Spring naar content

Consultant basisartsen en medisch specialisten

Wil jij bij óns werken? 

DoctorConnect wil nóg meer artsen begeleiden in hun loopbaan en nóg meer zorginstellingen helpen met hun HR-vraagstukken. Daarom zoeken wij versterking. Heb jij ervaring in loopbaanbegeleiding en recruitment van artsen? Werk je minimaal op HBO-niveau? Dan zou jij weleens onze gedroomde kandidaat kunnen zijn!

Wat ga je doen?

Als consultant houd je je bezig met de werving en loopbaanbegeleiding van artsen. Je bent ook een volwaardige gesprekspartner van opdrachtgevers en probeert vraag en aanbod optimaal samen te brengen.

Wat moet je daarvoor kunnen? 

Ben je bekend met HR-trajecten (zoals recruitment, detachering, loopbaanbegeleiding & coaching), heb je minimaal HBO-werk- en denkniveau? En kun jij ons helpen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en naar een nog hoger niveau te tillen? Dan komen wij graag met jou in contact! Affiniteit met de zorg is een pré.

Wat krijg je daarvoor terug? 

Afhankelijk van je opleiding en ervaring doen wij je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Bel met Claudia Huls (06-14233051) of Edmée van Montfort (06-11453373) voor meer informatie. Neem zeker ook een kijkje op www.doctorconnect.nl.

Dit is DoctorConnect 

De juiste arts op de juiste plek, dat is onze taak. En een verantwoordelijkheid die verder gaat dan een mooie match. Wij bemiddelen niet alleen artsen, we begeleiden ze op hun carrièrepad. Die tijd en aandacht betaalt zich terug in waardevolle relaties tussen onze kandidaten en klanten.

We snappen de problematiek van organisaties en kennen de vraagstukken van artsen. Overal waar artsen worden gevraagd -op logische en ook minder voor de hand liggende plekken-, kennen wij de weg en werken we voor de beste werkgevers. We laten een andere wereld zien. En vinden altijd een toekomst voor gemotiveerde artsen.

DoctorConnect biedt artsen de kans om in verschillende ‘keukens’ te kijken en een goed beeld te vormen van de geneeskundige arbeidsmarkt. Bij DoctorConnect begeleiden wij artsen naar een plek die écht past, werkinhoudelijk en persoonlijk. Wij lopen een eindje mee, tot de arts vol vertrouwen het nieuwe carrièrepad bewandelt.

Solliciteer direct. Mail je cv naar claudia@doctorconnect.nl.

×

Stuur ons een appje!

×