Spring naar content

Movir: “DoctorConnect maakt de cirkel rond”

Eén arts die zich had verzekerd bij Movir. Daarmee begon onze relatie met de inkomensverzekeraar een jaar geleden. Want die ene arts schakelde ons in, en door een succesvolle re-integratie heeft zij een nieuwe toekomst in de zorg gevonden. Zó kwam René Visser, re-integratiemanager bij Movir, achter het bestaan van DoctorConnect. Inmiddels zijn we officieel provider van de verzekeraar. René vertelt over de samenwerking.

“De dienstverlening van DoctorConnect is uniek en  zat nog niet in onze providerboog. Ik ken geen andere partij die artsen re-integreert én aan een passende baan helpt. De achterliggende missie om artsen te behouden voor de zorg, spreekt mij enorm aan. Coaches om mensen te re-integreren zijn er meer dan genoeg; DoctorConnect maakt de cirkel rond.”

“Na het eerste succes besloten we een pilot van 10 artsen met elkaar aan te gaan. Twee trajecten liepen anders dan gedacht. Daar had DoctorConnect geen invloed op. Alle andere trajecten leverden een mooi resultaat op.  Voor de artsen zelf en ook voor Movir. De processen verliepen heel soepel en de contacten waren fijn. En álle artsen hebben dat ook zo ervaren.”

“Helaas is een terugkeer in de zorg voor de meeste artsen geen optie. Veel artsen vinden het erg lastig om hun vak op te geven, als omstandigheden daartoe dwingen. Dan checken we eerst of re-integratie binnen de zorg zinvol is. Zo ja, dan bereiken de consultants van DoctorConnect verrassende resultaten, door toegankelijk en eerlijk te sparren met de arts en met ons. Na veel negativiteit zien mensen weer perspectief.”

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze artsen zeggen