Spring naar content

Vacature jeugdarts

Wil jij bijdragen aan goede en veilige jeugdzorg? Groei verder in je carrière door te solliciteren op de vacature als jeugdarts. Een sleutelrol in de ontwikkeling en gezondheid van de jongere generatie. Samen met ouders kijken naar hun betekenisvolle rol bij de ontwikkeling van hun kind. Spoor gezondheidsproblemen op, help ze te voorkomen en verwijs naar de beste vorm van hulpverlening en zorg. Een uitdagende specialisatie binnen de zorg waarbij je echt een verschil kan maken in het leven van jongeren. Past dit bij jou? Lees dan verder!

Jouw rol als jeugdarts

Als jeugdarts sta je aan het begin van iemands gezonde toekomst. Je werkt samen met kinderen, jongeren en hun ouders om hen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. Je houdt je bezig met preventieve gezondheidszorg, vroegtijdige signalering van gezondheidsproblemen en het geven van passend advies en voorlichting. Aan jou de taak om niet alleen lichamelijke, maar ook psychosociale aspecten van gezondheid te bevorderen.

Vind jij het belangrijk dat kinderen gezond en veilig kunnen opgroeien? Lever een bijdrage aan de gezondheidszorg van de jeugd en solliciteer op één van onze jeugdarts vacatures.

Regio's

Functie niveau

Jeugdarts (0-4 jaar) regio Utrecht

Per Direct

Ben jij ervaren jeugdarts of basisarts en heb je affiniteit met de doelgroep 0 t/m 4 jaar? Wil jij bijdragen aan de jeugdgezondheidszorg en zie jij het belang van preventieve gezondheid? Woon je in de omgeving Utrecht? Solliciteer dan direct, want wij zoeken jou! 

ANIOS JGZ

Per In overleg

Bij de locatie van CJZ in de regio Rotterdam is plaats voor een enthousiaste basisarts, die evenveel van het vak als van mensen houdt. Die klaar wil staan voor alle kinderen van 0-18 jaar. En die de ouders willen helpen als ze onzeker zijn, 1000 en 1 vragen stellen en sommige van de  adviezen misschien toch niet opvolgen. Ben jij dit? Dan spreken wij je graag!

Arts Arbeid & Gezondheid voor jongeren Goes

Per In overleg

Werken doet goed. Onze opdrachtgever wil dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen in de maatschappij. Als arts arbeid en gezondheid adviseer je (voornamelijk) jongeren in de regio Zeeland om te bepalen wat hun mogelijkheden zijn op het gebied van werk. En als werken niet mogelijk is, zorgen je collega’s voor de zekerheid van een inkomen door een uitkering. Je beoordeelt zorgvuldig hoe belastbaar deze (vaak kwetsbare) jongeren zijn, wat hun arbeidsvermogen is en geeft hen advies over voorzieningen die mogelijk ingezet kunnen worden ten einde werken mogelijk te maken. Heb jij affiniteit met jongeren vanaf 18 jaar? Basisartsen of zij-instromers zijn ook van harte welkom. Een eerdere baan als jeugdarts, kinderpsycholoog e.d. is natuurlijk een grote pré. Wij spreken je graag.

Jeugdarts

Per In overleg

Voor het Team Jeugd Zaanstreek Zuid zijn wij voor onze opdrachtgever per 4 december 2023 tot en met 31 mei 2024, met mogelijkheid tot verlenging op zoek naar een: JEUGDARTS voor 36 uur per week. 

Solliciteren op jeugdarts vacatures

Is dit de uitdaging die je zoekt? Bekijk onze vacatures voor jeugdartsen en vind de plek die past bij jouw ambities. Is er momenteel geen passende vacature? Laat het ons weten, en samen vinden we de juiste weg voor jouw carrière.

Werken op ZZP basis

Werk jij als zelfstandig jeugdarts? Dan zijn veel van onze jeugdarts vacatures ook geschikt voor jou. Of je nu zoekt naar een tijdelijke uitdaging of juist een langdurige opdrachtgever; bij DoctorConnect vinden we de plek die bij je past.

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de juiste plek? Ons team staat voor je klaar. Neem contact op via telefoon, app of het contactformulier op onze website. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Stuur ons een appje!

×