Spring naar content

“DoctorConnect heeft me op het juiste pad geholpen”

In het derde jaar van zijn huisartsenopleiding barst Jasper Padding van de energie. Hij kan niet wachten om de praktijk in te gaan en later een eigen ‘toko’ neer te zetten. Vier jaar geleden had Jasper dat nauwelijks durven dromen.

“Na twee keer te zijn afgewezen voor de huisartsenopleiding zat ik echt in een dal. Tussendoor had ik ervaring opgedaan, onder meer op de spoedeisende hulp en interne geneeskunde. Ik volgde inmiddels zelfs een opleiding geriatrie. Maar ik was totaal niet happy in de wereld van het  ziekenhuis. Toen ik besloot daarmee te stoppen, zag ik even geen toekomst als arts. Het was een worsteling.

In die periode kwam ik in contact met Edmée. De eerste persoonlijke kennismaking daarna duurde zeker een uur. Het was heel persoonlijk, ze wilde graag weten hoe ze mij kon helpen. Dat ik per se huisarts wilde worden, was duidelijk. Maar ik moest door de sollicitatie zien te komen. Edmée beloofde me daarbij te helpen, verwees me naar een coach en intussen werd ik gedetacheerd in de ouderenpsychiatrie.

Een super deal! Ik deed nog meer werkervaring op en de coach bereidde me voor op een sollicitatiegesprek waar de commissie simpelweg niet omheen zou kunnen. Zij had heel specifieke expertise op dit vlak, dat hielp enorm. Zelf zou ik die stap nooit hebben gezet, nu wel op initiatief én kosten van DoctorConnect. Het lukte en na zes jaar omzwervingen, zat ik eindelijk op mijn plek!”

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze klanten zeggen

×

Stuur ons een appje!

×