Spring naar content

Vacature huisarts

Ben je een huisarts die op zoek is naar een nieuwe uitdaging die past bij jouw kennis en ambitie? DoctorConnect helpt je de ideale vacature te vinden waar jij je op je plek voelt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kans bij een andere praktijk of juist twijfelt over een carrièreswitch; onze coaches zoeken samen met jou naar de perfecte volgende stap voor jouw carrière.

De veelzijdige rol van de huisarts

Als huisarts ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten met een breed scala aan gezondheidsproblemen. Je rol is veelzijdig: van het diagnosticeren en behandelen van acute en chronische ziekten tot het geven van preventief gezondheidsadvies. Je bouwt langdurige relaties op met patiënten en speelt een cruciale rol in de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap.

De veelzijdigheid van je functie als huisarts zorgt voor veel uitdaging. Iedere dag is anders en spreek je andere mensen met andere problemen. Deze variatie is leuk, maar niet voor iedereen weggelegd. Twijfel jij of een vacature als huisarts voor jou nog wel de juiste keuze is? Dat zoeken we graag samen met jou uit.

Regio's

Functie niveau

Huisarts

Per Direct

Heb jij als huisarts affiniteit met ouderen en houd je van diversiteit in je werk? Waarbij je als huisarts écht het verschil kan maken? Ben jij die enthousiaste teamspeler die graag samen wil zorgen voor betere (thuis)zorg en je patiënt echt goed leren kennen en persoonlijke aandacht geven? Een luisterend oor bieden, en samen denken in oplossingen? Dan is dit de baan die jij zoekt! De juiste arts op de juiste plek, dat is wat wij doen.

Huisarts Aruba

1 mei 2024

Ben jij huisarts en heb je interesse in een exotische werkplek? Een tropische werkomgeving met heerlijk klimaat, prachtige stranden en een Caribische leefwijze. Dan is dit jouw kans! 

Huisarts regio Amsterdam

Per In overleg

Heb jij als Huisarts hart voor Amsterdammers in al hun diversiteit en ben jij die enthousiaste teamspeler die de rust weet te bewaren? Wil jij werken bij een waarde gedreven stichting waar je je eigen patiënten hebt en we eigen innovaties en ontwikkeling stimuleren? Je kunnen focussen op dokteren? Een leuke werkplek binnen een divers team van professionals? Een centrummanager die het regelwerk in de praktijk op zich neemt, zoals facilitaire zaken, ICT en administratie? Spreekt dit je aan? Voor diverse mooie gezondheidscentra, o.a. in Amsterdam West (Osdorp, Slotermeer) zoeken wij voor deze opdrachtgever collegiale en gedreven huisartsen die het verschil maken voor onze patiënten.

Huisarts voor diverse locaties in Amsterdam o.a. Osdorp, Slotermeer, Haveneiland en Zeeburg

Per In overleg

Heb jij als Huisarts hart voor Amsterdammers in al hun diversiteit en ben jij die enthousiaste teamspeler die de rust weet te bewaren? Een leuke werkplek binnen een divers team van professionals? Een spreekuur van 15 minuten per patiënt? Een centrummanager die het regelwerk in de praktijk op zich neemt, zoals facilitaire zaken, ICT en administratie? Innovatieve praktijkvoering zoals online modules, ketenzorg, NHG-accreditatie, opleiding AIOS, deelname ANH? Dan spreken wij je graag!

Kansen voor ZZP huisartsen

Het komt steeds vaker voor; werken als huisarts op ZZP basis. En dat is ook niet zonder reden. Als ZZP huisarts ben je namelijk flexibeler als het gaat om werktijden en locaties. Hierdoor kan je jouw eigen werk-privé balans bepalen. Wij ondersteunen zelfstandig huisartsen bij het vinden van de juiste plek of opdracht. Kan jij hier ook wel wat hulp bij gebruiken? Connect dan met DoctorConnect!

Begin je zoektocht met DoctorConnect

Start je zoektocht naar de perfecte vacature als huisarts bij DoctorConnect. Of je nu op zoek bent naar een praktijk in een stedelijke omgeving of een landelijke gemeenschap, wij helpen je de ideale plek te vinden. Staat jouw droomvacature er niet tussen? Laat het ons weten, en wij ondersteunen je in je zoektocht.

Wil je meer weten over de vacatures voor huisartsen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ondersteuning. Bel, app, of vul het contactformulier in op onze website. Samen vinden we de weg naar jouw toekomstige carrière als huisarts.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Stuur ons een appje!

×