DoctorConnect is opgericht door Claudia Huls en Edmée van Montfort. Meer dan 15 jaar geleden zijn wij gestart met de bemiddeling van basisartsen en medisch specialisten.

Door een gezamenlijk ondernemersdoel hebben onze paden zich gekruist en hebben we besloten om onze krachten te bundelen.

Vanuit passie, ondernemerschap en gedrevenheid is DoctorConnect ontstaan. Wij hebben de wens om een steentje te kunnen bijdragen aan de zorg in Nederland en het buitenland en daarnaast het plezier beleven om artsen te kunnen bijstaan in elke fase van hun carrière.

Wij hebben ons hart verloren aan de zorg. Met haar betrokken medewerkers, turbulente ontwikkelingen en vele stakeholders (vrijwel iedereen “vindt” wel iets van de zorg) dragen wij graag ons steentje bij aan een betere zorg vanuit een dienstverlenende en bemiddelende rol. Bij vraagstukken op het gebied van bemensing en organisatie zijn wij een ervaren gesprekspartner voor artsen, management en bestuur van ziekenhuizen en andere zorginstellingen in binnen-en buitenland.

Door hard te werken, te doen wat wij beloven én open te communiceren (ook wanneer iets soms anders loopt dan gepland), is het gelukt in de afgelopen jaren een kwalitatief netwerk op te bouwen en succesvolle samenwerkingen aan te gaan.


Ik wil hierover persoonlijk contact

DoctorConnect

Ginnekenweg 88
4818 JH Breda

info@doctorconnect.nl
+31 (0)85 200 6199

KvK 73695548
DoctorConnect B.V.
Algemene voorwaarden
Privacy & Disclaimer