Spring naar content

Vacature psychiater

Als doorgewinterde psychiater weet je dat verandering van spijs doet eten. Zoek jij, latent of heel manifest, een nieuwe uitdaging? Bij DoctorConnect staan we voor je klaar om de perfecte vacature als psychiater te vinden. Met bijna 25 jaar aan expertise in het werven, begeleiden en ondersteunen van medische professionals zijn wij dé specialist in gezonde carrières.

Ontdek al onze psychiater vacatures

DoctorConnect biedt een breed scala aan vacatures voor psychiaters, afgestemd op verschillende specialisaties en ervaringsniveaus. Kun je op dit moment niet de perfecte match vinden? Geen zorgen, wij zoeken samen met jou het ideale carrièrepad. Of je nu al een duidelijk plan in gedachten hebt, of nog aan het verkennen bent, met ons uitgebreide netwerk en expertise in de medische sector vinden wij de juiste functie voor jou.

Ook voor ZZP psychiaters

Werk jij als zelfstandig psychiater? Dan zijn veel van onze vacatures ook geschikt voor jou. Of je nu zoekt naar een tijdelijke uitdaging of juist een langdurige opdrachtgever; bij DoctorConnect vinden we de plek die bij je past.

Regio's

Functie niveau

Basisarts Beveiligde Intensieve Zorg

Per Direct

Ben jij basisarts en heb je affiniteit met complexe gedragsproblematiek? Sta je sterk in jouw schoenen en zoek je diversiteit in jouw doelgroep? Houd je van uitdaging en wil jij samen met cliënten werken naar nieuw perspectief? Dan is deze functie iets voor jou!  

Ouderenpsychiater op de kliniek Neuropsychiatrie

Per Direct

Ben jij als psychiater enthousiast om mee te bouwen aan de juiste behandeling voor neuro-psychiatrische cliënten? Heb jij ambitie om onderdeel te worden van de vakgroep psychiaters binnen de organisatie? Heb jij affiniteit met de oudere doelgroep en wil jij hier het verschil maken? Dan is dit de juiste stap voor jou! 

Een carrière met betekenis

Het werk van een psychiater heeft diepgaande impact op het leven van mensen. In de geestelijke gezondheidszorg is een groeiende vraag naar gekwalificeerde professionals, waardoor je kunt rekenen op uitstekende carrièrekansen en interessante vacatures als psychiater. Laten we samen de mogelijkheden verkennen en jou helpen bij het vinden van een functie die perfect bij je past.

Als psychiater speel je een cruciale rol in de geestelijke gezondheidszorg. Je diagnosticeert, behandelt en ondersteunt mensen met psychische aandoeningen en emotionele uitdagingen. Het vereist niet alleen diepgaande medische kennis, maar ook empathie, begrip en uitstekende communicatieve vaardigheden om patiënten te helpen bij hun herstel.

Liever wat anders?

Ben je juist toe aan een carrièreswitch buiten de psychiatrie? Ook dan staat DoctorConnect voor je klaar. Samen onderzoeken we welke functie en werkgever goed bij je past. Misschien ga je zelfs een dag proefdraaien om te kijken hoe het aanvoelt. Zo weet je zeker dat je als gespecialiseerde arts op de juiste plek zit.

Keertje bellen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Een appje kan ook! Of vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.