Spring naar content

Wie wij zijn

DoctorConnect is het bureau van Claudia Huls en Edmée van Montfort. De ervaren zorgintermediairs hebben elkaar gevonden in hun intrinsieke motivatie om artsen te begeleiden op hun lange, soms complexe carrièrepad. En om zorginstellingen te ondersteunen in hun continue zoektocht naar de juiste professionals.

Zo is DoctorConnect ontstaan, vanuit de diepe wens om een steentje bij te dragen aan de zorg. Wij hebben ons hart verloren aan de sector, met haar betrokken medewerkers, turbulente ontwikkelingen en vele stakeholders (iedereen vindt wel iets van de zorg). Op die markt zijn we bemiddelaars in vraag en aanbod van (basis)artsen en specialisten.

We zitten aan tafel bij zorginstellingen om hun human resources strategisch te analyseren en om het personeelsbestand op peil te brengen en houden. Bij vraagstukken op dit terrein zijn wij een doorgewinterde gesprekspartner voor artsen, recruiters en management van ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Anderzijds staan wij artsen graag bij in hun carrière. Op kruispunten wijzen we de weg, onderzoeken we wensen en kansen en delen we onze expertise. Artsen kunnen veel betekenen voor de maatschappij, maar dan moeten ze wel kunnen doen waarin ze goed zijn, op een plek die bij hen past.

Door hard te werken, te doen wat wij beloven én open te communiceren (ook als het anders loopt dan gepland), hebben we een groot, kwalitatief netwerk opgebouwd. En zijn we ook als bureau gegroeid, met een team van vakkundige consultants met het hart op de juiste plek. Maar uiteraard kun je dat het beste zelf beoordelen. Bel of mail voor een afspraak, we leren je graag kennen.

Ons team

Claudia Huls

Managing Consultant / Partner claudia@doctorconnect.nl +31 6 1423 3051

Edmée van Montfort

Managing Consultant / Partner edmee@doctorconnect.nl +31 6 1145 3373

Kelly Cimarelli

Consultant kelly@doctorconnect.nl +31 6 3926 7002

Hannelore Schijf

Senior Consultant hannelore@doctorconnect.nl +31 6 4220 7597

Dorine Olyslager

Officemanager dorine@doctorconnect.nl +31 6 5891 5281

×

Stuur ons een appje!

×