Spring naar content

Vacature revalidatiearts

Ben je een revalidatiearts op zoek naar een nieuwe uitdaging? DoctorConnect is jouw partner in het vinden van de juiste vacature. Wij begrijpen de unieke rol van revalidatieartsen in het herstelproces van patiënten en helpen je graag bij het vinden van een positie waar jouw vaardigheden en passie volledig tot hun recht komen.

De rol van de revalidatiearts

Als revalidatiearts ben je gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten tijdens hun herstel na ziekte of letsel. Je werkt nauw samen met een team van specialisten om individuele behandelplannen op te stellen, gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven en het bevorderen van zelfstandigheid van patiënten. Jouw expertise op het gebied van revalidatiegeneeskunde is cruciaal voor het succesvol herstel van patiënten.

Regio's

Functie niveau

Medisch Specialist als Arts Arbeid & Gezondheid ZZP

Per Direct

Wij zijn op zoek naar een Medisch Specialist ( Neuroloog,Verzekeringsarts) die toe is aan een carrièreswitch en zijn expertise wil inzetten in de wereld van Arbeid & Gezondheid. Wil jij werken voor een onafhankelijke organisatie die geen belangen heeft bij de uitkomst van onderzoeken? Solliciteer dan naar deze uitdagende functie.Voor deze rol zoeken wij Medische Specialisten op zzp basis. Wij zoeken diverse expertise van 8 tot 16 uur per week.

ANIOS Verzekeringsgeneeskunde Amsterdam

Per In overleg

Deze overheidsinstelling zoekt doorlopend (basis)artsen met een BIG registratie die een jaar ervaring willen opdoen in de verzekeringsgeneeskunde. Ook zij-instromers zijn welkom. Werken als verzekeringsarts betekent werken aan een breder perspectief en dagelijks bezig zijn op drie vakgebieden: medisch, sociaal en juridisch. Kies een breder perspectief. Daag jezelf uit als verzekeringsarts! Neem contact op met Hannelore Schijf 06-42207597 en informeer naar de mogelijkheden die bij jou passen.

Arts Arbeid en Gezondheid met opleidingsmogelijkheden regio Utrecht

Per In overleg

Ben je medisch specialist en wil je een overstap maken naar de verzekeringsgeneeskunde zonder (nog) afscheid te hoeven nemen van je eigen specialisme? En zoek je werk waarin alle ziekten en aandoeningen voorbij komen, je aandacht kunt besteden aan leefstijl als de sleutel tot preventie en herstel van ziekte en werk waarin jezelf beter in balans bent? Dan hebben wij wellicht een unieke baan voor je! 

Arts Arbeid en Gezondheid met opleidingsmogelijkheden regio Noord-Brabant

Per In overleg

Ben je medisch specialist en wil je een overstap maken naar de verzekeringsgeneeskunde  in de regio Noord Brabant, zonder (nog) afscheid te hoeven nemen van je eigen specialisme? En zoek je werk waarin alle ziekten en aandoeningen voorbij komen, je aandacht kunt besteden aan leefstijl als de sleutel tot preventie en herstel van ziekte en werk waarin jezelf beter in balans bent? Dan hebben wij wellicht een unieke baan voor je! 

Arts Arbeid en Gezondheid met opleidingsmogelijkheden regio Amsterdam

Per In overleg

Ben je medisch specialist en wil je een overstap maken naar de verzekeringsgeneeskunde zonder (nog) afscheid te hoeven nemen van je eigen specialisme? En zoek je werk in de regio Amsterdam waarin alle ziekten en aandoeningen voorbij komen, je aandacht kunt besteden aan leefstijl als de sleutel tot preventie en herstel van ziekte en werk waarin jezelf beter in balans bent? Dan hebben wij wellicht een unieke baan voor je! 

Maak de volgende stap in jouw carrière als revalidatiearts

Bij DoctorConnect richten we ons op het verbinden van revalidatieartsen met vacatures die aansluiten bij hun expertise en ambities. Of je nu op zoek bent naar een positie in een ziekenhuis, revalidatiecentrum of een andere zorginstelling, wij staan klaar om je te ondersteunen in je zoektocht. Ook werken wij voor zelfstandig revalidatieartsen die op zoek zijn naar een nieuwe (tijdelijke) uitdaging.

Ontdek de mogelijkheden en start jouw zoektocht naar de ideale vacature voor revalidatiearts bij DoctorConnect. Vind je niet direct wat je zoekt? Laat het ons weten, en wij gaan actief voor jou aan de slag. Ook als je denkt aan een carrièreswitch naar een andere specialisatie of als je twijfelt of dit nog wel de functie is die bij je past. Bij DoctorConnect werken carrièrecoaches die jou begeleiden in de zoektocht naar de juiste plek. Een plek waar jij het beste in jezelf naar boven kan halen en waar je jouw passie verder kunt ontdekken.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacatures voor revalidatieartsen? Ons team staat voor je klaar. Neem contact op via telefoon, stuur ons een appje of vul het contactformulier in op onze website voor persoonlijk advies en ondersteuning. Onze carrière coaches staan voor je klaar om je te helpen bij de zoektocht naar de perfecte baan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.