Spring naar content

Keuringsarts vacatures

De rol van keuringsarts binnen de gezondheidszorg is belangrijk en veelzijdig. Als keuringsarts speel je een cruciale rol in het beoordelen van de gezondheidstoestand van individuen op de werkvloer.

Wat doet een keuringsarts?

Als keuringsarts ben je verantwoordelijk voor medische keuringen. Deze kunnen variëren van medische keuringen voor specifieke beroepen bij onder andere defensie en de offshore, maar ook voor reisvaccinaties of hoogwaardig geneesmiddelenonderzoek. Je beoordeelt de fysieke en mentale geschiktheid van personen voor bepaalde taken of functies. Het advies dat je geeft, speelt vervolgens een cruciale rol in het besluitvormingsproces.

Bekijk alle vacatures

Carrièremogelijkheden en ontwikkeling

Een vacature als keuringsarts biedt veel mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en specialisatie. Er is een groeiende vraag naar deskundige keuringsartsen, wat zorgt voor goede carrièrekansen en stabiliteit in de baan. Een ander groot voordeel van werken als keuringsarts is dat je over het algemeen regelmatige werktijden hebt. Ook zijn er veel vacatures die je parttime kunt bekleden.

Vereisten voor werken als keuringsarts

Vaak kan je als basisarts aan de slag als keuringsarts. Vooral als je affiniteit hebt met preventieve zorg, is deze functie vaak een echte match. In sommige gevallen zijn er extra vereisten, maar daar begeleiden wij je graag bij. Zo vinden we de vacature die bij jou past.

Keertje bellen?

Ben je geïnteresseerd in een carrière als keuringsarts of wil je meer weten over de beschikbare vacatures in dit vakgebied? Neem dan contact op met voor meer informatie. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en advies voor medische professionals die geïnteresseerd zijn in het werkveld van keuringsartsen. Samen verkennen we de mogelijkheden en helpen we je bij het vinden van een passende en uitdagende functie.

×

Stuur ons een appje!

×