Spring naar content

Anios vacatures

Ben je op zoek naar Anios vacatures? Dan kunnen wij je zeker helpen! DoctorConnect biedt de begeleiding die je nodig hebt als je op zoek bent naar een baan die écht bij je past. Staat de juiste anios vacature er niet voor je tussen? Wij helpen je graag in de zoektocht. Hierbij houden we rekening met je wensen, ambities en eerdere werkervaringen. Op deze manier vinden wij samen met jou de perfecte vervolgstap voor jouw carrière.

Anios vacatures bij DoctorConnect

DoctorConnect heeft altijd een anios vacature die bij je past. Hebben we ‘m niet in onze lijst met vacatures staan? Dan gaan we samen met jou op zoek. Of je nu nog niet weet waar je in wilt specialiseren of al zeker bent van je specialisme. Wij zijn als medisch uitzendbureau gespecialiseerd in het plaatsen van artsen en medische specialisten op de juiste werkplek.

Een carrièrekeuze moet in beide gevallen kloppen, anders doen we zowel jou als de medische organisatie tekort. Daarom willen we graag een relatie opbouwen die warm en persoonlijk is, maar ook scherp. Zo checken wij de registraties en referenties van de medische organisaties. Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat je aan je toekomstige werkgever hebt. Maar ook wat de medische organisatie aan jou heeft als Anios. Wanneer dat zo is, dan klopt het.

Regio's

Functie niveau

ANIOS Bedrijfsgeneeskunde/Bedrijfsarts Breda

Per Direct

Wil jij graag werken in een omgeving, waar geen dag hetzelfde is binnen de regio Breda? Elke werkdag werk met impact doen én in een enthousiast team van professionals werken tegen een uitstekend salaris? Word bedrijfsarts bij onze opdrachtgever. Je gaat aan de slag voor verschillende klanten, op locatie in de sectoren industrie & vervoer en semi-overheid in de regio Breda t. In de bedrijfsgeneeskunde staat het welzijn en functioneren van de patiënt centraal. Niet de ziekte. Het mooie van dit specialisme is dat je gaat kijken naar wat wel mogelijk is en je levert een actieve bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers van jouw klant. Wil jij hier een bijdrage in leveren dan gaan wij graag met jou in gesprek! De juiste arts op de juiste plek! Dat is wat wij doen.

ANIOS Cardiologie

1 juli 2024

Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar ze investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Cardiologie in de regio Apeldoorn en Zutphen? Ook als je interesse hebt in meerdere specialismen, in voorbereiding op een andere specialisatie of opleiding, ben je van harte welkom en spreken wij je graag. Je start als ANIOS Cardiologie. De juiste arts op de juiste plek!

Anios bedrijfsgeneeskunde ook ZZP Zuid-Holland

Per In overleg

Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je samen met een hecht multidisciplinair team ondersteunt bij verzuim en inzetbaarheidsvraagstukken bij diverse opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland ? Wil jij naast spreekuren ook andere expertises ontwikkelen?  Dan spreken wij je graag voor deze vacature!

De juiste arts op de juiste plek

Wil je als eerste op de hoogte zijn nieuwe Anios vacatures? Of ben je benieuwd of wij je kunnen helpen met vinden van de baan die bij je past? Neem dan telefonisch contact op via +31 85 200 6199 of mail naar info@doctorconnect.nl of je kunt je gratis inschrijven via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.