Spring naar content

Coach voor artsen

Dit is DoctorConnect!

Een vitale arts in een gezonde organisatie. Dat is het recept voor de beste zorg en de drijfveer van DoctorConnect. Omdat vitaliteit nooit vanzelf spreekt, bieden wij artsen alle ondersteuning voor een duurzame carrière. En adviseren wij opdrachtgevers in goed werkgeverschap. Telkens als carrières een impuls nodig hebben, staan wij in de startblokken. Met de mooiste vacatures, coaching en ondersteuning bij re-integratie.

Wil jij bij óns werken? 

DoctorConnect wil nóg meer artsen begeleiden in hun loopbaan en nóg meer zorginstellingen helpen met hun HR-vraagstukken. Daarom zoeken wij versterking. Heb jij ervaring met coaching en loopbaanbegeleiding (van artsen)? Werk je minimaal op HBO-niveau? Dan zou jij weleens onze gedroomde kandidaat kunnen zijn!

Wat ga je doen?

Als coach houd je je bezig met de coaching en loopbaanbegeleiding van artsen die wij begeleiden in een re-integratie- of outplacementtraject. Je bent ook een volwaardige gesprekspartner van onze opdrachtgevers (de werkgevers) en verzorgt de benodigde voortgangsrapportages. Samen met een ervaren Consultant werk je aan een effectieve loopbaan- en arbeidsmarktverkenning. Jouw coaching is gericht op het versterken van de persoonlijke effectiviteit en persoonlijk vitaal leiderschap van de arts. We bouwen aan een stevig en gezond fundament. Door jouw verdiepende aanpak is de kans op duurzame inzetbaarheid het grootst. Je gaat samen op verkenning, onderzoeken en bouwen het beeld op. Je zorgt voor meer zelfinzicht, ervaart en oefent met hoe het ánders kan: met meer plezier, energie, vertrouwen en impact voor de arts.

Wat moet je daarvoor kunnen? 

Ben je bekend met HR-trajecten (zoals re-integratie & outplacemement, loopbaanbegeleiding & coaching), heb je minimaal HBO-werk- en denkniveau? En kun jij ons helpen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en naar een nog hoger niveau te tillen? Dan komen wij graag met jou in contact! Affiniteit met de zorg is een pré. Ervaring met het coachen van hoog opgeleiden een must.

Wat krijg je daarvoor terug? 

Een baan vol vrijheid op een toplocatie in het centrum van Breda. Afhankelijk van je opleiding en ervaring doen wij je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Bel met Claudia Huls (06-14233051) voor meer informatie. Neem zeker ook een kijkje op onze website www.doctorconnect.nl.