Spring naar content

Monique zorgt voor jouw gezonde carrière

Het coachen van carrières is een vak apart. Als het om artsen gaat, wordt het nóg specifieker. En zelfs daarin hebben onze coaches ieder hun eigen specialisme. Zo zorgt DoctorConnect ook voor jouw gezonde carrière.

Monique van Baar is sinds 2019 vaste coach voor DoctorConnect. Samen met Claudia Huls heeft ze aan de wieg gestaan van onze dienstverlening op het gebied van re-integratie. Sinds 2002 werkt zij met veel plezier en passie als coach en trainer.

Op een persoonlijke en prettige wijze nodigt ze artsen en medisch specialisten uit om ruimte te creëren in hun werk en leven. Op een gezonde wijze, in balans en passend bij hun drijfveren, kwaliteiten en mogelijkheden. Met focus, vertrouwen, plezier en energie. Dat doet Monique vanuit een rijke persoonlijke ervaring en professionele expertise, met 30 jaar ervaring met persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, en meer dan 20 jaar ervaring met vitaal leiderschap en teamontwikkeling.

Monique nodigt je met haar krachtige en succesvolle programma’s uit om als arts ruimte te creëren om licht, vrij, energiek en waardevol te werken en te leven. Om gericht in acties en beweging te komen. Op een manier die volledig bij jou past.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze artsen zeggen