Spring naar content

Coachen van carrières is een vak apart

Het coachen van carrières is een vak apart. Als het om artsen gaat, wordt het nóg specifieker. En zelfs daarin hebben onze coaches ieder hun eigen specialisme. Zo zorgt DoctorConnect ook voor jouw gezonde carrière. Neem bijvoorbeeld Inge Kroese:

Als voormalig huisarts kent Inge de medische wereld van binnenuit. In coaching ligt de nadruk op weer meer leren voelen, voor mensen met beide benen stevig op de grond. Inge begeleidt jou vanuit een systemisch perspectief. Dat betekent dat je meer grip krijgt op jouw patronen door uit te zoomen en te onderzoeken hoe ze samenhangen met dynamieken in jouw (werk)omgeving en geschiedenis. Inge komt snel tot de kern, waar het voor jou werkelijk om draait. De rode draad is het verbinden van je hart met je hoofd. Het blijft niet bij ’praten over’. De ervaring staat centraal. Ze legt bloot waar het stagneert en helpt je in beweging te brengen wat vastzit. Zodat jij ook echt verder kan.

Inge is LVSC gecertificeerd coach en trainer en NLP-practitioner. Na de huisartsopleiding volgde ze jarenlang opleidingen in transactionele analyse, systemisch werken, lichaamswerk en NLP.

 

 

 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze artsen zeggen

×

Stuur ons een appje!

×