Spring naar content

ANIOS ouderengeneeskunde

Zoek je als ANIOS naar mogelijkheden in de ouderengeneeskunde? Of je nu aan het begin staat van je carrière, al een tijdje arts bent, of overweegt om over te stappen naar een ander specialisme; bij DoctorConnect helpen we je de ideale baan te vinden. Met bijna 25 jaar  ervaring in werving, coaching en loopbaanbegeleiding van medisch specialisten en basisartsen, en een uitgebreid netwerk in de gezondheidszorg, zijn wij specialist in gezonde carrières.

Een zorgvuldige carrièrekeuze

We vinden het belangrijk dat jouw carrièrewensen perfect aansluiten bij de behoeften van de opdrachtgever. De tijd en aandacht die wij investeren in zowel kandidaten als klanten, betaalt zich terug in waardevolle relaties. Wij doen ons werk het beste als we elkaar écht kennen. Zo garanderen we een toekomst waarin jij je plek vindt als ANIOS in de ouderengeneeskunde.

In de ouderengeneeskunde draait het vaak om flexibele werktijden en persoonlijke zorg. De vraag naar ANIOS ouderengeneeskunde neemt toe door de vergrijzing en de complexiteit van zorg voor ouderen.  Het werk biedt unieke uitdagingen, zoals het omgaan met chronische aandoeningen, palliatieve zorg en het ondersteunen van mantelzorgers.

Regio's

Functie niveau

Ervaren ANIOS Ouderengeneeskunde

Per In overleg

Ben jij een gepassioneerd arts met een hart voor de ouderenzorg? Heb je ervaring en affiniteit met het diagnosticeren en behandelen van zorgvragers en de oudere doelgroep? Wil jij je verder ontplooien binnen dit medische vakgebied en ambieer je om Specialist Ouderengeneeskunde te worden? Dan is dit dé kans voor jou!

ANIOS Ouderengeneeskunde, Haarlem

Per Direct

Als ANIOS kun je bij deze opdrachtgever in de Ouderenzorg afwisselend werken binnen de GRZ en de WLZ of dagwaarneming. Je werkt in Noord-Holland (regio Haarlem) en je hebt interesse in het vakgebied ouderengeneeskunde. Uren in overleg. Zij  zorgen ervoor dat jouw werkpakket aansluit bij jou als persoon én je ambities. Bij deze instelling krijg je flexibiliteit en mag je je eigen agenda beheren.

Specialist Ouderengeneeskunde regio Rotterdam

Per Direct

Ben jij een Specialist Ouderengeneeskunde en wil je bijdragen aan de geluksmomenten van ouderen? Word jij enthousiast van de oudere doelgroep en wil je graag verbinding met hen maken? Zoek je een werkplek waar je kunt meebouwen aan de organisatie en kwaliteit van zorg? Dan is dit de ideale plek voor jou!

Specialist Ouderengeneeskunde of ervaren basisarts

Per Direct

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde of basisarts met ervaring in de ouderenzorg? Heb je behoefte aan een andere werkomgeving, diversiteit en uitdaging? Wil jij graag de verbinding maken tussen de eerstelijnszorg en ouderengeneeskunde? Doe jij dit het liefst op een tropisch eiland? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven! 

Specialist Ouderengeneeskunde Korsakov

Per In overleg

Voor een van de aantrekkelijkste opdrachtgevers in Zuid Limburg werven wij een specialist ouderengeneeskunde. In de rol van Specialist Ouderengeneeskunde krijg je de kans om te werken binnen het regionaal expertisecentrum Korsakov, waarbij je niet alleen een expert bent in je vakgebied, maar ook een essentiële, vaste gesprekspartner voor de Raad van Bestuur en Directie. Zij zijn op zoek naar een toegewijde arts om onder andere als supervisor te fungeren binnen ons gespecialiseerde Korsakovteam voor de intra- en extramurale zorg van 60 bewoners met het syndroom van Korsakov. In deze rol werk je in de directe patiëntenzorg samen met basisartsen, neem je de regie over behandelingen, en draag je bij aan beleidsontwikkeling. Coördinatie van zorg, overleg met huisartsen en andere zorginstellingen maken ook deel uit van deze uitdagende functie. Daarnaast heb je een adviserende rol binnen het ambulante Korsakov team en ontwikkel je scholingen en trainingen voor andere professionals. Jouw expertise draagt direct bij aan de kwaliteit van leven van onze bewoners! Ook als basisart en als je op ZZP basis wilt werken, spreken we je graag.

Specialist Ouderengeneeskunde

Per In overleg

Weet jij als specialist ouderen geneeskunde als geen ander hoe je de beste medische zorg biedt aan cliënten? Vind jij oprechte aandacht ook heel belangrijk en wil je vrijheid in hoe jij je vak uitvoert? Wil je meer ruimte en tijd om er achter te komen wat de cliënt belangrijk vindt en een bijdrage leveren aan ontwikkelingen in de ouderenzorg. Zoek je een organisatie die jouw enthousiasme toejuicht. Dan hebben wij de baan voor je! 

Vind de ANIOS ouderengeneeskunde vacature die bij je past

Werken als ANIOS in de ouderengeneeskunde draagt bij aan de maatschappij. Het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van ouderen heeft een positieve impact op de samenleving. Daarnaast is er in de sector een groeiende vraag naar deskundige professionals, wat zorgt voor uitstekende carrièrevooruitzichten voor professionals die geïnteresseerd zijn in het werkveld van keuringsartsen. Samen verkennen we de mogelijkheden en helpen we je bij het vinden van een passende en uitdagende functie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.