Spring naar content

Onze aanpak

Of je nu opdrachtgever bent of kandidaat: je wilt precies weten wat je kunt verwachten in de samenwerking met DoctorConnect. De juiste arts op de juiste plaats, de vervolgstap in de loopbaan van jou als arts: het zijn belangrijke keuzes die je maakt. Het is dan ook van belang dat iedere stap in het recruitmentproces zorgvuldig en in goed overleg wordt gezet.

Zoek je een arts?

Ieder traject bij DoctorConnect start met heldere afspraken over het proces, zodat alle partijen duidelijkheid hebben over het verloop van de procedure. Voor het opstellen van het gewenste profiel voeren wij gesprekken met jou(w) (organisatie). Daarna volgt de zoektocht naar geschikte kandidaten. Deze komen uit ons netwerk of worden door ons gezocht en zorgvuldig geselecteerd. Kandidaten worden persoonlijk gesproken, de BIG registratie wordt gecheckt en er worden minimaal twee referenties door ons benaderd. Zowel opdrachtgever als kandidaat houden wij bij iedere stap in het proces zorgvuldig op de hoogte. Aan het einde van het selectieproces hebben wij alles in het werk gesteld om een goede basis te leggen voor een succesvolle samenwerking tussen jullie beiden.

Ben je een arts?

In een persoonlijke kennismaking gaat DoctorConnect uitgebreid in op jouw wensen en ambities. Ook je vragen over carrièremogelijkheden (en –switch) komen aan bod. Onze kennis van de arbeidsmarkt in de zorg, helpt jou de context en mogelijkheden helder te krijgen. Vervolgstappen hierin concretiseren wij met o.a. meeloopdagen, gesprekken met artsen die voor vergelijkbare keuzes stonden en andere oriëntatie mogelijkheden.

Tijdens de sollicitatieprocedure bij onze opdrachtgever(s) maken we heldere afspraken over het proces, zodat alle partijen duidelijkheid hebben over het verloop van de procedure. Aan het einde van de sollicitatie(s) is alles in het werk gesteld om een goede basis te leggen voor de start bij jouw nieuwe werkgever.

Meer weten? Neem contact met ons op.

×

Stuur ons een appje!

×