Spring naar content

Priscilla van Rijn is onze nieuwe Projectleider Interim

In korte tijd meerdere functies uitvoeren in verschillende werkvelden. Voor veel artsen is dat een heel aantrekkelijk idee. Daarom maakt DoctorConnect er werk van. Priscilla van Rijn is onze gloednieuwe Projectleider Interim. “Detachering is nog niet heel gebruikelijk voor artsen. Wij bieden projecten aan van een paar weken tot een jaar. Ideaal als je niet precies weet welke kant je op wil, of als je gewoon houdt van afwisseling. Interim-functies geven je de kans om snel veel ervaring op te doen.”

Priscilla is een creatieve ondernemer, die bijvoorbeeld De Dokterstelefoon heeft geïnitieerd, een call center voor huisartsenpraktijken. In die hoedanigheid leerde ze DoctorConnect kennen en dat klikte. “Ik heb geen zorgachtergrond, maar vind het wel een boeiende markt. Er is zeker ruimte voor verbetering, op de eerste plaats om het werk voor zorgprofessionals draaglijker te maken, en leuker. Daar hoop ik een bijdrage aan te leveren, met mijn positieve karakter en ambitieuze inzet!”

 

 

 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Daar bellen wij graag met je over! Laat je telefoonnummer hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze artsen zeggen