DoctorConnect is het bureau van Claudia Huls en Edmée van Montfort. De zeer ervaren zorgintermediairs hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke gedrevenheid en intrinsieke motivatie om artsen te begeleiden op hun lange, soms complexe carrièrepad. En om zorginstellingen te ondersteunen in hun continue zoektocht naar de juiste professionals.

Zo is DoctorConnect ontstaan, vanuit de diepe wens om een steentje bij te dragen aan de zorg. Wij hebben ons hart verloren aan de sector, met haar betrokken medewerkers, turbulente ontwikkelingen en vele stakeholders (iedereen vindt wel iets van de zorg). Op die markt zijn we bemiddelaars in vraag en aanbod van (basis)artsen en specialisten.

We zitten aan tafel bij zorginstellingen om hun human resources strategisch te analyseren en om het personeelsbestand op peil te brengen en houden. Bij vraagstukken op dit terrein zijn wij een doorgewinterde gesprekspartner voor artsen, recruiters en management van ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Anderzijds staan wij artsen graag bij in hun carrière. Op kruispunten wijzen we de weg, onderzoeken we wensen en kansen en delen we onze expertise. Artsen kunnen veel betekenen voor de maatschappij, maar dan moeten ze wel kunnen doen waarin ze goed zijn, op een plek die bij hen past.

Door hard te werken, te doen wat wij beloven én open te communiceren (ook als het anders loopt dan gepland), hebben we een groot, kwalitatief netwerk opgebouwd. En zijn we ook als bureau gegroeid, met een team van vakkundige consultants met het hart op de juiste plek. Maar uiteraard kun je dat het beste zelf beoordelen. Bel of mail voor een afspraak, we leren je graag kennen.

Voor meer informatie en advies:

Claudia Huls
claudia@doctorconnect.nl
+31 (0)6 14233051

Edmée van Montfort
edmee@doctorconnect.nl
+31 (0)6 11453373

Kelly Cimarelli
kelly@doctorconnect.nl
+31 (0) 6 3926 7002

Volg DoctorConnect

Ons team

Claudia Huls
Managing Consultant / Partner
claudia@doctorconnect.nl
+31 (0)6 14233051

Edmée van Montfort
Managing Consultant / Partner
edmee@doctorconnect.nl
+31 (0)6 11453373

Kelly Cimarelli
Consultant
kelly@doctorconnect.nl
+31 (0) 6 3926 7002

1297d12d-c15c-484c-8299-e98fb828b16e
Hannelore Schijf
Senior Consultant

Dorine Olyslager
Office Manager
dorine@doctorconnect.nl
085-200 6199

Word jij onze nieuwe collega?

DoctorConnect heeft de ambitie om nog meer artsen te kunnen begeleiden in hun loopbaan en daarom zijn wij op zoek naar versterking. Heb je ervaring met loopbaanbegeleiding en recruitment van artsen, minimaal HBO werk- en denkniveau en kan jij ons helpen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en naar een nog hoger niveau te tillen? Dan komen we graag met je in contact.


Ik wil hierover persoonlijk contact