die ik op dat moment zocht en ik zou hun bemiddeling dan ook aan iedereen aanraden!”

Ward (Phd, basisarts)

“DoctorConnect heeft me zeer prettig, persoonlijk en professioneel geholpen bij het maken van de overstap van een klinisch specialisme naar een op onderzoek georiënteerde baan. Ik heb de manier waarop ze hebben meegedacht, verscheidene opties hebben aangedragen en deze weloverwogen met me hebben besproken erg gewaardeerd. Ik beveel de diensten van DoctorConnect van harte aan.”

Fozia (basisarts)

Ondanks de bijzondere tijd tijdens de Corona- crisis, heeft Doctor Connect een top service geleverd! Binnen zeer korte tijd ben ik namelijk voorzien van een leuke baan als jeugdarts.
Van tevoren heb ik nog eens gespard of het echt iets voor mij zou zijn. Na een aantal online sollicitatie gesprekken- die erg prettig zijn verlopen- heb ik besloten er helemaal voor te gaan. En ben ook erg tevreden. Inmiddels alweer bijna een maandje werkzaam. Doctor Connect: een snelle en goede service, helemaal aangepast aan de persoonlijke wensen van de arts! Een echte aanrader! Nogmaals dank voor alle hulp!

Chantal Snijders (Huisarts)

“Edmee heeft me heel persoonsgericht geholpen om een duurzame, passende nieuwe carrière te kiezen. Wat een luxe mogelijkheid! Waar ik zeer dankbaar gebruik van heb gemaakt. Met kennis van zaken gaf ze goede tips. Ze betrok aspecten waar ik zelf niet aan gedacht had, waardoor ik uiteindelijk een fijne nieuwe plek heb gevonden. Dank!”

Rick (anesthesie)

“De vacature waar Claudia mij mee benaderde was een schot in de roos. Ik heb de persoonlijke aanpak en de tijd die voor me werd genomen als heel prettig ervaren. Claudia is goed bereikbaar voor vragen en geeft duidelijke tekst en uitleg. Ik begin aan een nieuwe fase in mijn carrière dankzij jouw initiatief en daar ben ik je dankbaar voor!”

Eva (basisarts)

Ik wil jullie bedanken voor jullie tijd, hulp en adviezen. Ik vond het erg prettig om door jullie geholpen te worden.

Lisette Dijkstra (basisarts)

Ik heb de begeleiding van DoctorConnect bij het vinden van mijn eerste baan – in een periode waarin de markt voor een beginnend basisarts niet makkelijk is- als persoonlijk, eerlijk en professioneel ervaren. Ik beveel DoctorConnect van harte aan!

Referentie-3

Hendrina (internist en medisch adviseur)

Ik ben heel blij met mijn nieuwe baan. Dank je wel voor al je fijne bemiddeling! Dat heeft het een heel stuk relaxter gemaakt voor mij. Hartstikke bedankt voor de prettige en persoonlijke begeleiding bij mijn zoektocht naar een nieuwe werkplek. Er wordt door jullie echt rekening gehouden met mijn wensen. Jullie zijn betrokken, het contact verloopt soepel en er wordt doorgezocht totdat er een goede match is gevonden. Ik vind het heel fijn dat via jullie laagdrempelig kennismakingsgesprekken en meeloopdagen bij verschillende werkgevers mogelijk zijn, om op die manier een indruk te krijgen van de werkzaamheden en de werksfeer. Er is me door jullie het nodige werk uit handen genomen. Op mijn nieuwe werkplek kan ik mijn kennis en kunde zeker inzetten! Dus nogmaals veel dank!

Basisarts

Bedankt voor de ondersteuning tijdens mijn sollicitatieproces vanaf het begin, ook nog voordat ik in Nederland aankwam. Ik zit momenteel in een uiterst aangenaam bedrijf dat mijn werkdoelen vervult en me inspireert om door te gaan in het groeiproces als professional, dus nogmaals hartstikke bedankt.

Syl Pel (dermatoloog)

De dienstverlening van DoctorConnect is professioneel en oprecht. Ik ben uitstekend begeleid bij het vinden van mijn eerste baan als specialist.

Chirurg

“DoctorConnect heeft me buitengewoon goed en snel geholpen bij mijn carrièreswitch van chirurg naar medisch adviseur. Na het intakegesprek schakelde Claudia snel met potentiële opdrachtgevers en binnen 2 weken was het contact gelegd en de opdracht binnen. Dikke pluim voor DoctorConnect!”

Eveline Robeer (fertiliteitsarts)

“Claudia en Edmee van DoctorConnect hebben mij begeleid bij het oriënteren op een nieuwe werkplek. Het contact verliep prettig en professioneel. Ze nemen de tijd om je te leren kennen en je wensen en behoeftes te bespreken. Niet alleen passende vacatures worden voorgesteld, maar ook oriëntatiegesprekken en werkbezoeken behoren tot de mogelijkheden. Via DoctorConnect ben ik terechtgekomen bij een organisatie waar ik anders waarschijnlijk nooit van had gehoord!”

Marlies Bongers (aios chirurgie)

Na 3 jaar met plezier gewerkt te hebben in het ziekenhuis bij voornamelijk de chirurgie en urologie, toch besloten het over een andere boeg gooien. Ik wilde m’n leven graag anders indelen dan bij deze vakgebieden mogelijk was. Met behulp van Claudia Huls van DoctorConnect tot deze beslissing gekomen, en een mooie nieuwe job gevonden met rijk toekomstbeeld.

Willemijn Steen (aios chirurgie)

Na 4,5 jaar te hebben gewerkt als arts assistent chirurgie waarvan 1 jaar in opleiding tot chirurg, heb ik met pijn in mijn hart besloten te stoppen met mijn opleiding vanwege de werk- privé balans. Aangezien ik aan de inhoud van het vak nooit heb getwijfeld was het moeilijk om mijn ogen te openen voor nieuwe mogelijkheden. Dankzij Claudia heb ik nu toch de leukste baan gevonden!