Spring naar content

DoctorConnect kent mij door en door

Arts Raoul van Nistelrooij is al sinds het begin van DoctorConnect nauw met ons verweven als kandidaat én klant en vooral een heel warme relatie. Eigenlijk kan hij dat zelf het beste verwoorden:

“Ik ken het artsenvak in zijn volle breedte, van traumatologie tot psychiatrie en van huisarts tot verzekeringsarts. In 2011 heb ik het sociale domein opgezocht en dat bleek het leukste wat ik tot nu toe heb gedaan. Hier kan ik al mijn ervaring kwijt. Aanvankelijk in loondienst, maar ik vond het er te commercieel aan toe gaan. Het gaat om mensen, dat besef miste ik nogal eens. Dus moest ik het zelf maar eens laten zien. Eerst als zzp’er en in 2018 heb ik JPH Consult opgericht, een sociaal-medische adviseur omtrent WMO, participatiewetgeving en gehandicaptenparkeervoorzieningen.

Als zelfstandige kwam ik in contact met Claudia, toen DoctorConnect nog maar net bestond. Zij begreep mijn ambitie heel goed en plaatste me bij een verzekeraar, waar ik het sociale domein hielp opzetten. In die rol heb ik zelf mensen van DoctorConnect aangetrokken. En toen JPH Consult op poten stond, heb ik voor mijn eigen bedrijf óók weer zaken gedaan met Claudia. Een mooie wisselwerking, op basis van veel vertrouwen in elkaar.

Bij DoctorConnect kennen ze mij door en door. Ze kunnen beter matchen, omdat ze weten wat voor vlees ze in de kuip hebben. Door COVID staan mijn activiteiten helaas op een laag pitje. Omdat de rekeningen wel moeten worden betaald, heb ik mezelf weer laten bemiddelen. Uiteraard door DoctorConnect.”

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze artsen zeggen

×

Stuur ons een appje!

×