Spring naar content

Onze coaches

DoctorConnect is dé loopbaancoach voor artsen en medisch specialisten. Daarom geven wij graag een impuls aan jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière. Zo haal je het maximale uit jezelf als persoon en als arts. Wij werken samen met meerdere coaches, ieder met hun eigen achtergond en ervaring. Wil jij eens sparren hoe coaching jou verder helpt? Neem vrijblijvend contact op.

Monique van Baar

“Plezier, vitaliteit en veerkracht dragen bij aan het succesvol realiseren van jouw doelen.” Dat is het adagium van Monique van Baar. Ze heeft zichzelf altijd uitgedaagd om haar grenzen te verleggen. “Ik hou van pionieren, nieuwe dingen ontdekken en ontwikkelen. Het is daarom niet vreemd dat ik in 2002 ondernemer ben geworden. Wat ik verworven heb, is dat ik speels en met vertrouwen in mijn werk en leven sta. Lichtvoetig in plaats van zwaar en kritisch. Ik ervaar dat ik vrijer mezelf kan laten zien en anderen uitnodig dat ook te doen. Omdat je elkaar zo inspireert en op een hoger plan brengt. Hierdoor is mijn werk niet alleen leuker geworden, ik ben ook energieker en succesvoller in wat ik doe.”

Wil jij ook ontdekken hoe je met meer plezier, vitaliteit en veerkracht in je werk kunt staan? En hoe je daarmee het verschil maakt voor jouw omgeving en organisatie? Monique nodigt je uit om dat samen te verkennen. En vervolgens te bepalen wat je concreet nodig hebt om dingen te veranderen, op persoonlijk, team- en organisatieniveau. Zodat jij met een positieve drive nog meer waarde toevoegt aan jezelf en de organisatie.

Saskia Knoops

Saskia Knoops heeft een achtergrond als internist-intensivist en ervaring binnen de palliatieve zorg en interne ouderengeneeskunde. “Ik heb me jarenlang ingezet voor goede patiëntenzorg en als coach ben ik enorm gedreven bij te dragen aan goede zorg voor de zorgprofessional.” Want werken als arts is heel mooi, maar ook veeleisend.

Wil jij je niet alleen vakinhoudelijk ontwikkelen, maar ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat je groeit als mens en als professional? Of loop je, net als steeds meer zorgprofessionals, tegen problemen aan en zoek je helderheid en structuur om weer verder te kunnen? Saskia kan je helpen.

“Mijn manier van coachen is oplossingsgericht en positief en ik ondersteun je bij het vinden van je eigen antwoorden en oplossingen. Dit doe ik op een enthousiaste en empathische wijze waarbij ik rust, warmte en humor combineer met een scherpe analytische blik. Door mijn jarenlange ervaring als dokter ken ik de medische wereld van binnenuit en voel ik goed aan wat er speelt.” Saskia heeft een NOBCO-geaccrediteerde coach-opleiding gevolgd en maakt gebruik van technieken zoals Transactionele Analyse, Acceptance and Commitment Therapy(ACT), NLP en Voice Dialogue.

 

Maaike van ’t Hull

Als gecertificeerd coach en interim zorgrecruiter, is Maaike van ’t Hull een ideale sparring partner voor zorgprofessionals die vastlopen in hun loopbaan of persoonlijk leven. Sinds 2016 is zij ICF Professional Coach. Je kunt bij Maaike terecht voor een traject op maat. Eerst definieert ze jouw coachingsvraag en dan ga je samen aan de slag: met gesprekken, oefeningen en soms wat huiswerk. Het doel is om jouw blik te verruimen en daarmee jouw vraag te beantwoorden. Maaike kent de dynamiek van de zorgsector goed. Daarnaast is Maaike Accredited Practitioner van het Integrative Enneagram. Een Enneagram geeft veel inzicht over je motivatie en daaruit voortkomend gedrag. Door een rapport op te laten maken, waartoe Maaike bevoegd is, en coaching te ontvangen, heb je een leven lang inspiratie voor zelfontwikkeling.

 

Andries Breel

Je komt tijdens je loopbaan soms situaties tegen waarin het fijn is als iemand met je meekijkt. Iemand met een open blik, die je helpt weer even scherp te stellen. Iemand waar je mee kunt sparren, die je helpt je blikveld te verruimen en waarmee je samen een nieuwe weg naar voren kunt uitstippelen. Om vervolgens met vertrouwen en kracht weer verder te gaan op jouw loopbaanpad.

Andries is een ervaren coach die je doelgericht ondersteunt bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling en loopbaanvragen. Hij combineert een warm luisterend oor met een scherpe analytische blik en een nieuwsgierige intuïtie. Deze kwaliteiten zet hij in om samen met jou in kaart te brengen waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en waar je heen wil. Vervolgens begeleidt hij je bij het uitwerken van de stappen die je te zetten hebt om verder te komen.

Andries heeft professionals gecoacht en getraind in een verscheidenheid aan werkvelden en sectoren en daarmee een brede ervaring opgebouwd. Hij investeert veel in zijn eigen ontwikkeling om dit in zijn coaching weer door te kunnen geven. Andries heeft een NOBCO-geaccrediteerde coach-opleiding gevolgd en put bij zijn begeleiding o.a. uit het gedachtegoed van Rationeel-Emotieve Training (RET), Positieve Psychologie, Dynamisch Coachen en Mindfulness.