Spring naar content

Coaching

Zorg voor je loopbaan

Als arts word je volop uitgedaagd om de juiste carrièrekeuzes te maken, om te blijven groeien in je vak, werkdruk te weerstaan en hoge verwachtingen in te lossen.

DoctorConnect helpt je die uitdagingen te lijf te gaan. Als het spannend wordt, maar liever daarvoor al. Want ook preventief kunnen we veel voor je betekenen. Een gezonde loopbaan vraagt onderhoud, zoals reflectie en ontwikkeling met een coach. Ken jezelf als mens en arts, daar begint alles mee.

DoctorConnect is dé loopbaancoach voor artsen en medisch specialisten. Wij werken samen met meerdere coaches, ieder met hun eigen achtergond en ervaring.

Wil jij eens sparren over hoe coaching jou verder helpt? Neem vrijblijvend contact op.

 

Monique van Baar

“Plezier, vitaliteit en veerkracht dragen bij aan het succesvol realiseren van jouw doelen.” Dat is het adagium van Monique van Baar. Ze heeft zichzelf altijd uitgedaagd om haar grenzen te verleggen. “Ik hou van pionieren, nieuwe dingen ontdekken en ontwikkelen. Het is daarom niet vreemd dat ik in 2002 ondernemer ben geworden. Wat ik verworven heb, is dat ik speels en met vertrouwen in mijn werk en leven sta. Lichtvoetig in plaats van zwaar en kritisch. Ik ervaar dat ik vrijer mezelf kan laten zien en anderen uitnodig dat ook te doen. Omdat je elkaar zo inspireert en op een hoger plan brengt. Hierdoor is mijn werk niet alleen leuker geworden, ik ben ook energieker en succesvoller in wat ik doe.”

Wil jij ook ontdekken hoe je met meer plezier, vitaliteit en veerkracht in je werk kunt staan? En hoe je daarmee het verschil maakt voor jouw omgeving en organisatie? Monique nodigt je uit om dat samen te verkennen. En vervolgens te bepalen wat je concreet nodig hebt om dingen te veranderen, op persoonlijk, team- en organisatieniveau. Zodat jij met een positieve drive nog meer waarde toevoegt aan jezelf en de organisatie.

 

Marianne Brouwers

Marianne Brouwers is huisarts (niet-praktiserend) en een ervaren NHG-supervisor/coach. Zij begeleidt vooral jonge artsen, al dan niet in opleiding, die hun weg zoeken in het werkveld. Vragen die voorbijkomen in haar praktijk: Hoe vul ik mijn vak in? Wat voor arts wil ik zijn voor mijn patiënten, en hoe bereik ik dit? Hoe match ik mijn werk met mijn privéleven? Hoe ga ik om met tijdsdruk? Hoe draai ik een efficiënt spreekuur?

Als begeleider is Marianne toegankelijk, nuchter, kritisch en confronterend. Ze brengt je met humor in beweging en verleidt je zo tot ander gedrag. Omdat ze zelf lang in het zorgonderwijs heeft gewerkt én is gepromoveerd, weet ze als geen ander wat er wordt gevraagd van jonge artsen. Jonge artsen die door Marianne gecoacht zijn, zeggen over haar: “Ze valt op door haar integriteit en creativiteit. Met haar methode kom je dicht bij jezelf te staan en ontdek je passende carrièrestappen.” “Marianne is goed in luisteren en het stellen van kritische vragen.” “Deze coach geeft ruimte en respect en is niet veroordelend.”

 

Maaike van ’t Hull

Als gecertificeerd coach en interim zorg recruiter, is Maaike van ’t Hull een ideale sparring partner voor zorg professionals die vastlopen in hun loopbaan of persoonlijk leven. Sinds 2016 is zij ICF Professional Coach. Je kunt bij Maaike terecht voor een traject op maat. Eerst definieert ze jouw coachingsvraag en dan ga je samen aan de slag: met gesprekken, oefeningen en soms wat huiswerk. Het doel is om jouw blik te verruimen en daarmee jouw vraag te beantwoorden. Maaike kent de dynamiek van de zorgsector goed. Daarnaast is Maaike Accredited Practitioner van het Integrative Enneagram. Een Enneagram geeft veel inzicht over je motivatie en daaruit voortkomend gedrag. Door een rapport op te laten maken, waartoe Maaike bevoegd is, en coaching te ontvangen, heb je een leven lang inspiratie voor zelfontwikkeling.

 

 

Andries Breel

Je komt tijdens je loopbaan soms situaties tegen waarin het fijn is als iemand met je meekijkt. Iemand met een open blik, die je helpt weer even scherp te stellen. Iemand waar je mee kunt sparren, die je helpt je blikveld te verruimen en waarmee je samen een nieuwe weg naar voren kunt uitstippelen. Om vervolgens met vertrouwen en kracht weer verder te gaan op jouw loopbaanpad.

Andries is een ervaren coach die je doelgericht ondersteunt bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling en loopbaanvragen. Hij combineert een warm luisterend oor met een scherpe analytische blik en een nieuwsgierige intuïtie. Deze kwaliteiten zet hij in om samen met jou in kaart te brengen waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en waar je heen wil. Vervolgens begeleidt hij je bij het uitwerken van de stappen die je te zetten hebt om verder te komen.

Andries heeft professionals gecoacht en getraind in een verscheidenheid aan werkvelden en sectoren en daarmee een brede ervaring opgebouwd. Hij investeert veel in zijn eigen ontwikkeling om dit in zijn coaching weer door te kunnen geven. Andries heeft een NOBCO-geaccrediteerde coach-opleiding gevolgd en put bij zijn begeleiding o.a. uit het gedachtegoed van Rationeel-Emotieve Training (RET), Positieve Psychologie, Dynamisch Coachen en Mindfulness.

 

×

Stuur ons een appje!

×