Spring naar content

Coaching

Zorg voor je loopbaan

Als arts word je volop uitgedaagd om de juiste carrièrekeuzes te maken, om te blijven groeien in je vak, werkdruk te weerstaan en hoge verwachtingen in te lossen.

DoctorConnect is dé loopbaancoach voor artsen en medisch specialisten. Wij werken samen met meerdere coaches, ieder met hun eigen achtergond en ervaring.

Wil jij eens sparren over hoe coaching jou verder helpt? Neem vrijblijvend contact op.

 

Monique van Baar

Sinds 2019 werkt Monique met veel plezier en passie als coach en trainer voor DoctorConnect. Ze nodigt artsen en medisch specialisten uit om meer ruimte te creëren om echt het verschil te kunnen maken in dat wat ze doen. Met focus, vertrouwen, plezier en energie. Dat doet ze vanuit een rijke persoonlijke ervaring en professionele expertise, met 30 jaar ervaring met persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, en meer dan 20 jaar ervaring met vitaal leiderschap en teamontwikkeling.

Monique nodigt je met haar krachtige en succesvolle programma’s uit om ruimte te creëren om licht, vrij, energiek en waardevol te werken en te leven. Om gericht in acties en beweging te komen. Op een manier die volledig bij jou past.

 

Marianne Brouwers

Marianne Brouwers is huisarts (niet-praktiserend) en een ervaren NHG-supervisor/coach. Zij begeleidt vooral jonge artsen, al dan niet in opleiding, die hun weg zoeken in het werkveld. Vragen die voorbijkomen in haar praktijk: Hoe vul ik mijn vak in? Wat voor arts wil ik zijn voor mijn patiënten, en hoe bereik ik dit? Hoe match ik mijn werk met mijn privéleven? Hoe ga ik om met tijdsdruk? Hoe draai ik een efficiënt spreekuur?

Als begeleider is Marianne toegankelijk, nuchter, kritisch en confronterend. Ze brengt je met humor in beweging en verleidt je zo tot ander gedrag. Omdat ze zelf lang in het zorgonderwijs heeft gewerkt én is gepromoveerd, weet ze als geen ander wat er wordt gevraagd van jonge artsen. Jonge artsen die door Marianne gecoacht zijn, zeggen over haar: “Ze valt op door haar integriteit en creativiteit. Met haar methode kom je dicht bij jezelf te staan en ontdek je passende carrièrestappen.” “Marianne is goed in luisteren en het stellen van kritische vragen.” “Deze coach geeft ruimte en respect en is niet veroordelend”.

 

Andries Breel

Je komt tijdens je loopbaan soms situaties tegen waarin het fijn is als iemand met je meekijkt. Iemand met een open blik, die je helpt weer even scherp te stellen. Iemand waar je mee kunt sparren, die je helpt je blikveld te verruimen en waarmee je samen een nieuwe weg naar voren kunt uitstippelen. Om vervolgens met vertrouwen en kracht weer verder te gaan op jouw loopbaanpad.

Andries is een ervaren coach die je doelgericht ondersteunt bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling en loopbaanvragen. Hij combineert een warm luisterend oor met een scherpe analytische blik en een nieuwsgierige intuïtie. Deze kwaliteiten zet hij in om samen met jou in kaart te brengen waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en waar je heen wil. Vervolgens begeleidt hij je bij het uitwerken van de stappen die je te zetten hebt om verder te komen.

Andries heeft professionals gecoacht en getraind in een verscheidenheid aan werkvelden en sectoren en daarmee een brede ervaring opgebouwd. Hij investeert veel in zijn eigen ontwikkeling om dit in zijn coaching weer door te kunnen geven. Andries heeft een NOBCO-geaccrediteerde coach-opleiding gevolgd en put bij zijn begeleiding o.a. uit het gedachtegoed van Rationeel-Emotieve Training (RET), Positieve Psychologie, Dynamisch Coachen en Mindfulness.

 

×

Stuur ons een appje!

×